My life in photos | April 2013 #2

15 apr 2013

Dit was eigenlijk een beetje een gekke week. Ik voelde me niet zo heel goed, zat er een beetje doorheen, maar heb toch nog redelijk wat gedaan. Buiten dat heb ik ook uitgerust, want dat had ik echt even nodig. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Het begin van de week begon weer met stage! Ik vind het echt zo vervelend om zo vroeg op te staan, ben ik niet gewend, haha. Maar als ik eenmaal op mijn stage ben, dan vind ik het altijd erg leuk! Vooral als m’n lessen zo goed gaan.

Mooie nagellak op van Catrice. Dit is nog een oud lakje als het goed is. Hij heet ‘Am I Blue Or Am I Green’. Helaas begon hij al wel snel te chippen zoals je kunt zien. Deze foto is gemaakt na twee dagen.

Eigenlijk heb ik bijna de hele week in m’n joggingsbroek (nouja die van Thijs) rondgelopen. Ik had niet zulk goed nieuws gekregen van de oorarts in het ziekenhuis. De hele week was ik er dus even niet bij met m’n hoofd. Maar daar vertel ik later nog wel meer over.

Ik was deze week dus niet naar school geweest, alleen naar stage. Ik werd ook nog eens ziek en kon amper uit bed komen. Dus ik heb lekker series terug gekeken en een beetje aan m’n blog gewerkt.

Wat veel reacties trouwens zeg op het Spam je blog artikel. Leuk om te zien! Ik heb al jullie blogs één voor één bekeken. Wat zitten er enorm leuke blogs tussen zeg! Ook een hoop leuke blogs die ik nog niet kende.

Die avond had mamma wel lekker eten gemaakt! Opgebakken aardappels is echt m’n favoriete eten. Dan nog doperwtjes erbij. Hmmm, perfect!

Ik houd nog steeds netjes mijn Q&A a day bij. Soms vergeet ik het wel eens een paar dagen, maar dan vul ik hem alsnog in. Het lijkt me zo leuk om later die antwoorden terug te lezen!

Lekkere koekjes voor m’n kinderen op stage gemaakt. Het begrijpend lezen verhaal ging over koekjes maken. De kinderen konden dit erg waarderen, ze vonden ze erg lekker, haha. Recept staan inmiddels online en kun je hier vinden.

Er staan altijd zulke leuke dingen op Mona toetjes. Echt altijd het perfecte excuus om een lekker toetje te eten, haha. Hierop staat bijvoorbeeld: ‘Zeg tegen je vader dat je brand ruikt, tegen je moeder dat haar favoriete soap begint en tegen je broer dat zijn telefoon gaat. En jij? Eet smakelijk!’

Gezellig met m’n vriend een film kijken. The Terminal was op de tv. Een hele leuke film met Tom Hanks. Een lekker energydrinkje erbij en helemaal perfect!

De dag erna had ik een afspraak voor m’n lenzen. M’n vriend was blijven slapen en ging met me mee, zo lief! Daarna gingen we nog gezellig naar de bios. We wilden de film OZ: The Great And Powerful al een hele tijd zien, maar het kwam er elke keer maar niet van. Nu wel! En natuurlijk hebben we ook nog even een lekker ontbijtje gehaald.

Die avond hebben we broodjes met kip, uitjes en pindasaus gegeten. Dit was echt zo ontzettend lekker. Een snel en gemakkelijk gerecht maar ó zo lekker.

Werken! Dat moet ook gebeuren natuurlijk. Ik had die dag 7 uur gewerkt, ik was best wel kapot daarna. Maar daarna ging ik ook nog oppassen samen met Thijs. Vermoeiend maar wel heel leuk.

Bij m’n oppasadresje hadden ze lekkere pizza’s voor ons gehaald. Thijs en ik konden niet kiezen welke we beiden wilden, dus hebben we ze maar gewoon gedeeld met elkaar.

Ik zag zo’n mooie advertentie in een tijdschrift. Deze taart ziet er zowat echt te perfect uit. Lijkt me erg leuk om te maken, deze ga ik zeker eens uitproberen.

Yathzee doen met m’n moeder en zusje. Ik was laatste geworden, maar het was alsnog heel erg leuk. Ik vind spelletjes doen samen altijd zo gezellig. Yathzee en Rummikub zijn echt m’n favorieten.

Hmmm, mamma had lekkere chocolade gehaald. Echt de ideale combinatie dit. Zo lekker!

Eindelijk was het lekker weer. Ideaal om dan lekker op het dakterras te zitten. Hopelijk kan dat binnenkort nog veel vaker!

Zon, ik heb je zo gemist!!!!

Alle afspraken en dergelijke opschrijven. Ik vind het fijn om in één oogopslag te zien wat ik nog moet doen of wat eraan zit te komen. En ik vind m’n kalender van Forever Friends ook gewoon zo schattig!

Gewerkt aan m’n nieuwe header en enkele andere dingetjes. Ik irriteerde me echt enorm aan me header, hij was zo fors. Nu ben ik er enorm blij mee! Ook ben ik aan het werk met het receptenoverzichtje, die komt er deze week op te staan. Waarschijnlijk dat het onder de zoekbalk komt te staan.

Heb jij ook zo genoten van het lente zonnetje afgelopen zondag?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!