My life in photos | April 2013 #1

8 apr 2013

Het is weer maandag! Dat betekent weer een nieuwe My life in photo’s. Deze week heb ik veel colleges gehad. Ik heb veel gekookt en leuke dingen gedaan met Thijs! Kijk je mee naar mijn foto’s van afgelopen week?

Tweede Paasdag ging ik met m’n moeder en zusje de stad in. Ik wou nog snel een palette van Too Faced scoren bij de Sephora. Helaas was het palette dat ik wilde al uitverkocht. Maar ik heb toch wat leuks gescoord!

Mijn lieve zusje met haar mooie nieuwe pet!

Dit heb ik gescoord bij de Sephora. Twee mooie Naked palettes. Zoals jullie gisteren al hebben kunnen lezen kon ik écht niet kiezen. Review en swatches staan inmiddels ook online en kun je hier vinden.

Die dinsdag zou ik eigenlijk stage hebben, maar ik had margedag! Dat betekende dus lekker nog een dagje vrij. Ik ging gezellig met m’n zusje eten. We kozen voor loempia’s!

Tijd voor vitamientjes! Dus lekkere broccoli-prei soep maken. Deze soep is gewoon zó lekker. Als ik later op mezelf woon, zorg ik dat ik dit altijd in m’n koelkast of vriezer heb staan, haha. Ik kan het elke dag wel eten. Het recept kun je hier vinden!

Voor het maken van de cakejes kozen we voor iets toepasselijks. Paaseieren! Heel leuk, aan de onderkant zaten leuke opdrukjes van paaseieren.

Deze hebben we vervolgens mooi versierd met lekkere chocoladesaus en stukjes M&M’s. Ook zat er citroensap door de cakejes, ze waren super lekker!

M’n nieuwe bril is er! Ik maak hier nog een uitgebreid artikel over, want ik heb er ook nog een gave zonnebril bij gekocht.

Van m’n oma en opa heb ik een lekkere chocolade paashaas gekregen. Hij is nu ondertussen al op. Hij was heel erg lekker, haha.

Op school oefenen voor de casustoets van zorg. Het is echt ontzettend lastig! We moeten hele schema’s en planningen maken, afgesteld op één bepaald kind.

Die avond ging ik bij m’n vriend eten. We aten samen en besloten om lekkere spaghetti bolognese te maken. De saus zag er zo super lekker uit. Als ik deze foto zie, krijg ik alweer trek!

De lekkere spaghetti! Dit was echt de lekkerste spaghetti die ik in tijden heb gegeten joh!

Die avond gingen we gezellig naar de film. We zijn naar The Host gegaan. Op zich wel een leuke film, maar niet echt een aanrader.. Als ik nu mocht kiezen, zou ik liever naar een andere film zijn gegaan.

Ik was gezellig bij Thijs blijven slapen, maar helaas moest ik die dag wel weer naar school. We moesten een methode opzoeken en uitzoeken bij welke stroming die hoorde en dat verdedigen.. Op zich wel interessant.

Dezelfde dag tijdens een hoorcollege. Het hoorcollege was op zich heel interessant, ging over hoogbegaafdheid. Maar het duurde gewoon zo ontzettend lang… Gelukkig kwam ik de les wel door met m’n cassis en kitkat, haha.

Die avond kwam Thijs gezellig naar mij toe. We gingen een lekker toetje halen. Ik koos voor deze brownie pudding van Mona. Ik had hem al eens eerder op, dus ik wist al dat ‘ie lekker was. Dit lijkt me ook lekker als vulling voor in een taart. Binnenkort maar eens even mee experimenteren.

UploadTV of iets kijken omdat ik hoorde dat er beautybloggers in voor zouden komen. Wat een bummer, ze waren amper in beeld!

Hmmm, lekkere aardappeltjes opbakken!

Ennn m’n nieuwe zonnebril! De zon scheen eindelijk weer, dus wij maakten natuurlijk van die gelegenheid gebruik om lekker naar buiten te gaan. Het was toch nog kouder dan we dachten, maar het zonnetje was op zich lekker!

Vietnamese loempia’s van de Lidl uitproberen. Ze waren op zich wel lekker. Ze zijn ook lekker goedkoop. Twee euro voor twaalf stuks!

Gisteren heb ik hard gewerkt. Toen ik thuis kwam, had mama een heerlijk maaltje klaargemaakt. Heerlijk om dan gelijk te kunnen aanschuiven!

Die avond even lekker rustig dingetjes kijken. Het was wel weer eens tijd voor een film, anders ga ik mijn Movie Challenge nooit halen. Ik keek 13 Going On 30. Op zich een grappige film, maar niet echt een must-see.

En tijd voor Sabotage! Ik heb hem terug gekeken op de computer, omdat ik te laat was om hem op tv te bekijken. Grappig programma, maar wel een beetje nep. Ik verdenk Liza ervan dat ze de saboteur is! Of misschien Manuel. Ik ben er nog niet helemaal uit. Eén van die twee is het in ieder geval, ik weet het zeker.

Heb jij ook Sabotage gekeken?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Nee, ik heb sabotage niet gekeken. Lijkt me een beetje een slap aftreksel van ‘wie is de mol?’
    Misschien dat ik hem van de week nog even online terug kijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!