My life in photos | December #3

16 dec 2013

Ik dacht dat ik vanwege de hectiek deze week niet veel foto’s had gemaakt. Toen ik ze echter op een rijtje zette, had ik er toch aardig veel. Dit was weer een drukke week, ik ben dan nu ook echt gesloopt. Ik ben toe aan vakantie!

Maandag ben ik op stage weer begonnen met een nieuwe knutsel les. We hebben namelijk sterren gemaakt voor de Kerst. Deze hebben we vervolgens leuk versierd. Eerst maak je de ster, vervolgens maak je een patroon met lijm en daarna duw je de ster in de glitters. Erg leuk!

Het was een lange en vooral drukke dag. Toch wou ik mijn lieve vriendje even zien, dus ging ik na stage gelijk door. We gingen namelijk met vrienden naar de sneak preview. Afgelopen week was deze op maandag in plaats van de dinsdag!

Vorige week draaide de film ‘Mandela’ in de sneak preview. Ik vond het op zich geen slechte film, maar af en toe wel een beetje saai. Ook waren we het erover eens dat er ook wat belangrijke dingen werden weggelaten in de film. Verder was het wel een vermakelijke film om naar te kijken.

In het donker op weg naar stage en ook vervolgens in het donker weer naar huis. Blegh, heb zo’n hekel aan deze donkere dagen. De dag gaat zo snel voorbij, geef mij de zomer maar!

De kerstboom leuk versierd op stage met de zelfgemaakte sterren van de kinderen.

Auto theorie nog even goed oefenen want woensdag had ik mijn examen. Het ging echt onwijs goed, ik had elke keer een hoop vragen goed en was ook een paar keer geslaagd voor de oefen examens. Toen ik echter woensdag mijn examen had, was ik niet geslaagd. Ik had net twee foutjes teveel, en ja dat zijn er toch twee teveel… Ik heb al een nieuwe datum ingepland, hopelijk haal ik hem dan wel. Ik ga nog even extra goed oefenen!!

Het wordt echt steeds kouder buiten. Eerst dacht ik zelfs dat er sneeuw lag, gelukkig was het geen echte sneeuw maar gewoon wat ijzel.

Ik ben nog steeds zo blij met mijn prachtige nieuwe lipstick van Chanel. Afgelopen week kwam hier een review online en jullie vonden ‘m al net zo mooi als ik. Wauw echt een mooi kleurtje vind ik dit. Heb ‘m ook echt al heel vaak op gehad. Hij zit standaard in mijn tas!

Ach, ach wat is nakijken toch een leuk klusje… Ik loop nu al best lang stage en heb al aardig wat werk nagekeken in die tijd, maar moet nog steeds leren om daar wat sneller in te worden.

Donderdag waren mijn vriend en ik tweeënhalf jaar samen. We hadden gereserveerd bij ons favoriete restaurant (met dank aan m’n moeder die nog een bon had liggen, thanks mam!). Voor de gelegenheid had ik me weer eens lekker opgedoft. Het was echt heel erg gezellig! Love you! <3

Vrijdag hadden we creamiddag. Ik stond in mijn eentje voor de klas. De kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 werden verdeeld over de klassen. Samen met mijn mentrix had ik dit werkje bedacht. Een waxinelichthoudertje van klei, versierd met wat rietjes in stervorm en dennetakken met nep sneeuw. Het was erg leuk, maar die rommel achteraf was vreselijk. Overal in de klas lagen naaldjes van de dennetakken. Gelukkig loonde ’t resultaat van de werkjes wel!

Het was vrijdagmiddag en ik had eindelijk weer eens tijd om mijn nagels bij te werken. Het was ook echt wel nodig, had enorme uitgroei! Ik ben weer gegaan voor Coral Sunset. Zoals de naam al zegt, een prachtig koraalkleurtje.

M’n moeder had een Decemberkalender gekocht en ik mocht ‘m open krassen. Ook al ben ik 20, ik vind dat nog steeds echt hartstikke leuk, haha. We hadden helaas niets gewonnen.

Dit was zaterdagvond. Ik was kapot! Had op stage al zo’n 35 uur gemaakt en dan zaterdag ook nog eens 9 uur gewerkt bij de golfclub. Ik vind ’t best heftig allemaal. Heb een best drukke klas, dus ben al gesloopt na twee dagen stage. Tel hier nog eens twee dagen + een dagje bijbaan in de horeca bij op en je kunt me serieus opvegen. Ik ben blij dat het bijna vakantie is…

Zondag gingen we gezellig naar mijn oma en opa om daar cadeautjes uit te pakken voor Sinterklaas/Kerst en ook om even gezellig te eten en bij te praten. Ook had ik die avond heerlijk tijd om even wat te lezen. Even je hoofd leeg maken en nergens aan denken.

Dat was dus mijn hectische week. Deze week wordt ook enorm druk. Woensdag ga ik invallen op mijn stageschool. Ik dacht eigenlijk dat ik naar de hogeschool moest die dag, maar eigenlijk was ik vrij, dus helaas. Ik heb dus de hele week stage, donderdagavond musicals in de kerk van mijn stageschool, tussendoor ook nog rijles en noem ’t maar op. Het is heel veel, maar ik vind ’t ook echt nog heel leuk hoor, eerlijk waar!

Jep, ik ben toe aan vakantie, jij ook!?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leuke foto’s weer! Lijkt me wel heftig hoor zo’n drukke week, vooral ook met drukke kinderen. Maar ik denk ook dat die kindertjes je ook blij maken :) Wel jammer van je theorie, maar de volgende keer gaat het lukken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!