My life in photos | Juli 2015 – #3

20 jul 2015

Yes! Na een (te) lange stilte is het weer tijd om te bloggen. In dit artikel zal ik je iets meer uitleggen over de afgelopen tijd en laat ik enkele foto’s zien van voor de operatie en erna!

Als je niet weet waarom ik een tijdje niets heb gepost, lees dan even dit artikel. Dan zal er al een hoop duidelijk worden! Nog even in het kort: ik heb een oor operatie gehad. Hiervan was ik aan het herstellen en dit in combinatie met mijn blog werkte niet. Ik had nergens zin in en was ook erg moe. Voor nu zal ik enkele foto’s laten zien, onderaan het artikel staat de update over hoe het nu gaat!

Ik kocht een nieuwe telefoon! De eerste ‘selfie’ met mijn nieuwe camera!

Knuffelen met de liefste kat van de hele wereld.

Ik pas regelmatig op, maar dan vooral ’s avonds. Nu eens overdag! We gingen gezellig naar het dorp. Wel een hele klus hoor met twee jonge kids, haha.

Even relaxen en genieten van het heerlijke weer!

Van m’n vriend kreeg ik een mooie bos rozen, we waren namelijk vier jaar samen!

Toen ik naar 24Kitchen&Cottages ging, kreeg ik een bandje om mijn arm. Ik had ’t zo naar mijn zin dat ik het bandje niet af wilde doen, haha. Na zo’n twee maanden ging ‘ie uiteindelijk kapot en haalde ik hem er dus toch maar af.

Even snel wat halen bij de bouwmarkt!

Ik kreeg de Fashionista Feel Good Guide in de brievenbus. Erg leuk om doorheen te bladeren!

Ik eet nooit bij de Subway, maar na het werk had ik toch wat honger, daarom koos ik voor een broodje bij de Subway. Eerlijk? Ik vond het niet heel erg speciaal.

Deze foto is nog van Vaderdag (kan je nagaan hoe lang geleden!). We ontbeten gezellig met onze vader bij een strandclub op Kijkduin, erg leuk – en lekker natuurlijk!

In de auto op weg naar Nijmegen! Ik werd namelijk geopereerd in het Radboud. Voor ons is dat nogal ver rijden, we vertrokken dus de dag van tevoren al.

We verbleven in een hotel in het plaatsje Berg en Dal. Dat lag erg vlakbij – de volgende ochtend moest ik immers al om half acht in het ziekenhuis zijn.

Ik maakte mij denk nog het meest druk om het infuus. Dat viel uiteindelijk héél erg mee. Ik moet ook zeggen dat de mensen in de operatie kamer mij wel heel erg op m’n gemak stelden. Dat scheelt ook!

Daarna was het wachten op de arts. Na een aantal uur kwam dan eindelijk het verlossende woord: alles was goed gegaan! Er waren geen complicaties en ik mocht weer naar huis!!!!

Eenmaal thuis plofte ik gelijk neer in m’n bed… Wat was ik moe!

Kijk eens wie er bij me kwam kijken de dag erna! Ze voelt dan echt aan dat je je niet zo lekker voelt.

Om de tijd te doden speelden we wat spelletjes…

En kijk eens wie ik in m’n kledingkast vond? Haha, stiekemerd!

Dat waren enkele foto’s van voor de operatie en enkele erna. Morgen volgen de food foto’s, dat zijn er een stuk meer!

Dan: hoe gaat het nu? Het leek erg goed te gaan, totdat ik enkele complicaties kreeg. Daarvoor moest ik zware medicijnen slikken met als gevolg dat ik alleen maar moeier werd. Dit lijkt nu erg goed te gaan, morgen moet ik weer voor controle naar het ziekenhuis toe. Wel heb ik het idee dat ik steeds beter begin te horen, dat is dus heel erg mooi – daar heb ik het uiteindelijk allemaal voor gedaan!

Ik kan nu eindelijk weer beginnen met werken, dus vandaar dat ik mijn blog nu ook weer op ga pakken. Ik weet nog niet wanneer ik precies ga posten, hopelijk lukt elke dag. Wel zullen er enkele gesponsorde posts aan komen omdat die nu ook online moeten, maar verder heb ik ook alweer een hoop leuke ideeën! Ik hoop dat jullie mijn blog allemaal weer met plezier gaan volgen, ik ga in ieder geval mijn best doen om weer hele leuke artikelen te schrijven!

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik vind subway ook niet bijzonder, heb dat een paar jaar terug 1x gegeten. Een infuus lijkt mij ook echt ontzettend eng! Gelukkig gaat het nu weer een beetje de goede kant op met je, beterschap nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!