My life in photos | Augstus 2013 #3

19 aug 2013

Hoi! Dit keer een iets kortere editie, maar daarom niet minder leuk. Ik heb deze vrijdag gemaakt omdat ik daarna op vakantie ben gegaan. Zoals altijd: veel plezier met kijken. Ik geef jullie weer een kijkje in mijn leven!

Deze week begon met rijles. Ook ben ik veel bij m’n familie geweest deze week en hebben we leuke dingen gedaan met z’n allen! Ook ben ik bezig geweest met de laatste dingetjes kopen en inpakken voor de vakantie.

Maandagochtend. Tijd voor rijles! Het ging echt heel erg goed. Dit was mijn zesde les en koppeling en schakelen gaat nu eigenlijk helemaal vlekkeloos. Ben ik heel blij mee want ik dacht dat ik dat nóóit zou gaan leren!

Het lijkt alsof de tips van m’n nagels de laatste tijd aanweziger zijn ofzo. Normaal zag je ze nooit door nagellak heen, maar nu heb ik daar echt altijd problemen mee. Balen! Extra laagje aanbrengen dan nog maar…

We zijn naar de Unlimited Movie Night geweest. Was echt super! Je kreeg wat popcorn en een flesje cola. De film die we te zien kregen was We’re The Millers. Ik vond het zelf echt een grappige film!

Lekker relaxen bij m’n vader in zijn joggingsbroek!

Vooruitschrijven, vooruitschrijven en vooruitschrijven…

Met mijn lieve zusje op de foto. We hebben echt een hele hoop foto’s gemaakt afgelopen week haha.

Ook ben ik naar Drievliet geweest met m’n vader, zusje en Thijs. Het was echt super gezellig en heel erg warm, we hadden een goede dag uitgekozen. We zijn in vrijwel alle attracties wel geweest, het blijft een leuk pretpark!

Met m’n gympen aan. Ik vind ze echt zo leuk, vooral de gele onderkant vind ik heel erg gaaf. Eigenlijk heb ik ze veel te weinig aan!

In Drievliet bij één van de lachspiegels haha, altijd hilarisch dat!

Koffer inpakken! Vind ik normaal altijd heel leuk om te doen, alleen ik moest nog ontzettend veel strijken, dat was minder haha. Dat krijg je ervan als je nooit wat strijkt totdat je het aan doet, oeps!

In de avond voordat ik wegging nog even MasterChef Australia terugkijken, want ik kon toch niet slapen, was veel te excited!

Dat was mijn week alweer! Volgende week heb ik geen ‘My life in photos’ voor jullie vanwege de vakantie. Wel heb ik een artikel gemaakt dat er héél erg op lijkt, maar dat zul je volgende week maandag vanzelf zien. De ‘My food in photos’ komt om 11 uur online. Vorige week om 9 uur maar dat vond ik toch iets te vroeg. Vandaar voortaan om 11 uur!

Wat is jouw favoriete pretpark?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Hele leuke foto’s! Wat ben je toch een mooie meid :).
    Mijn favoriete pretpark is de Efteling, niet alleen de attracties maar ook het hele sfeertje.
    Drievliet ging ik toen ik klein was vaak heen, ook erg leuk (en een iets fijner prijsje zo te zien :P).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!