My life in photos | Augstus 2013 #1

5 aug 2013

Wat is afgelopen week ontzettend snel gegaan zeg. Ik ben samen met m’n vriend geweest deze week, net als deze week nog! We kunnen koken wat we willen en ons eigen ding doen. Heerlijk! Kijk je mee naar m’n foto’s van afgelopen week?

Ik zal je alvast waarschuwen! Het zijn weer een hoop food-foto’s. We hebben namelijk heel veel lekkere dingen gekookt. Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer food-foto’s maak, dus ik zit eraan te denken om hier een aparte rubriek of iets dergelijks van te maken. Als jullie nog ideeën hierover hebben, laat maar horen!

Toen ik bij m’n vriend aankwam lagen er een hoop overrijpe tomaten. Perfect om tomatensoep van te maken. Ik ben gegaan voor tomatencrème soep. Willen jullie hier een recept van zien??

Brownies bakken. Lekker gemakkelijk uit een pakje, maar wel een van de lekkerste die ik gegeten heb. Zo fout maar zo lekker!

Met m’n beste vriendinnetje lekker winkelen en bijpraten! Ik heb niet zo heel veel gekocht. Twee broeken bij de Only en een scrub van Rituals. Zien jullie vast nog wel voorbij komen in outfits, reviews, dergelijke. Het is namelijk niet genoeg voor een shoplog!

We hadden echt honger, dus even een tussenstop bij de McDonalds!

De dag erna ben ik naar de film geweest. Naar de sneak preview om precies te zijn. The Lone Ranger draaide, super vette film!

Wij doen altijd boodschappen bij de Lidl en daar hadden ze leuke acties deze week. Onder andere dit ijs, 1+1 gratis. Er zitten twee bakjes in van 150ml. We hebben er dus gelijk een aantal ingeslagen, dit is mijn favoriet!

Meringues gemaakt, hmmm! Klik hier voor het recept. Super gemakkelijk, maar super lekker!

Lekker ontbijten in het zonnetje!

Er moesten een hoop groenten op, dus vandaar dat ik deze lekkere salade had gemaakt voor m’n lieve vriendje.

Lekker in bad! Thuis heb ik geen bad, dus ik vond het heerlijk om hier even in bad te gaan.

Gehaald bij de Lidl. Op zich best lekker, maar wel een beetje zuur!

Off to the beach op de warmste dag tot nu toe, vrijdag! Het was heerlijk!

Daarna gingen we Chinese thee drinken bij een vriend die een halfjaar in China is geweest, op traditionele wijze. Hij wil misschien wel wat Chinese recepten maken voor de site, zoals dumplings. Hij weet natuurlijk heel goed hoe ’t moet omdat hij zolang in China is geweest. Vinden jullie het leuk om dit te zien?

Die avond gingen Thijs en ik toevallig ook Chinees eten. We hadden echt zo’n zin in Chinees eten dat we wat hebben besteld.

Look at my curls!

Ook moest er afgelopen week nog even gewerkt worden. Het was helaas niet zo druk, dus was vroeg klaar!

Een nieuwe versie proberen van dit drankje. Vorige keer had ik mango, sinaasappel en banaan. Deze vind ik net wat lekkerder!

We hadden niet genoeg goede koffers meer, dus mochten m’n zusje en ik een nieuwe uitzoeken. We kozen beide voor deze felroze. Die gaat dus mooi mee naar Griekenland binnenkort!

De ouders van m’n vriend hebben een moestuin en daar kwamen echt deze ENORME courgettes uit. Ik lust ze niet, dus Thijs mag ze allemaal opeten, haha. Verwerkt in soep zijn ze trouwens wel lekker.

Aan de site werken! Ik was echt heel blij toen m’n essence artikel eindelijk af was. Het was leuk om te maken, maar zo veel werk! Gelukkig vonden jullie het erg leuk om te zien.

Mijn eerste kookfilmpje opgenomen! Ik vond ’t best eng, het is toch iets anders dan de filmpjes die ik normaal maak. Wat vonden jullie ervan!?? Het uploaden op YouTube hier bij m’n vriend is trouwens IDEAAL. Bij mij thuis duurt dat 3 tot 4 uur, hier nog geen 10 minuten!!!!

De dag erna gingen we naar het Varend Corso kijken. Dit bootje vonden we echt super leuk, het was gewoon een auto haha.

Een lekkere omelet maken als lunch! Met onder andere paprika, ui, knoflook en rauwe ham.

Autsj! Wat minder leuk… Gebrand aan de oven!!!

Thanks for reading! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Tot volgende week!

Ben jij nog naar het strand geweest afgelopen week?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Leuke foto’s! En goed idee om een aparte rubriek te maken van de voeding :) is altijd leuk om te zien (en in je gedachten mee te smulln ;))
    En chinees eten is mijn favoriet! dus als je daar nog iets mee kan doen op je site ben ik helemaal gelukkig :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!