My life in photos #3

14 okt 2012

Het is weer tijd voor een nieuwe My life in photo’s. Deze foto’s zijn allemaal gemaakt mijn mobiel. Ik merk dat ik toch wel een hoop foto’s maak, dus misschien dat ik dit iets wekelijks maak, of eens in de twee weken. Ik moet nog eventjes kijken, maar voor nu: enjoy watching!

Eén van mijn favoriete producten van de afgelopen tijd. De lippenbalsem van Kiehl’s. Ideaal tegen gescheurde lippen, dus super handig nu het koude weer er weer aan komt.

Ik ging met m’n vader ’s middags wat eten voor mijn verjaardag. Het was moeilijk kiezen, maar uiteindelijk ben ik toch gegaan voor het broodje met warme beenham en honing-mosterd saus. Het was echt heerlijk!!!

Dit had pappa besteld. Een uitsmijter met pancetta en gegrild speenvarken. Was ook heel erg lekker. We zouden eigenlijk delen, maar ik vond mijn broodje toch niet iets lekkerder. Ik was dus niet zo goed in het delen, haha.

’s Avonds uit eten voor mijn verjaardag met m’n moeder, zusje en vriend. Hier was ik de cadeautjes aan het uitpakken. Ik heb al een filmpje gemaakt over mijn cadeautjes, die kun je hier vinden.

Een cadeautje van m’n vriend. Heel leuk! Allerlei verschillende kleurtjes oogschaduw, oogpotloden en dergelijke. Ben er heel erg blij mee.

Met m’n lieve zusje aan de cola, hihi!

Pas bij het toetje bedacht ik: hmmm laat ik ook foto’s maken van het eten, haha. Dit was een warme appelpunt met ijs, slagroom en vanillesaus.

Dit was mijn toetje! Vanille en karamel ijs, met karamel saus, slagroom en stroopwafelkruimels. Het was heel lekker, ik kreeg ’t alleen niet allemaal op helaas. Gelukkig at de jarige toch gratis, haha!

De gebakjes voor m’n verjaardag, ik wou eens wat anders dan een taart. Daarom hadden we deze petit fourtjes besteld. Er zit een vulling in van cake en een soort room.

The day after! Er waren nog gebakjes over. Hmmm!

Gezellig naar de stad met m’n beste vriendinnetje!

Even lekker wat snacken bij bakker Bart. We gingen allebei voor een super large frikadelbroodje en deelden een cola. Het broodje was lekker, maar er zat geen saus in. En juist de saus is altijd zo lekker!

Ik ging samen met m’n moeder gezellig wat eten. Op woensdag is ze altijd vroeg vrij en ze werkt vlakbij een winkelcentrum. Ik kwam dus naar haar werk toe en we gingen gezellig wat eten. M’n moeder ging voor een broodje warm vlees met ui, spekjes en champignons.

En ik….. Ik ging weer voor een broodje warme beenham met honing-mosterd saus. Ik had er gewoon zo’n trek in. Én het was zo lekker! Ze waren lekker royaal geweest met de ham!

Hot brownie halen met Thijs! Dit is echt een traditie, haha. Dit deden we één van de eerste keren dat we uitgingen en sindsdien halen we er heel vaak eentje als we ’s avonds/ ’s nachts in de stad zijn.

Zo’n dorstttttt! Samen een 0,75 liter cola delen, en veel dat ’t was!

Hihi, Den Haag by night!

Nou dat waren mijn foto’s alweer. Dit is van ongeveer twee weekjes bij elkaar, dus waarschijnlijk komt de My life in photo’s eens in de twee weken. Het ligt er een beetje aan hoe leuk jullie ’t vinden en of er veel reacties op komen.

Laat maar horen hoe vaak jij ’t liefst een My life in photo’s wil zien!

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Hmmm… food photos <333 Kan ik uren over kwijlen hahaha.. Wat lijken jij en je zusje super veel op elkaar :D Ik krijg zo het gevoel dat je een cola-fan bent. Kan dat kloppen? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!