My life in photos | April 2015 – #1

6 apr 2015

Afgelopen week was alweer mijn zesde stageweek. Helaas was ik begin van de week niet lekker. Gelukkig kon ik later in de week wel naar stage toe, ook kocht ik wat leuke MUA goodies. Eind van de week ging ik naar de Makro. Met Pasen was ik gezellig bij familie!

Ik bracht een mooie lente kleur aan op mijn nagels. Zo met alleen deze kleur vond ik hem wat saai, ik bracht er dus wat glitters over aan!

Even een stukje rijden met de auto.

Wachten bij de dokter! Ik voelde me begin afgelopen week niet goed. Ik moest helaas lang wachten. Uiteindelijk bleek het gewoon wat vermoeidheid te zijn, de afgelopen paar weken hebben er behoorlijk ingehakt. Het was zo druk. Ik had gewoon even wat rust nodig.

Weer terug naar huis. Ik draag hier mijn HEMA matte lip balm. Ze zijn perfect! Hier komt binnenkort een review over online. Mijn favoriet is nr 2.

Naar mijn vader toe! Dit kleed had hij nieuw gekocht, super leuk! Gezellig even lekker rustig bijpraten.

Toevallig was ik bij een Kruidvat met een MUA schap. Ik kocht enkele producten, waaronder een paar voor de winactie. Over een paar dagen komt er namelijk een XL Beauty winactie online, met onder andere; Essie, MUA, OPI, dr van der Hoog en meer…

Prachtige bloemen! Zulke mooie kleuren!

Donderdag voelde ik me weer beter, gelukkig! Ik deed mijn haar leuk en vertrok naar stage. Tijd voor het Paasontbijt en het laatste dagje stage van deze week.

Deze wilde ik nog even laten zien: mijn knutsel voor de creamiddag van de week hiervoor. Dit paasmandje heb ik samen met de kids gemaakt, het was zó leuk. Echt heel veel werk, maar het eindresultaat was prachtig.

Ik moest nog veel nakijken. De afgelopen dagen was ik namelijk vroeg weggegaan omdat ik mij niet lekker voelde.

De laatste tijd kijk ik graag Modern Family, te leuk dit. Zeker een aanrader om te bekijken!

Mijn moeder kocht dit leuke mapje voor m’n OV chipkaart. Super handig en natuurlijk een leuk design.

Op het nieuws zag ik overal voorbij komen dat Jeroen van Koningsbrugge zo goed zong tijdens The Passion. Dat moest ik natuurlijk ook even horen. Het was inderdaad goed, ik wist niet dat hij zo goed kon zingen!

We gingen even langs de Makro, ik hoefde namelijk ineens niet meer te werken! Ra, ra, wie zit er in de tas!??

Het is Missy! Ze vond de tas echt geweldig, ze was er de hele tijd mee aan het spelen.

Haar krabpaal is kapot, dus we moesten een nieuwe kopen. Er zijn echt hele leuke te koop, zoals huisjes! Nu hebben wij een simpele gekocht, maar je heb echt hele grote dingen. We hebben zelfs een heel parcours gezien, super grappig.

The Voice Kids kijken. Wat een leuke kids zeg, ze kunnen ook zo goed zingen! Deze editie vind ik zelfs nog leuker dan de normale ‘The Voice’.

Gisteren ontbeet ik bij mijn vader en zijn vriendin. Moet je kijken hoe leuk die tafel eruit ziet, ze hadden er echt werk van gemaakt. Dit vind ik zó leuk. Het ziet er echt uitnodigend uit! Hierna ging ik door naar de familie van mijn vriend, daar heb ik verder geen foto’s van gemaakt. Het was in ieder geval wel heel gezellig!

Heb jij nog iets gedaan met Pasen? Of ga je vandaag nog iets doen?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!