My life in photos | Februari 2014 – #2

10 feb 2014

HEMA Pressday, stage, aan mijn school en blog werken, een hoop leuke dingen doen met mijn vriend, voor het eerst hardlopen en een smoothie maken en een hoop gezelligheid… Ik denk dat je mijn afgelopen week zo wel goed kunt omschrijven.

Deze foto was van maandagavond. Ik had maandag een drukke dag. Veel aan school gewerkt, rijles, boodschappen gedaan… Mijn vriend was pas laat thuis dus in de avond ging ik naar hem toe. Toen ik daar was, heb ik voor ’t eerst in mijn leven hardgelopen! (behalve 2x eerder op de loopband, haha)

Hier zijn we alweer bij de dinsdag aangekomen. Vanuit stage ben ik gelijk doorgegaan naar de stad om daar gezellig naar de film te gaan. Mijn vriend was namelijk al in de stad en vroeg of ik daarnaar toe wilde komen. We hebben de film ‘Out Of Furnace’ gezien. Het was op zich wel een leuke film.

Daarna hadden we honger en het leek ons wel leuk om even snel wat in de stad te eten. Toen kwamen we op het idee om naar Vapiano te gaan. Hier kun je heel lekker Italiaans eten. Soms is het enorm druk, maar nu was het lekker rustig! Het is zo leuk dat je kunt zien hoe ze de pasta bereiden. Ik ging voor spaghetti Carbonara. Zal geen grote verassing zijn, haha.

Die dag had ik het erg druk gehad. Ik had gewoon géén tijd om mijn site te checken, dat komt zowat nooit voor. Thuis zag ik ineens 29 nieuwe meldingen op Bloglovin’. Zoveel nieuwe volgers mede door de winactie. Super! Als je nog mee wilt doen aan de winactie, het kan nog! Klik hier om mee te doen, je kunt twee lip balms winnen van The Body Shop.

Woensdag, een middagje thuis werken aan school en aan mijn blog. Ik zette een lekker grote pot thee, mijn laptop beneden en ik kon er tegen aan! Ik probeer de laatste tijd wat minder prik/frisdrank te drinken en dat lukt redelijk goed!

Donderdag had ik wel iets héél leuks in de planning staan, namelijk de pressday van HEMA. Ik vond het erg gezellig en leuk om mee te maken. Ik heb een hoop bloggers ontmoet, dat vond ik super leuk! Hopelijk zie ik jullie snel weer bij een ander persevent. Van de pressday heb ik trouwens een vlog gemaakt, klik hier als je benieuwd bent naar dit filmpje.

Op de terugweg! We kwamen rond half 2 aan bij HEMA en rond half 4 gingen we weer terug naar huis. Ik besloot om nog snel even wat lekkers bij Starbucks te halen. Had de hele dag alleen maar water gedronken, vond dus wel dat ik het verdiend had! Heb leuke beauty spulletjes meegekregen van HEMA, heb er al even in gespiekt in de trein, haha.

Rond een uur of vijf was ik weer thuis. Ik ben toch altijd wel moe naar zo’n dag. Ik zette de vlog in elkaar en daarna ging ik niet zo laat naar bed.

Helaas kreeg ik die nacht enorme last van migraine, niet leuk! Ik kon dus helaas ook niet naar stage. Ik moest toch wat eten, dus ik maakte voor het eerst een smoothie voor mijzelf. Hier wat spulletjes die in de smoothie gingen! Hij smaakte erg goed!

Ik heb een nieuwe tas gekocht! Deze is van de Invito. Er was een hele goede sale, vandaar dat ik deze dan ook heb gekocht. Eigenlijk had ik helemaal geen nieuwe tas nodig haha. Maar deze kon ik niet laten liggen. Eerst was ‘ie €50,- en nu werd hij nog maar €15,-. Hij komt vast binnenkort nog wel eens terug in een outfit post!

Zaterdagavond! Gezellig wat drinken met een paar vrienden. Was heel gezellig.

Natuurlijk ook even de Olympische Winterspelen bekijken. Heel gaaf dat de nummer 1, 2 en 3 gewoon Nederlandse schaatsers waren. Aan de ene kant vind ik het niet heel interessant, maar als het op staat blijf ik toch maar kijken, haha.

We sluiten af met een ‘sportieve’ foto. Ik ben begonnen met hardlopen, samen met mijn vriend. Ik ben helemaal niet van het sporten, maar vind het tegen verwachting in best leuk. Ben nu ongeveer een weekje bezig en het gaat steeds beter! Ik doe dit niet zozeer om af te vallen maar voornamelijk om mijn conditie te verbeteren. Vind het zo stom dat ik als 20-jarige al niet eens een trap op kan lopen zonder buiten adem te zijn!

Eigenlijk is deze week weer een beetje het zelfde als normaal. Ik begin weer met rijles (over ongeveer 2 maanden mag ik afrijden, jeeeej!) en verder weer gewoon stage, school en werk.

Ben jij sportief ingesteld? Sport je vaak?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Die tas, wow, lekker afgeprijsd! Om even je vraag te beantwoorden: ik sport 3x in de week en dan zo’n 4 uur per week.. En dat vind ik genoeg, meer dan genoeg haha. Maar ik vind het wel superleuk en heb er wel heel veel plezier in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!