My life in photos | December #4

23 dec 2013

Ook deze maandagochtend staat er weer een nieuwe ‘My life in photos’ voor jullie klaar. Helaas had ik afgelopen week nogal last van migraine en kon daardoor weinig doen. Toch heb ik een aantal leuke foto’s gemaakt, kijk je mee?

Stiekem is deze foto nog van afgelopen zondag toen we op bezoek gingen bij m’n oma en opa. Ik vind deze outfit echt super leuk en feestelijk. Een jurkje is erg leuk en nu nog prima te dragen met een dikke maillot eronder. Misschien dat ik hier nog wel eens een outfit post van ga maken.

Weer eens wat schrijven in mijn Q&A boekje. Eerlijk is eerlijk, ik vergeet het nog wel eens en dat is zonde. Ik moet weer proberen om het goed bij te gaan houden, want het is nog eens leuk om te doen ook!

De winter is nu officieel begonnen. Wat is er dan heerlijker dan een geurkaars aan te steken? Je kamer gaat er lekker door ruiken, bovendien staat het erg gezellig vooral vanille geur vind ik erg lekker.

Vorige week heb ik ook de winnares gekozen van het smartphone hoesje van MobielBereikbaar. Als het goed is, heeft ze het hoesje nu binnen! Veel plezier ermee, de hoesjes van het merk ACCY zijn super leuk!

GTST terugkijken. Ik had écht niet verwacht dat Rik het zou hebben gedaan. Ik ben benieuwd hoe de serie nu verder gaat lopen, wat ze hierop gaan verzinnen want het lijkt me niet dat hij uit de serie gaat. Ben benieuwd!

Ook hadden we deze week Kerstontbijt op mijn stageschool, het was echt super gezellig. De kinderen waren heel mooi aangekleed, ze hadden hun nieuwste kleren aan. Ook was er heel veel lekker eten en was ’t gewoon enorm gezellig.

Vrijdag scheen het zonnetje echt super lekker, dat was alweer een tijdje geleden. Ik heb ervan genoten en ben gezellig naar m’n vriendje toe gegaan, om vervolgens de stad in te gaan!

We gingen eerst nog even winkelen in de stad, wat eten bij de McDonalds en daarna zijn we naar de film geweest. We moesten the Hobbit nog steeds zien, hadden er gewoon nog geen tijd voor gehad. De film was echt super goed, maar ik had dan ook niet anders verwacht!

Ook hebben we een cadeau gekocht voor een vriend van ons die zondag zijn verjaardag viert – als jullie dit zien dan heeft hij z’n verjaardag al gevierd haha, afgelopen zondag dus. We zijn gezellig met z’n allen gaan wokken! We hebben een lekker luchtje voor ‘m gekocht en ik heb het leuk ingepakt. Vind dat altijd zo leuk, cadeautjes inpakken!

Ook heb ik deze week mijn nagels weer gedaan met de set van SenstioNail. Dit keer met een kleurtje dat ik een tijdje geleden cadeau heb gekregen, Coral Sunset. Prachtige kleur!

Iets minder foto’s dus deze keer, omdat ik niet heel veel kon doen door m’n hoofdpijn. Volgende week wordt echt onwijs leuk! Ik ga met Thijs een dagje naar Texel en dan vervolgens slapen in een hotel, vervolgens komt Kerst er alweer aan en ook ga ik deze week nog iets leuks doen met m’n vader. Heb er zin in!

Ga jij nog wat leuks doen in de vakantie?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!