My life in photos | April 2015 – #4

27 apr 2015

Vijf dagen stage, ik begin er inmiddels aan te wennen. Ik heb er zoveel plezier in om voor de klas te staan. Dit was mijn één na laatste week – gek om te beseffen dat het al bijna over is! Hierbij mijn foto’s van de afgelopen week.

Ik lamineer echt álles. Het is zo handig! Dan kun je het gemakkelijk meerdere keren gebruiken. Elke leerkracht moet echt een lamineerapparaat hebben, haha. Alhoewel ze er op school ook vaak wel één hebben hoor, maar zo in je eigen klas is wel echt handig.

Ook begon ik die maandag alvast met het schrijven van de certificaten van de Koningsspelen. Uiteindelijk schreef ik ze alle 31, wat had ik pijn in m’n hand daarna zeg. Het stomme: ik vergat ze in alle hectiek mee te geven vrijdag. Dan gaan ze deze week maar mee hoor! Koning Willem-Alexander was iets té laat met de certificaten, haha. Ik verzin er wel een mooi verhaal bij!

Dan zijn we ineens alweer bij de donderdag aangekomen. In de tussentijd heb ik ook gewoon verder niets gedaan behalve stage, eten en slapen. Niet héél interessant. Donderdag zette ik alles alvast klaar voor vrijdag, voor de Koningsspelen.

Wat ziet het er leuk uit zo! Echt heel erg gezellig.

Daarna moest ik samen met m’n vriend nog even iets ophalen. We gaan namelijk weer staan op Koningsdag. We hebben een hoop verschillende producten dit jaar, super leuk! Was ook wel leuk om hem weer even te zien, we zien elkaar zo weinig de laatste tijd. Te druk bezig met andere dingen!

En wat was het onwijs prachtig weer! Laat de zon maar komen!

De Koningsspelen! Nog met kleine oogjes want ik was nog niet zo lang wakker, haha. Ik kleedde me ook speciaal aan in een oranje kleur. Gelukkig had ik nog een shirt liggen van het jaar ervoor. Hierna tekende ik ook nog vlaggetjes op mijn wangen, haha.

Ik kreeg enkele producten binnen voor een té gekke winactie. Hier kunnen jullie snel meer over lezen!! Ik ben er super enthousiast over!

In de stad kwamen we dit leuke vogelnestje tegen. Té schattig!

Even winkelen en wat boodschapjes doen. Ziet er altijd zo kleurrijk uit dit!

Dit gebeurt écht niet vaak, maar mijn kamer is helemaal netjes en schoon. Werkt veel fijner dit. Nu is het wel nog maar de vraag hoelang ik dit zo kan houden. Ik neem me altijd voor om dan geen rotzooi meer te maken. Op de één of andere reden mislukt dat altijd…

Selfie!

Helaas kreeg ik in het weekend weer last van migraine. Het ging een hele tijd goed – gelukkig! Afgelopen weekend moest ik toch echt in bed liggen en kon ik vrij weinig doen. Gelukkig werd ik wel blij van mijn site, er stond een wel héél lekker recept online. Allemaal uitproberen!!

Ga jij vandaag nog iets doen met Koningsdag?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!