My life in photos | Juli 2014 – #3

21 jul 2014

Afgelopen week is zo snel voorbij gegaan! Het is dus alweer tijd voor de foto’s van afgelopen week. Niet een heel productief weekje, maar dat is ook wel eens fijn, haha. Kijk je mee naar mijn foto’s van de afgelopen week?

Deze foto stuurde ik naar mijn vriend via de app. Hij was zondag bij mij blijven slapen en vergat die maandag vervolgens z’n horloge. Hij was voor mij echt vééél te groot! Ik heb hele dunne polsen, horloges passen nooit in één keer bij mij, moet ze altijd innemen.

Ik draag mijn haar altijd het liefst los of half naar achteren met een klem. Met deze temperaturen is een staart af en toe wel fijn, dus vandaar!

Afscheid nemen van mijn klasje van dit jaar. Ik heb zo veel les aan ze gegeven dat ik er echt een beetje van baalde. Het zijn gewoon zulke lieve kinderen! Ook kreeg ik nog een hoop leuke cadeautjes. Ik heb nu overigens zo veel loom armbandjes dat ik beide armen ermee vol kan hangen haha, super lief! Ik kreeg onder andere een mok, een maskertje, veel lieve kaartjes en heerlijke chocolade. Het was een uitdagend, maar wel héél leuk jaar.

Deze week ging ik twee keer naar de film. De eerste film waar we heen gingen was de sneak preview. Dit keer was er een salsa film in de sneak preview, deze komt in augustus pas uit. Het was best een leuke film. In het begin leek ‘ie me niet zo, later werd het zo’n komische film!

Even een stukje rijden met m’n vriend!

Een tijdje terug gingen we afslaan bij de golfclub. Dit vonden we toen wel leuk, vandaar dat we besloten om weer even af te slaan. Dit keer met vrienden en dat was super gezellig. Is nog best lastig trouwens, pfoe!

Ik lakte mijn nagels met een blauwe kleur van Rimmel. Eén van die Salon Pro lakjes, genaamd Britpop. Een heel leuk kleurtje!

Afgelopen week was het zulk warm weer, tijd voor een bad! We hebben een groter badje, maar hier misten helaas wat onderdelen van, dus dan maar deze. Voldeed ook prima! Heerlijk om in dit badje te zitten en tegelijkertijd te zonnen. Biedt tenminste wat verkoeling. Stapel tijdschriften en boeken erbij, helemaal perfect!

Ik las een boek van Jill Mansell. Met Koningsdag kon ik drie chicklits kopen voor maar twee euro. Vervolgens gingen die meiden opruimen en wilden ze zo weinig mogelijk mee naar huis nemen, ik mocht er dus nog een paar uitzoeken. Ik zocht nog twee leuke boeken uit en had dus genoeg leesvoer voor de komende tijd. Ik heb de laatste tijd niet echt veel tijd om te lezen, dus heb er nu pas twee uit. Zijn wel echt hele leuke boeken!

Vrijdag ging ik naar het strand, samen met m’n lieve vriendje! We gingen wat later omdat ik eerst nog naar stage ging. Ik kon dinsdag niet zo goed afscheid nemen, ik moest ze gewoon nog even zien! Vandaar dat ik even wat ijsjes langs ging brengen en daarna even ging helpen met de klas opruimen. Vervolgens gingen we rond een uurtje of half twee naar het strand. Was onwijs lekker!

Verder had ik die dag geen foto’s gemaakt want ik nam mijn mobiel niet mee naar het strand. We gingen namelijk geregeld de zee in. Deze foto is dus alweer van zaterdag. Weer tijd om te werken! Ik werkte tot half zes. Komende week (deze week dus) werk ik wat vaker omdat het Golfweek is. Dan zijn er een hele hoop activiteiten één week lang!

Ik had geluk! Toen ik thuis aankwam, trof ik mijn moeder niet thuis aan – maar wel de buurman buiten. Hij zei dat mijn moeder en zusje binnen zaten te eten bij hen. Vanwege de verjaardag van mijn buurmeisje hadden ze veel eten gemaakt, lekkerrrr! Vooral de kip in de middelste schaal was echt héél goed.

Hierna vertrok ik richting mijn vriend en daarna gingen we samen naar de film. Voor de tweede keer naar de film deze week: Dawn Of The Planet Of The Apes. Ik houd van deze films! Ook dit deel stelde me dus zeker niet teleur. Goede film! En dat dachten meer mensen want de hele zaal zat vol!

Ik bleef slapen want de volgende dag zouden we even samen gaan winkelen, we hadden allebei een paar dingen nodig! De H&M tas is van mij! Ik slaag normaal nooit bij de H&M en nu zag ik ineens een hoop leuke dingen. Dit komt nog terug in een shoplog!

Oké, goed dan. Alvast een sneak peek…. Stripes everywhere!

Heb jij nog wat leuks gedaan met het heerlijke weer afgelopen week?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Heerlijke weer?! Was mij iets te warm haha. Maar met een zwembadje is het natuurlijk al veel beter uit te houden. Ik lees ook vaak de boeken van Jill Mansell, alleen ik vergeet nu telkens welke boeken ik gelezen heb dus soms zit ik er eindelijk lekker in, herken ik het verhaal…pfff hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!