My life in photos | Augustus 2015 – #2

10 aug 2015

Ohhh, ik heb zó iets leuks wat ik jullie wil vertellen – maar het is verstandiger om dat nog even niet te doen (het is namelijk nog niet allemaal rond). Wel heb ik weer mijn foto’s van de afgelopen week voor jullie!

Ik heb zó veel kleding, het is gewoon niet normaal. Mijn kast puilt echt uit, dus tijd om een hoop weg te gooien. Binnenkort wil ik ook ergens op een rommelmarkt gaan staan en wat dingen verkopen – er zit namelijk nog een hoop moois tussen (maar ik draag het zelf niet meer!)

Prachtig uitzicht over Delft!

Klaar om naar mijn lieve vriendje te gaan. De laatste tijd ben ik weer wat meer van de basic kledingstijl. Een spijkerbroek met een basic shirtje erop. Wel vind ik het dan leuk om een felle lipkleur op te doen!

Samen met Thijs ging ik helpen in het huisje van mijn moeder. Ze heeft net een paar dagen de sleutel en er moest nog een hoop gebeuren. Het is een heel fijn huisje!

De laatste tijd zit ik vrij weinig achter de computer omdat ik zoveel andere dingen te doen heb. Eigenlijk alleen om blogposts te schrijven en filmpjes te bewerken. Het is ook zo druk!

En weer filmpjes opnemen. Wel wennen hoor, zoveel filmen ineens, haha. Maar ik vind ’t heel erg leuk om te doen!

Overal in m’n kamer staan verhuisdozen die echt halfvol zijn. Eind van deze maand ga ik nog op vakantie en daarna gaan we verhuizen. Dus ik moet nu ook alvast wat doen, anders red ik het gewoon niet.

Niet blij met mijn nagels op dit moment!

Voorheen gebruikte ik eigenlijk altijd mijn Moleskine agenda, maar nu heb ik een ander systeem. Ik weet niet of het tijdelijk is, of dat ’t zo blijft – maar voor nu vind ik het chill. Voor alles gebruik ik een ander schriftje. Voor mijn werk, site en afspraken en dergelijke. Hiervoor gebruik ik hele leuke schriftjes van de HEMA!

De laatste tijd kijk ik ook veel op sites van woonwinkels. Een beetje voor mijn moeder en een beetje voor mijzelf, haha.

Ik ben groot fan van de IKEA! Ze hebben zoveel leuke dingen, voor niet zoveel geld.

En dan nog maar een selfie om dit artikel mee af te sluiten. Fijne dag! X

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Hey Joyce,

    Wat een leuke foto’s weer :). En ik ben ook echt dol op IKEA haha.
    Oja, ik gebruik zelf bullet journal voor al mijn planningen, notities, lijstjes etc. Je hebt dan maar één notitieboekje of schriftje nodig. Super handig, ik kan niet meer zonder. Op youtube kan je hier veel over vinden :).

    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!