My life in photos | April 2013 #3

22 apr 2013

Dit was een week met stage, school, mijn eerste PR event en vooral heel veel ongezond eten. Op de één of andere manier is foto’s maken van ongezond eten zoveel leuker, haha. Vandaag heb ik weer alle foto’s van de afgelopen week op een rijtje gezet.

Werken op stage. Vroeger nam ik mijn netbook nooit mee, maar nu sinds kort wel. Echt ideaal! Terwijl mijn mentrix andere lessen geeft, kan ik alvast werken aan mijn lesvoorbereidingen.

Eenmaal thuis outfit foto’s schieten. Ik vond m’n make-up zo goed gelukt dat ik eerst met m’n mobiel ook nog wat foto’s had gemaakt.

En natuurlijk ook even gek doen, dat kan niet ontbreken, haha.

Dinsdag op weg naar stage. Al heel vroeg brak het zonnetje lekker door. Ik loop altijd naar m’n stage omdat het best dichtbij is. Dat zonnetje maakt het een stuk fijner om dat stukje te lopen!

De kids op m’n stage gingen die middag verven. De hele middag was ik alleen maar verf bij aan het vullen!

Ik loop altijd op maandag en dinsdag stage. Op dinsdag kopieer ik dan de lessen voor volgende week. Soms vergeet ik wat dingetjes te kopiëren en dan maak ik er foto’s van met mijn telefoon. Handig, want dan heb ik het ook gelijk op de computer!

Lekker onder de douche met mijn favoriete producten van Aussie. De badkamer ruikt daarna altijd zo lekker naar kauwgom, hmmm!

Mijn nageltjes gelakt met mijn nieuwe favoriete kleurtje. Jullie hebben hem afgelopen week al voorbij zien komen op de site. Dit is Make An Entrance van China Glaze. Een prachtige rood/roze kleur.

Eens in de zoveel weken ga ik samen met m’n moeder naar de zonnebank. Anders ben ik echt enorm bleek!

De ham/kip loempia’s van de Lidl die ik met mijn zusje op had een tijdje terug waren zo goed bevallen, dat ik en me moeder er weer eentje namen! En hij was weer héél lekker. Zeker voor die prijs!

In de bus naar mijn vriend. Ik ging hem thuis verassen na zijn stage. We gingen die avond gezellig naar de film!

Maar eerst gingen we eten bij de McDonald’s, even snel voordat de film begon. Thijs ging voor de nieuwe Greek Mac, ik bleef bij de oude vertrouwde Big Mac.

Daarna gingen we naar de film! Eerst wilden we naar Jack The Giant Slayer, maar toen zagen we dat Oblivion tien minuten later ook draaide. Die leek ons toch net wat leuker, dus vandaar dat we naar Oblivion zijn gegaan!

En de dag erna ging ik weer met het openbaar vervoer. Dit keer met de trein naar Amsterdam. Ik had een uitnodiging gekregen om nieuwe collecties te komen bekijken. Mijn eerste PR evenement! Ik had al vaker uitnodigingen gehad, maar kon toen nooit vanwege school, super jammer! Gelukkig kon ik er vandaag wel bij zijn.

Wat scheen de zon super lekker zeg die dag! Het was totaal geen straf om zolang te reizen met toch elke keer die zon op je gezicht.

En weer op weg naar huis! Ik moest een halfuur wachten op mijn trein, dus even lekker wat halen bij Starbucks. Ik lust geen koffie, dus ik ben voor een chocolademelk gegaan in hazelnootsmaak. Super lekker was ‘ie!

Ook had ik op het station nog wat lekkere kaashapjes gehaald, want mijn beste vriendinnetje zou die middag langs komen zodra ik thuis was om even bij te praten. Was gezellig! En hmmm, wat zijn deze kaasdingen van de HEMA goddelijk zeg!

De dag erna weer naar de film. Weer met m’n lieve vriendje. Dit keer Identity Thief. Ik vond ’t een enorm leuke film! En met een lekkere Optimel in frambozensmaak!

Die avond opnieuw ongezond eten. Patatjes met een broodje hamburger en weer loempia’s. Dit keer vietnamese loempia’s ook van de Lidl.

Mijn favoriete nude lakje en mijn favoriete topcoat. Ik vind deze topcoat zo mooi, ik baal ervan dat ’t een limited edition was. M’n nagellak is wel best gechipt, dat komt omdat ik vandaag gewerkt heb.

Lekker chillen na het werk! Ik had helemaal geen zin om te werken, maar uiteindelijk viel het best mee en was ik best vroeg thuis.

Ik was wel echt een beetje moe zoals je waarschijnlijk op deze foto wel kunt zien. Ik irriteer me ook echt aan dat kleine puistje onder m’n lip. Hij gaat maar niét weg! Echt zo irritant!

Elk jaar geven ik en me zusje m’n moeder wel iets van Blond. Voor haar verjaardag en/of Moederdag bijvoorbeeld. Ik vind deze pot zo enorm leuk. Later wil ik ook servies van Blond Amsterdam!

Dat was mijn week alweer! Voornemen: deze week meer foto’s maken van gezond eten! Deze week heb ik voornamelijk stage en toetsen, saai dus. Wel ga ik deze week lekker uit eten en waarschijnlijk nog wel een paar keer naar de film. Dus ook genoeg leuks!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Joyce.

Reacties

 1. Hé grappig, ik ben ook met mijn vriend naar Oblivion geweest. Vond het niet echt een topfilm overigens, maar wel vermakelijk. Verder moet je aankomende Koninginnedag echt even de rommelmarkt af voor Blond, ik heb vorig jaar veel voor weinig gescoord!

 2. Oooo dit artikel vind ik echt leuk!
  Vooral omdat ik een aantal dingen ook herken!

  Zo ga ik ook met mijn moeder naar de zonnebank omdat ik ontzettend bleek ben, vorige week heb ik kaaskoekjes gekregen (Gratis bij de Dekamarkt haha)
  En die Aussie producten heb ik zelf ook, hmmm de badkamer ruikt echt HEERLIJK na het gebruiken ervan. <3

  Die loempia's zijn echt té lekker!

  • Haha dat heb ik eerlijk gezegd ook wel hoor. Maar eens in de zoveel tijd is het ook gewoon lekker. Vooral als het buiten koud is! Dan die warmte, moet ik gelijk denken aan de zomervakantie, net alsof ik lekker in de zon lig in een warm land haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!