My life in photos #5

12 nov 2012

Hey lieve meiden. Het is weer tijd voor een nieuwe ‘My life in photo’s’. De vorige is alweer twee weken terug, wat gaat de tijd toch snel. Ik heb weer een overload aan foto’s voor jullie!

Yes! Jullie hebben het misschien al aan de kwaliteit van de foto’s gezien, maar mijn camera is eindelijk weer gemaakt. De autofocus was kapot. En geloof me, voor het maken van product foto’s is dat écht een hel. Gelukkig doet ‘ie het nu weer!

Dit is hoe ik het liefst aan mijn site werk. Ik heb een redelijk groot scherm, dus ik kan gemakkelijk meerdere tabbladen open hebben staan. Links heb ik altijd mijn WordPress en Photobucket open staan. Ook eventueel nog andere sites, als ik op dat moment aan een artikel werk waar ik meer informatie voor nodig heb.

Ondertussen kijk ik half naar een serie. Ik kijk zowat nooit meer tv omdat ik alles terug kijk. Masterchef, GTST, The Bachelor en Love in the wild zijn favoriet!

Eind september was ik jarig. Mijn ouders zijn al een paar jaar gescheiden, daarom vier ik mijn verjaardag altijd een paar keer. Vrijdag 2 november heb ik het dan eindelijk bij mijn vader gevierd. Het kwam elke keer niet goed uit. Het was super gezellig!

Op mijn verjaardag met mijn liefste neefje! Ik vierde mijn verjaardag ’s avonds, maar mijn oom en tante namen mijn neefje Luuk ook nog even mee. Super leuk, want ik had ‘m al een hele tijd niet gezien. Het is echt een lachebekje, hij lacht zó veel!

Een fotootje van mijn verjaardagscadeau’s. Ik heb bonnen gehad van de Etos, een leuk Dove pakket, geld en heel veel lekker eten. Ben er super blij mee!

Ik had mijn haar gestijld en een look gemaakt met het Oh So Special palette van Sleek. De look komt in de loop van de week online!

Lekker pannenkoeken eten! Ik had mijn pannenkoeken heel dun gemaakt zodat ze net op crêpes leken. Daarna deed ik er nutella en banaan tussen, heel lekker!

Dit zag ik toen ik samen met mijn vriend naar z’n huis liep. Hij komt me altijd ophalen bij de bushalte, lief he!? We zagen echt enorm veel vogels, het waren er denk ik wel honderden. Toen ik de foto maakte waren ze alweer een beetje achter de bomen verdwenen, maar het zijn er nog steeds veel!

Ik was Masterchef aan het kijken. Ze hadden een leuke opdracht: een gerecht zo mooi presenteren dat het op een cover kan verschijnen. Dit gerecht vond ik ontzettend mooi eruit zien. Ik kreeg er gelijk honger van.

En deze taart zag er ook ontzettend lekker uit. Hmmm!

Dit was het winnende gerecht, chocoladetaart met sinaasappel. Zag er ook érg lekker uit, maar het eerste gerecht vond ik er toch het mooist uit zien. Maar ik houd dan ook enorm van vlees.

Met een vriendin naar de film. Ze hadden de rode loper al voor ons uitgelegd! Haha nee hoor grapje, er was een bedrijfsfeest. Allemaal dure auto’s, jongens die de auto’s weg gingen zetten, heel sjiek allemaal. Natuurlijk zijn wij ook over de rode loper heen gelopen. Hé, hij ligt er niet voor niets toch. En iedereen wil wel af en toe zo’n ‘sterrenmomentje’.

We waren naar de film ‘Hope Springs’ geweest. Hele leuke film, we hebben ontzettend gelachen!

Alweer 136 followers op Bloglovin’. Het gaat echt zo enorm snel! Ik ben nu precies 8 maanden aan het bloggen. Acht maanden terug had ik dit echt nog niet durven dromen, thanks guys!

Helemaal happy met m’n mooie, nieuwe trui van de H&M. Gehad van m’n moeder. Thanks mam, I love it!

Dit is echt de lekkerste chips ever! Een paar jaar geleden lag deze ook al in de supermarkt, toen was hij ineens weg. Nu is hij weer even terug, yay! Hij smaakt lekker naar kruiden en knoflook, hmmm.

Ik game. Ik doe voornamelijk veel Dota. Laatst was er met Halloween een speciale gameplay. Heel leuk en heb ik heel veel gespeeld!

Mijn nagels van de afgelopen dagen. Zebraprintje! Houd ik heel erg van. Op mijn werk dachten ze dat het stickers waren, echt leuk om te horen, haha.

Lekker veel water gedronken de afgelopen tijd. Ik heb het echt moeten leren drinken, vroeger vond ik het totaal niet lekker. Nog steeds niet echt, maar ik vind het niet meer vies ofzo. En het is goed voor je!

Ook ben ik met mijn vriend naar de bios geweest. We wilden naar Skyfall gaan, maar hadden niet gereserveerd. Het was echt een gekkenhuis, drukdrukdruk, niet normaal. Er was dus geen plek meer, helaas. Toen zijn we naar End Of Watch gegaan. Leuke film, wel een beetje zielig op ’t eind.

Deze zag ik staan in de bioscoop. Dat was toen we naar End of Watch gingen, 10 november. Lekker up to date zijn jullie Pathé, haha.

Ik heb een ‘site boekje’ waar ik alles in opschrijf. Planningen, ideeën  dingen die ik al gedaan heb, samenwerkingen, dingen over winacties, echt van alles. Dit zijn de producten die voorbij zijn gekomen in mijn favorieten filmpjes. Als een product in de loop van de maand favoriet wordt dan schrijf ik ‘m onder de goede maand. Handig, werkt heel goed!

Heb jij de afgelopen twee weken nog leuke dingen gedaan?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Dit soort persoonlijke foto’s zijn altijd zo leuk! Fijn dat je camera is gemaak. Mijne moet helaas ook voor reparatie naar Canon :-( iets met de flits is niet goed.. balen. Pannekoeken met nutella zijn goddelijk!!

  2. Ah dit vind ik zo leuk om te zien, die taarten bij Masterchef zien er écht heerlijk uit!
    Die foto waar je je haar hebt gestijld vind ik mooi, je hebt echt een hele lieve lach :)
    En dat met die rode loper, is dat de bioscoop en Den Haag toevallig? Het komt me zo bekend voor!
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!