My life in photos | April 2015 – #3

20 apr 2015

Afgelopen week was in één woord super! Ik hoorde dat ik mijn stage had gehaald, had een gezellig teamuitje én was ook nog eens het weekend vrij. Zondag ben ik naar 24Kitchen&Cottages geweest!

Mijn eindstage is erg belangrijk! Ik was dan ook erg zenuwachtig toen ik hoorde dat maandag mijn beoordeling was. Ik gaf een les Nieuwsbegrip. Dit is namelijk een nieuwe methode voor ons en ik wilde mezelf uitdagen. De les ging niet super, maar gelukkig heb ik ‘m toch gehaald. Zó onwijs blij!!!!

Mijn moeder kocht deze leuke fles voor ons om water in te doen. M’n zusje heeft een roze, mijn moeder een blauwe en ik deze paarse. Handig formaat! Het helpt me echt om wat meer water te drinken.

Woensdagochtend was het juffendag. Dat betekent dat de kinderen verkleed mogen komen. Zo jammer vind ik het dan als de juffen niet gezellig mee doen. Ik verkleedde mezelf dus ook, ik ging als indiaan!

Ik ging voor een truitje waarbij ik een ‘indianen-vibe’ kreeg en enkele armbandjes die ik twee jaar geleden in Griekenland kocht.

Ook kocht ik nog een speciaal ‘indianen armbandje’. Deze zou ik zo niet echt dragen, maar voor deze look is het prima!

Klaar voor het teamuitje! Het was nog een tijdje een verrassing, maar ik wist het sinds enkele dagen. We gingen golfen! Heel leuk, ik werk bij een andere golfclub achter de bar – maar ik heb zelf nog nooit gegolft. Eerst even oefenen…

En daarna zelf de baan op. Ik kan echt best ver afslaan, het is leuk!

Daarna nog even gezellig borrelen. We bleven nog met een paar collega’s hangen, dus we gingen gezellig ergens wat eten. Ik at een zalmfilet, was echt héél lekker.

De dag erna, weer gewoon school… Een schrijfles!

Nieuwe mapjes in elkaar zetten voor begrijpend lezen. Zo kunnen we de verhaaltjes en opdrachten eens goed bewaren.

Hé, hé, vrijdag. Laatste dagje voor het weekend. Ik was moe, dat kun je denk ook wel zien. Maar goed, we gaan er nog even voor.

Met juffendag kreeg ik prachtige cadeaus, waaronder deze mooie roos!

En de rest van de cadeautjes. Echt té veel, dat hoeft natuurlijk helemaal niet – maar het is wel heel lief.

Vrijdagavond ging ik naar m’n vriend. We hebben een hoop gedaan, maar ik heb geen foto’s gemaakt. We zijn naar de film geweest en naar de Makro. Hier hebben we inkopen gedaan voor Koningsdag. Zaterdagavond ging ik weer richting huis. Wat een mooie lucht!

De zon gaat steeds iets verder onder… Mooi om te zien!

Schaapjes kijken en aaien.

In de auto, op weg naar 24Kitchen&Cottages, leukkkk!

En wat boffen we met het weer, het was echt prachtig.

Ik volgde een workshop dressing maken. Over alles komt nog een uitgebreid artikel online, waarschijnlijk zelfs wel meerdere. Het was namelijk zó tof. Echt een aanrader. Als het goed is, is het er volgend jaar weer.

Het programmaboekje even doornemen. Kijken wat we allemaal wilden doen en bekijken.

De bandjes. Normale bezoekers kregen een groene, ik had zelf ook nog een rode van de pers. Ik kreeg hierdoor ook een mooie goodiebag. Ook deze items zal ik nog voorbij laten komen.

Het weekend afsluiten met heerlijk relaxen in de zon!

Zou jij zelf ook graag naar 24Kitchen&Cottages zijn gegaan?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!