My life in photos | April 2015 – #2

13 apr 2015

Het is weer maandag, dus weer tijd voor een overzicht van de afgelopen week. Met de foto’s die ik heb gemaakt, neem ik je mee naar vorige week. Wéér stage, huiswerkbegeleiding en werk. Maar ook heb ik gezellig Pasen gevierd!

Deze foto is nog van Eerste Paasdag. Ik zat naast m’n vriend in de auto, we gingen namelijk naar zijn familie!

Die zondag werkte ik thuis nog even aan mijn blog.

Deze leuke kaartjes kreeg ik van mijn vader voor m’n verjaardag. Het is een blik vol geluk, met vijftig van dit soort kaartjes. Eens in de zoveel tijd pak ik er eens een nieuw kaartje uit en deze zet ik dan neer. Ik word er helemaal blij van!

Eerste Paasdag werkte ik een aantal uur. Daarna stond ik vanaf half drie in de keuken om een driegangenmenu te bereiden voor mij en m’n vriend. Hier komt binnenkort nog een artikel over online. Beetje laat, ik weet het! Maar ik moet ’t gewoon nog even delen.

Weer op stage! Ik houd m’n bureau en klas zo opgeruimd mogelijk. Werkt veel fijner, haha.

Woensdag ging ik gelijk door naar huiswerkbegeleiding! Was weer leuk. De meeste kinderen hebben hulp nodig met rekenen, maar ik moet bekennen dat ik sommige sommen ook nog behoorlijk lastig vind, haha.

Toen ik thuis kwam van huiswerkbegeleiding, was mijn tante er. Zij knipt altijd m’n haar! Mijn haar valt de laatste tijd niet meer zo fijn, er mocht dus een behoorlijk stuk af. Ik denk dat er wel bijna 10 centimeter af is!

We hadden een nieuwe krabpaal besteld voor Missy, maar ze vond de doos ook behoorlijk interessant! Ze zit er nu de hele tijd in, haha. De doos was nog een groter succes dan de krabpaal zelf.

Ik maakte mijn stagemap op orde! Maandag heb ik mijn eindbeoordeling. Het is dus belangrijk dat m’n stagemap in orde is. Gelukkig was ‘ie al redelijk georganiseerd, ik moest hem alleen nog wat aanvullen.

Vrijdagavond ging ik naar m’n vriend. Ik was zó moe! Toch moest ik nog mijn lesvoorbereiding maken, waar ik echt super lang mee bezig was. Hij moest echt perfect zijn. Zaterdag bleef ik ook nog bij Thijs. Ik keek mee terwijl hij een spelletje speelde, dat vind ik namelijk leuk, haha.

Rond een uurtje of vijf ging ik weer terug naar huis! Ik heb mijn sleutels overigens gelakt met nagellak, ziet er veel leuker uit. Zo weet ik ook precies welke sleutel ik nodig heb.

Die avond was het weer eens tijd om op te passen. Vind ik altijd zó leuk om te doen!

Zondag was mijn werkdag. Het was een hele drukke dag, dus ook even tijd om even uit te rusten en wat te eten. De hele dag was het lekker weer, maar net toen ik even ging zitten was het zonnetje weg!

Pfoe, tien uur gewerkt, ik ben kapot! Gelukkig ben ik volgend weekend lekker vrij.

Deze week wordt spannend, ik heb namelijk m’n eindassessment op mijn stage. Hopelijk komt ’t allemaal goed!

Heb jij nog iets speciaals gedaan afgelopen week?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!