My life in photos | April 2014 – #1

7 apr 2014

Afgelopen week heb ik een hoop kunnen doen. Ik heb veel vooruit gewerkt voor mijn blog. Ook heb ik op zaterdag een lange dag gemaakt op mijn werk. Ik ben uit eten geweest met mijn vader. Het was een drukke, maar gezellig week!

Missy gaat echt altijd bij m’n make-up zitten en vervolgens in de spiegel kijken, haha. Heel knap, maar ze stoot nooit iets om, ze loopt er altijd netjes omheen. Ook springt ze vaak gewoon op m’n bureau, haha.

Dit was maandag, ik had al zoveel gedaan! Tegenwoordig probeer ik wat meer vooruit te werken zodra ik wat tijd over heb. Omdat ik het verder gewoon zo druk heb, geeft het wat meer rust als ik wat blogposts klaar heb staan. Het enige wat ik hier nog aan veranderd heb, is het filmpje. Dit wil ik namelijk toch niet elke week doen.

Ik heb trouwens een nieuw planning systeem bedacht dat voor mij echt ideaal werkt. Misschien dat ik hier nog wel een blogpost over maak!

Dit is ‘Are You The One?’. Dit was een serie op MTV en ik keek de reünie. Ik vond het een hele leuke serie, ik vond het dus ook leuk om te horen dat er nog een seizoen komt!

Onze kat gaat heel vaak op de barkrukken liggen. Hier ligt ze lekker in het zonnetje. Hier ging ze net staan en leek ze even net op een kleine kitten, terwijl ze dat echt allang niet meer is, haha. Vond het zó schattig!

Afgelopen week had ik oudergesprekken op mijn stageschool. Het zonnetje scheen heerlijk! Zonnebril op en gaan! Ik heb hier een nieuw truitje aan, deze komt deze week vrijdag voorbij in de shoplog! Eerst plaatste ik gewoon een filmpje wanneer ik er zin in heb, nu heb ik besloten om elke vrijdag om de week een filmpje te plaatsen. Dit is voor mij haalbaar en denk ik een goede balans. Af en toe zal er nog wel een extra filmpje online komen, maar in ieder geval om de vrijdag!

Ook had ik mijn nieuwe gympen aan. Ook deze komen voorbij in de shoplog. Laatst heb ik twee paar gympen gekocht! Dit is het ene paar en als je me volgt op Instagram heb je afgelopen week ook al het andere paar kunnen zien. Ben er zo blij mee!

Mijn vader vroeg of ik zin had om sushi te gaan eten. Hij had nog een bon van Groupon die op moest! We gingen sushi eten bij Kinyo. We konden van alles bestellen, niet alleen sushi. Dat vond ik fijn, want ik vind eigenlijk alleen de sushi waar niet al te veel van dat zeewier in zit lekker, haha.

En ook nog even op de foto met mijn vader. Het was gezellig pap!

Pfoeeee, klaar met eten. We zaten allebei echt zó vol. Het was wel onwijs lekker. Alle foto’s hiervan kun je natuurlijk morgen weer bekijken!

Naar de film, as usual. We gingen naar de film ‘The Grand Budapest Hotel’. Hier wilde mijn vriend graag heen omdat deze film een hoog cijfer heeft op IMDb. Het was in principe wel een interessante film, maar niet heel vermakelijk, het is geen actie film ofzo, haha.

Pesto is zó lekker! Toen ik in de tram zat, op de terugweg naar huis, kreeg ik ineens trek in spaghetti pesto. Dat hadden we niet in huis, dus ik rende even snel naar de winkel om het te halen. Spaghetti pesto it is!

Ik kreeg een vriendenboekje mee van een meisje uit mijn klas, ze vroeg of ik hem in wilde vullen. Klinkt misschien heel kinderachtig, maar ik vind dat zó leuk, haha.

Ik kreeg deze heerlijke marsepein van m’n vader, hmmm!

Zo zien mijn nagels er op dit moment uit. De SensatioNail lak zit er al twee weken op. Het ziet er eigenlijk nog steeds prima uit, nog geen enkele chip en ook nog niet te erg uitgegroeid. De kleur was ik wel zat, dus ik heb er een topcoat van essence overheen gedaan. Super leuk!

Wat vind jij van deze nagellak combinatie?

Liefs,
Joyce

Reacties

 1. Are you the one heb ik ook een paar keer gezien, ik weet nog niet echt wat ik ervan moet vinden. Lijkt me trouwens leuk om vriendenboekjes te krijgen, dat ze dat tegenwoordig ook nog doen! Ik heb die van mij ook nog haha. Je nagellakcombinatie vind ik erg leuk, lekker zomers!

 2. Wat een schattige kat heb je! Ik vind het leuk om te zien hoe je jouw planning maakt voor het bloggen, ik doe het namelijk ook zo! Je laatste nail art is super leuk.

 3. Wat een leuke foto’s! Ik keek zelf ook Are You The One en zeker een leuk programma. :) Ik had eigenlijk niet verwacht dat er een seizoen 2 zou komen, maar daarom was het extra leuk dat ze dat zeiden bij de reünie.

   • Lief dat je zo snel reageerde! Helaas zegt ie: file deleted.
    Vind het echt balen dat MTV NL de reunie niet uitzendt!!

    Heb nog even verder rondgekeken op je blog, echt superleuk!

  • Hoihoi! Sorry ik zie je berichtje nu pas. Gelukkig dat je ‘m gevonden hebt! Lief dat je nog even verder rond heb gekeken op mijn blog haha, vind ik heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!