My life in photos | Augustus 2014 – #2

11 aug 2014

Afgelopen week was leuk! Zo leuk dat ik vaak vergat om mijn telefoon erbij te pakken. Desondanks heb ik toch enkele leuke foto’s bij elkaar weten te zoeken. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Laten we aftrappen met deze super schattige foto van Missy. Ik zat laatst weer even foto’s terug te kijken en toen zag ik allemaal foto’s van Missy. Ze is inmiddels al weer een tijdje terug bij mijn vader en ik mis haar zo! Ik zie d’r natuurlijk nog wel regelmatig, maar niet meer elke dag en dat is zo gek. Het is zo’n lief beestje.

Spannend!!! Maandag reed ik voor het eerst alleen in de auto. Tot nu toe reed ik altijd alleen met iemand naast me, dus dit was wel even heel spannend. Ik moest ’s avonds werken en zou pas laat klaar zijn, rond 10 uur á half 11. Vandaar dat ik de auto van mijn moeder mocht lenen, hoefde ik niet met de scooter door het donker. Ging echt onwijs goed!

Hierna vertrok ik samen met mijn vriend naar gezamenlijke vrienden. Daar hebben we weer erg lang gezeten. In de ochtend gingen we naar huis – was super gezellig!

Dinsdagmiddag gingen we met een vriend van ons naar de Mediamarkt. Hij moest een tv ophalen en moest die in de auto vervoeren. M’n vriend wilde wel even rijden en ik ging ook gezellig mee. Ik wilde namelijk even kijken naar een GoPro, lijkt me leuk voor op vakantie maar die dingen zijn nog behoorlijk duur!!

We zijn dinsdag ook nog naar de sneak preview geweest. De film ‘Chef’ was in de sneak en ik vond ‘m best wel heel erg leuk!

Woensdag gingen we mijn vader en zijn vriendin helpen. Er moest namelijk het één en ander aan de tuin gebeuren en vele handen maken licht werk! Om vijf uur moest ik werken, maar gelukkig was rond die tijd alles al gedaan. De tuin ziet er weer mooi uit!

De was doen moet ook gebeuren als je alleen thuis bent! Oké, stiekem maakte ik deze foto en appte ik ‘m naar mijn moeder om te vragen of deze kleuren wel bij elkaar in de was konden, haha. Ik was niet zo heel erg vaak – maar nu moest het wel echt even gebeuren.

Vrijdag gingen we erop uit met de auto. We gingen namelijk naar Zeeland toe. Dat was echt onwijs leuk! Ik zal enkele foto’s daarvan laten zien, maar voor meer foto’s kun je hier klikken. Daar heb ik gisteren namelijk al een artikel over geschreven.

Tussenstop in Brielle! Leuk plaatsje!

We gingen zwemmen in Port Zélande, het zwembad van een Centerparcs park. Dit was echt zo leuk, we hebben onwijs veel plezier gehad. Voor dit soort zwembaden kun je echt nooit te oud zijn!

Ohja, op de terugweg reden we nog langs Hellevoetsluis om even te winkelen en wat te eten. Ik shopte wat leuke kleuren bij Vila. Er was echt een hele goeie sale!

Deze conditioner is zo fijn! Ik raad hem echt aan iedereen aan. De beste conditioner die ik ooit heb gebruikt. Hij maakt m’n haar zo gemakkelijk klitvrij en héél zacht. Maar € 1,95 en nu ook in de aanbieding bij Etos – tweede gratis! Ik weet het, ik zei het gisteren ook al, maar ik ben gewoon zo enthousiast!

Zaterdag had ik een barbecue van mijn oom, hij was namelijk jarig. Of althans, hij is in de vakantie jarig maar is dan op vakantie, dus daarom vierde hij het nu. Voordat we daarheen gingen, dropten we eerst al mijn spullen af bij mij thuis. Ik was namelijk zo’n twee weken bij Thijs geweest, dus tijd om weer richting huis te gaan. Zondagavond heb ik het overigens gelijk opgeruimd. Vind ik best knap van mezelf, normaal blijven dit soort dingen altijd een week (weken) zo liggen.

Zondag moest ik werken. Het weer was niet zo leuk! Ik was rond vier uur vrij en dacht even tussen de buien door te kunnen op de scooter. Mooi niet… Maar nu heb ik wel echt vakantie, hoef pas in september weer te werken. Dus dat is echt super fijn!

In de avond speelde ik spelletjes op de computer en werkte ik wat aan mijn blog. Ik probeer weer een beetje vooruit te schrijven maar het is lastig. Hier vulde ik een tag in die over een tijdje online komt.

Dat waren ze alweer de foto’s. Misschien een beetje dubbelop sommige foto’s als je gisteren ook de ‘photoday’ hebt gezien maar ik hoop dat je dat niet erg vond. Wilde de foto’s er toch tussen doen voor een volledig overzicht van de hele week. En voor mensen die het artikel van gisteren misschien niet gelezen hebben!

Komende week heb ik dinsdag iets heel gaafs – ik vertel er later meer over want ik weet nog niet precies hoe het gaat lopen. Verder hoop ik volgende week een last minute te boeken zodat ik binnenkort lekker van de zon kan gaan genieten met m’n vriend!

Heb jij nog iets leuks gedaan afgelopen week?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!