My life in photos | December #1

2 dec 2013

Dit was een gekke week. Ik was gezellig met mijn moeder wezen winkelen, stond weer alleen voor de klas, maar voelde me ook helemaal niet goed door een migraine aanval. Toch heb ik een aantal leuke foto’s die ik aan jullie wil laten zien.

In de middag op weg naar school. We hadden namelijk 10 minuten gesprekken. Het duurde erg lang. Maandag begonnen we om half 4 en was ik pas om 10 uur thuis! 548, lange dag

Heerlijk warme outfit. Mijn favoriete spijkerbroek met één van mijn favoriete truien van dit moment. Deze valt heerlijk wijd en is van Object. Met als schoenen natuurlijk mijn heerlijk warme Uggs.

Super lieve traktatie gehad van een kindje uit mijn klas. Hij was op woensdag jarig en deelde uit, maar ik was er niet. Toen hij donderdagochtend binnen kwam in de klas, had hij er speciaal eentje mee naar school genomen voor mij en zei: ‘Kijk eens nog voor jou juf!’. Super lief haha.

Mijn nieuwe winterjas! Het was echt nog een heel gedoe om ‘de perfecte winterjas’ te vinden. Toen ik hem eindelijk zag, was hij er niet meer in mijn maat. We zijn nog naar twee andere winkels geweest, maar daar was hij ook niet meer in m’n maat. Op internet was hij ook niet meer in m’n maat. Gelukkig was hij toch weer op voorraad en heb ik ‘m gelijk besteld. Zodra hij binnen is zal ik hem wel even goed laten zien in een artikel!

Ik loop nu vier dagen stage maar dat hakt er wel behoorlijk in. Ik heb een vrije drukke klas en dat is heel zwaar. Ook heb ik al snel last van migraine dus dat is totaal geen goede combinatie. Na een migraine aanval donderdag was ik dus echt kapot. Vervolgens had ik me vrijdag verslapen. Ik vond het echt heel erg, ik had me nog nooit verslapen voor stage! Maar het was wel even goed om rust te pakken, had ik hard nodig.

Als ik mij niet goed voel, vind ik drie dingen altijd heerlijk: broccoli prei soep, kippensoep of zuurkool. Dit keer koos ik ervoor om zuurkool te maken. Aardappels schillen is helemaal niet leuk, maar het wordt een stuk leuker als je ondertussen Expeditie Robinson terug kan kijken. Ik gun Geraldine trouwens die finale plek hélemaal niet. Ik had liever Edith, Kees en Anna Alicia in de finale gezien.

Mijn vriend heeft m’n site gemaakt en fixed altijd alles als er iets fout is. Nu vind ik het zelf ook wel leuk om dit te leren dus daar ben ik mee bezig. Hier ben ik bezig met mijn eerste eigen site, een webshop. Gewoon een fantasie-ontwerp hoor, haha. Dit heb ik allemaal zelf geschreven, was er best trots op!

Je zal misschien denken: hoort deze foto niet bij de ‘my food in photos?’ Maar nee, dit was namelijk op mijn werk. Het was erg rustig die ochtend, maar de kok had wel onwijs veel te doen. Hij weet dat ik van koken houd, dus vroeg of ik hem even wilde helpen. Hij ging namelijk een enorme pot erwtensoep maken. Ik heb enkele groenten gesneden. Ook heb ik het vlees uit elkaar getrokken (lees: vet, botten, etc). Lekker smerig werkje, haha.

En vanaf mijn werk in het donker weer naar huis. Daar heb ik zo’n hekel aan, maar helaas is het nu niet anders omdat het zo vroeg donker wordt. Ik houd er helemaal niet van om in m’n eentje in het donker te rijden, ik ben echt een schijtluis, haha.

Hoe kan het ook anders, natuurlijk ben ik deze week ook naar de film geweest. Ik ben naar Old Boy geweest. Dit was zo’n enorm zieke en rare verhaallijn, degene die dit bedacht heeft… Echt, ik snap niet hoe je dit kunt bedenken maar goed. Ook heb ik Mannenharten gezien, dat vond ik wel een onwijs leuke film.

Er is trouwens een (vind ik) hele leuke winactie aan de gang op mijn site. Je kunt een Rituals product winnen. Doe jij al mee?? Je kunt nog meedoen t/m vrijdag 6 december.

En tot slot… De vader van Thijs maakte heerlijke verse pasta. Het resultaat? Dat zien jullie morgen in de my food in photos. Ik kan je alvast verklappen: het was erg lekker!

Wat is jouw ‘feel good gerecht’? Dus jouw favoriete gerecht als jij je even niet zo goed voelt?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Wat vervelend dat je last hebt van migraine zeg! Dat lijkt me ontzettend naar. Mijn feel good gerecht is aubergine met yoghurtsaus en granaatappelpitjes. Als ik dat heb gegeten voel ik me weer helemaal in balans. (Okee dat klinkt heel zweverig :P )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!