My life in photos | December 2014 – #1

1 dec 2014

Afgelopen week heb ik zeker niet stil gezeten, het was een drukke week! Drie dagen naar stage, oudergesprekken, huiswerkbegeleiding, oppassen, aan school werken en dan ook nog eens mijn bijbaantje. Druk, druk, druk!

Even een random ‘stage-foto’. Deze foto maakte ik op maandag. Het was een lange dag. Eerst de gewone schooldag en daarna in de middag nog oudergesprekken. In de avond hadden we van half 7 tot 9 uur nog een aantal oudergesprekken. Omdat ik de klas dadelijk 10 weken ga overnemen voor mijn eindstage vond ik het wel belangrijk om hier bij te zijn. Wat een aardige ouders zeg!

Ik kan wel foto’s blijven maken van de lucht, echt zo onwijs mooi die overloop van alle kleuren. Het enige pluspuntje aan het feit dat het zo vroeg donker wordt. Als ik weer naar huis loop vanuit stage zie ik altijd die prachtige lucht!

Deze foto vond ik heel leuk, mag ook wel eens gezegd worden toch? Ik probeerde wat nieuws met mijn haar. Van mijzelf heb ik krullen, alleen niet zulke bouncy krullen. Het zit eerder tussen slag en krullen in. De voorkant hangt dan altijd maar wat, vandaar dat ik besloot om de voorkant wat te krullen. Dit was het resultaat, ik vond ’t heel leuk!

Dinsdag paste ik samen met mijn vriend op. Van half vijf tot half twaalf! Ik heb verschillende oppas adresjes maar ditmaal was het lekker dichtbij, maar zo’n 5 huizen verder. Ideaal, daarna rolde ik zo m’n bed in.

Woensdag en donderdag gaf ik mijn eerste echte lessen. Eerst was het voornamelijk even wennen aan de groep, nu gaat het erom dat ik steeds meer lessen geef. De klas is zó leuk, ik heb er echt zin om om tien weken in m’n eentje voor deze groep te staan. Het zijn echt schatjes!

Sinds kort geef ik op woensdag ook huiswerkbegeleiding. Hier hielp ik een meisje met taal. Verkleinwoorden, enkelvoud/meervoud, een dictee en we schreven een gedichtje. Ik vind het heel leuk om met kinderen bezig te zijn, dus dit vind ik ook erg leuk om te doen.

Onze kat is een ‘binnenkat’. Omdat wij de kat van mijn vader over hebben genomen en hij daar altijd binnen is geweest blijf ze bij ons ook gewoon binnen. We hebben dan ook geen kattenluik of iets dergelijks. We vonden het toch een beetje zielig dat ze niet naar buiten kon. Nu hebben we een kattenriempje, waardoor ze wel af en toe naar buiten kan in de tuin. Ze vind ’t echt heel leuk maar ook wel een beetje spannend, haha.

Deze foto was van donderdag. Na stage ging ik naar m’n vriend toe. Nu ik het wat drukker heb, is het echt even zoeken naar tijden waarop we kunnen afspreken. Maar dat is niet zo erg, want als we elkaar zien is het des te leuker!

We gingen namelijk naar de bioscoop, naar Horrible Bosses 2. Wát een film, zo grappig! Ik lag de hele film door dubbel. Als je een leuke comedy wilt zien in de bioscoop raad ik je zeker weten deze aan. Ik vond hem leuker dan The Hunger Games!

Daarna verraste Thijs me. Hij zei na de film dat we nog even wat op moesten halen bij z’n broer, die ook in de stad woont. Daar liepen we dus naar toe. In plaats daarvan liepen we eigenlijk naar een restaurant toe. Hij wilde me mee uit eten nemen omdat ‘ie vond dat ik zo goed mijn best deed met school en alles, super lief!

Dit is de enige foto die ik heb van vrijdag, ik had eten gekookt. Er moesten boodschappen gedaan worden, maar er moesten ook een paar dingen op. Het was dus een beetje kijken wat we konden doen met de ingredienten die we hadden. Het werd uiteindelijk rijst met kip en groente. De kip had ik gemarineerd in soja saus en gebakken met sesamzaadjes, bosui, puntpaprika, rode ui en knoflook. Lekker!

Oh, niet waar, deze foto maakte ik ook nog vrijdag! Ik ging even twee uur oppassen en zat wat te zappen. Toen zag ik ineens ‘Amazing Wedding Cakes’ voorbij komen. Dit vind ik zo’n tof programma. Echt knap wat zij allemaal kunnen maken!

Zaterdagochtend keek ik “The Voice” terug. Wat zitten er een hoop talenten tussen, wauw! Ik ben benieuwd naar het punt waarop het gaat om Romy en Emmaly, want voor mij is één van hun de winnares van The Voice. Ze zijn beide zo goed. Maar ik ben ook weg van Mell en Sjors. April & Dr. Rum zijn gewoon zo origineel. Je ziet ’t al, ik ben enthousiast, haha! Ik ben blij dat ik niet hoef te kiezen.

Zaterdag ging ik met m’n vriend naar de stad toe. We gingen naar de bioscoop (Dumb and Dumber To) en aten ’s middags wat lekkers. We kwamen uit bij het tentje waar ik een tijdje geleden ook met een vriendin zat. Daar bestelden twee allebei een panini, hmmm lekker!

Zondag heb ik de hele dag gewerkt. Toen ik net even thuis was, kwam mijn zusje ook thuis. Mét een hoop Kristalzegels van de vriendin van m’n vader. Super lief! Ik heb nu alweer bijna drie boekjes vol. Ik ga er vandaag (maandag) gelijk maar twee inleveren. Ik dénk dat ik voor de champagne glazen ga, want die heb ik nog niet voor de uitzet.

Kijk jij ook naar The Voice?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!