My life in photos | Augustus 2015 – #1

5 aug 2015

Het is weer tijd om jullie te laten zien wat ik afgelopen week heb gedaan! Ik heb nog heerlijk vakantie, dus ik heb wel een aantal leuke dingen gedaan! Ook aardig wat gewerkt, maar dat hoort er ook bij.

Ik zat bij m’n vader op het balkon toen er ineens een vlinder op mijn hand kwam zitten, super gaaf!

Onze kat heeft echt iets met tasjes, ze gaat er altijd in zitten. Echt super grappig! We vinden ’t wel een beetje gevaarlijk, dadelijk komt ze klem te zitten tussen die lussen. Maar goed, als we erbij zijn kan het geen kwaad.

Best. Body lotion. Ever.

Mijn aankoopjes van de Kruidvat 1+1 actie. Vandaag komt ook de video online waarin ik het allemaal laat zien. Hij verschijnt om vier uur op mijn YouTube kanaal. Benieuwd? Abonneer je dan even op mijn kanaal.

Wij gaan binnenkort verhuizen! We zijn de laatste paar weken dus veel woonboulevards aan het bekijken. Er moet natuurlijk ook wat op de vloer, waarschijnlijk gaan we voor de linker kleur. Of althans, een soortgelijke kleur!

Deze gestreepte bank vond ik echt onwijs leuk!

Maar waarschijnlijk gaan we voor deze bank, die ik overigens ook erg mooi vind. Nu hebben we een driezitsbank en een fauteuil, maar we willen graag een hoekbank in het volgende huis. Deze kleur vind ik overigens ook prachtig. Wat vinden jullie ervan?

Nu ik steeds vaker hardloop, lijkt het mij leuk om het bij te gaan houden. Ik heb een sportband nodig! Ik zit erover te denken om deze te bestellen.

Afgelopen weekend en maandag heb ik gewerkt, maar ik moest de sleutels nog op gaan halen. Gelukkig kon ik even met de auto van mijn moeder heen en weer!

Klaar om hard te lopen!

Even een zonnebankje pakken, is alweer veel te lang geleden. Ik had ook wat spierpijn, dan vind ik het altijd wel fijn om even onder de zonnebank te liggen.

Je hebt van die momenten op mijn werk dat het erg druk is, maar ook momenten dat het heel stil is. Dan probeer ik mijzelf gewoon een beetje bezig te houden, ik rolde dus onder andere wat bestekjes.

Dit is vlakbij mijn werk, het resultaat van de storm van een week terug. Zo erg!

Ennn weer hardgelopen! Dit was maandag, op die héle warme dag. Dat was wel even zwaar hoor, maar het gaat steeds beter.

Filmpjes opnemen!

Dit is dan een beetje jammer, mijn computer kan het renderen niet zo goed aan. M’n pc is best goed, maar tijdens het renderen wordt hij gewoon te heet. Als ik dan een filmpje aan het renderen ben dat anderhalf uur duurt, en hij valt telkens uit na een uurtje – dan is dat best frustrerend!

Deze maand komt er elke doordeweekse dag een video online, om 16:00 – ben jij al geabonneerd?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!