My life in photos | Augstus 2013 #2

12 aug 2013

Yay! Het is weer tijd voor een nieuwe ‘My life in photos’. Omdat ik altijd zoveel food foto’s heb, ga ik het anders doen! My life in photo’s blijft gewoon elke maandagochtend, maar net iets anders dan normaal. Meer weten? Lees dan snel verder!

Zoals ik al zei komt de ‘My life in photos’ gewoon nog steeds elke maandagochtend om 6 uur online. Er komt alleen nog iets extra’s bij. Elke maandag komt er nog een post online, alleen dan om 9 uur ’s ochtends. Hierin laat ik mijn food-foto’s zien van die week. Ik moet nog even kijken hoe ik het precies aan ga pakken, of ik het random ga laten zien of per dag. Gewoon even kijken wat het leukst is en wat het best werkt!

Mijn eerste muggenbult van het jaar! Zien jullie ‘m op m’n vinger? Ik HAAT muggenbulten, ik kan daar heel slecht tegen, dus ik probeer het zoveel mogelijk te vermijden. En dan nog op zo’n rotplek ook, haha.

Vorige week ging ik met m’n vriend touren op de scooter omdat het zulk lekker weer was. Op een gegeven moment kwamen we een hele kudde schapen tegen, die naar een ander weiland werden gedreven ofzo. Heel gaaf om zo van dichtbij te zien.

Door de mooie bossen rijden in het heerlijke zonnetje!

Mijn Simple Nail Design van afgelopen week. Vond ‘m erg leuk gelukt, vooral de kleurtjes in combinatie met elkaar.

Met mijn mooie nieuwe lippenstift op. Aaaah hij is zo pretty! Ben er echt super blij mee!

MAC Vegas Volt!

En weer naar de sneak preview zoals vrijwel elke dinsdagavond. Dit keer draaide ‘Odd Thomas’. Was wel een leuke film, maar wel een beetje raar.

Later in de week nog eens naar de film en daarna naar het casino met vrienden! Niks gewonnen helaas, haha.

Kolonisten van Catan spelen. Normaal spelen wij het online, dat is echt een stuk simpeler dan het bordspel. Blijft wel echt een heel leuk spel!

Artikelen inplannen. Op vrijdagavond gaf ik jullie op Twitter alvast een sneak peek voor de post van de dag erna!

Leuke oogschaduw van m’n oma gekregen. Ga ik misschien binnenkort nog wel een review over schrijven. Eerst even goed uittesten!

De laatste tijd doe ik niet zoveel leuks meer met m’n haar, dus ik had even zin om eens iets anders te doen. Ik had een vlechtje gemaakt en die vervolgens als ‘haarband’ gedragen. Vond het erg leuk!

En dan nog een full-face foto.

Zo happy met mijn vernieuwde lay-out. Het ziet er nu gewoon een stuk frisser en beter uit!

Dat was mijn week alweer! Als je benieuwd bent naar mijn food-foto’s van deze week, lees dan zeker ook even mijn andere artikel. Dat artikel komt om 9 uur online. Ik kan je alvast verklappen dat ik weer heel lekker heb gegeten!

De volgende editie zal iets korter zijn omdat ik die vrijdag al in elkaar ga zetten omdat ik die nacht voor twee weken naar Corfu vertrek. Dan weten jullie dat alvast!

Wat vind jij van m’n ‘haar-creatie’?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!