My life in photos | Juli 2013 #1

8 jul 2013

Een week vol met lekker eten en voornamelijk heel lekker weer. Ik had maandag en dinsdag stage, zaterdag moest ik werken. Verder was ik lekker vrij! Helaas werd ik tegen het eind van de week aan ziek, maar ik heb nog steeds een hoop foto’s gemaakt!

Een extra voordeel aan het ‘juf zijn’ zowat elke dag lekkere traktaties krijgen van jarige kinderen, haha. Totaal niet erg hoor!

Tijdens de overblijf een leuk filmpje opzetten voor de kids. Phineas and ferb is een grote favoriet bij ze. En bij mij stiekem ook wel eerlijk gezegd, haha. Ik vind het ook altijd nog leuk om dan mee te kijken!

Poging tot pasta maken – mislukt.

Toch nog proberen wat te maken van het deeg. Heel dun uitgerold en vervolgens tomaten, olie en kruiden erop. Was best lekker maar iets te hard.

Yay, m’n Sans-Online bestelling was binnen. Ik had twee leuke shortjes besteld die in de sale waren. Ik had ze in de winkel ook al gespot, maar toen waren ze er niet meer in mijn maat!

Iets terugkijken op de computer en ondertussen lekker snacken, hmm!

My nails! Dit is een kleurtje van Kiko. Vorige week hebben jullie al een artikel kunnen zien met alle swatches van de Kiko lakjes die ik had gekocht.

Eén van de shortjes die ik had gekocht. Ik vind hem echt heel leuk. Weer eens wat anders dan zo’n effen shortje, leuk detail!

Mijn favoriete toetje, brownie pudding van Mona.

Ik was bij mijn vriend blijven slapen en die ochtend ging hij lekkere pannenkoeken maken. Leuk wakker worden zo, haha.

We wilden iets doen maar wisten niet wat! We besloten om in de trein te stappen en vanzelf wel te zien waar we uit zouden stappen. Dat uitstappen gebeurde iets eerder dan gepland want we hadden enorme honger haha. Voor de oplettende kijkers onder ons: yep, dit is natuurlijk Rotterdam!

Even snel een King Deal eten. Het was inmiddels al drie uur, dus we hadden best wel honger. Smaakte goed!

En ik wilde ook nog even naar de Primark, want daar was ik nog nooit geweest. Ik vond het leuk, maar inderdaad écht een gekkenhuis. Er stonden iets van 30 mensen in de rij voor de paskamers, dus ik heb maar 1 truitje meegenomen en verder alleen accessoires en een paar schoenen.

Onze buit! Ook mijn vriend was geslaagd voor twee paar schoenen. Ze zijn echt super leuk!

Ik denk niet dat ik nog een aparte shoplog ga maken, zoveel heb ik niet gekocht. Ik had gisteren het truitje aan dat ik had gekocht en daar zat al gelijk een enorm gat in – stom dat ik dat niet had gezien. Verder had ik niet zoveel gekocht. Dus misschien dat ik het nog combineer in een shoplog met een andere winkel. Anders zien jullie het vanzelf wel op de site verschijnen in de vorm van een review of outfit of iets dergelijks.

Hoi!

Het lieve parkietje van m’n vriend. Hij vind water echt enorm leuk dus daarom hadden we hem even gedoucht met de plantenspuit, haha. Vandaar dat zijn veertjes zo nat zijn. Hij kijkt hier een beetje boos maar hij is echt heel lief hoor, haha.

Het was warm! Dus we hadden zin om lekker in het zonnetje te zitten. We zijn naar het Delfse Hout gereden en hebben daar heerlijk gelegen en lekker wat gegeten.

Hmm lekker zonnen! Heerlijk die temperaturen in Nederland.

Ook hadden we nog gezonde snacks meegenomen. Zelf lust ik geen komkommer, maar de aardbeien waren echt heerlijk. We hadden bij de Lidl voor maar €2,- één hele kilo gehaald.

Bij de Lidl hadden we ook nog een wegwerpbarbecue en wat vlees gekocht. Werkte op zich prima, maar na een uurtje gaat het toch echt niet meer zo snel. Gelukkig zaten we toen ook al redelijk vol.

Op de terugweg nog even langs de Ikea voor een ijsje. Omdat dat heel vlakbij was en omdat de ijsjes daar goedkoop én lekker zijn.

Eenmaal thuis aangekomen nóg meer aardbeien eten. Tot voor een half jaar geleden zei ik nog dat ik nooit aardbeien lustte en nu eet ik ze aan de lopende band. Lekker hoor!

Mijn outfit van de dag erna. Mijn andere nieuwe shortje samen met één van mijn favoriete shirtjes.

Leker in de zon ontbijten. Heerlijk wakker worden zo in de zon.

En tot slot nog een heerlijk puntje appeltaart. Dit is dat kleine appeltaartje van de AH en hij is echt hemels!

Het eerste wat me opvalt als ik deze foto’s zo doorkijk… Ik ben helemaal niet naar de film geweest! Normaal ga ik elke week minstens wel één keer. Ik denk dat het door de drukte kwam van stage en rijlessen én natuurlijk door het lekkere weer. Dan wil je niet in zo’n bioscoopzaal zitten. Dit betekent wel dat ik even een tandje bij moet zetten met mijn Movie Challenge, anders haal ik hem denk ik niet. Benieuwd naar mijn voortgang met de challenge? Klik dan hier.

Morgen heb ik mijn eindassessment waarvoor ik ontzettend zenuwachtig ben. Dan komt er iemand van de Pabo naar mijn les kijken en die beoordelen. Verder loopt het schooljaar al weer bijna tot zijn einde en heb ik enorm veel zin om dat samen met de kinderen af te sluiten!

Heb jij nog een beetje genoten van het heerlijke weer afgelopen week?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!