My life in photos | Juli 2015 – #4

28 jul 2015

Hoi allemaal! Hierbij de foto’s van de afgelopen week. Er was natuurlijk een enorme zomerstorm, waar ik helaas doorheen moest. Verder ging ik naar de film, we trakteerden onze moeder op een birtday lunch en we gingen enkele meubelzaken af!

De ouders van mijn vriend waren op vakantie naar Schotland, vandaar dat ik zo’n twee weken bij hem was. Toen ze terug kwamen, hadden ze dit voor mij meegenomen. Zo leuk en schattig!

We gaan over een tijdje verhuizen dus we zijn alvast op zoek naar nieuwe meubels! Er is zo veel keus, maar we hebben al enkele leuke dingen gezien.

Afgelopen week was mijn moeder jarig. M’n zusje en ik trakteerden haar dus op een heerlijke lunch aan het strand. Het was lekker weer, maar was helaas wel wat verbrand.

Toen kreeg ik het leuke nieuws in mijn inbox dat Kruidvat een geweldige 1+1 actie had op make-up. Aangezien ik de afgelopen tijd vooral veel binnen heb gezeten en niet veel heb gekocht, mocht ik van mezelf nu even losgaan, haha.

Uitgebreid testen in het Kruidvat. Ik ging naar huis met tien producten. Later bestelde ik via internet ook nog eens acht producten. Ik heb wel weer een voorraadje opgebouwd, haha.

Ohhh, ohhh – het was tijd voor de Bean Boozled Challenge. Deze nam ik op met mijn zusje. Ik moet hem nog bewerken en weet nog niet wanneer hij online komt, maar hij komt eraan!

Zaterdag was het tijd om te werken. Ik heb niet lang gewerkt want we moesten de baan dichtgooien, het was gewoon te gevaarlijk om te golfen. Er vielen enorme takken van de bomen en het waaide te hard.

Tja, en toen moest ik ook weer naar huis. De weg was versperd door een enorme boom die was omgevallen. Gelukkig was er nog een andere weg, maar ook deze lag vol met omgevallen bomen en grote takken.

Deze foto zag ik vervolgens op internet, duiven die ook aan het schuilen waren voor de storm, haha. Ik was overigens op de scooter en vond ’t te gevaarlijk om te rijden. Gelukkig woont mijn vader dichtbij m’n werk en kon ik daarheen. Uiteindelijk ben ik pas om acht uur ’s avonds naar huis gereden.

Hello!

Zondag ging ik met vrienden naar Ant-Man, wat een fantastische film was dat! Ik kan hem zeker weten aanraden als je een beetje van actie films houd.

Ik ben ook weer begonnen met hardlopen en work-outs. Gewoon omdat ik weer wat actiever wil zijn!

En dan tot slot…. Een hoop kleding, klaar om uitgezocht te worden. Ik heb gewoon té veel kleding en ik draag ook veel niet meer. Tijd om het eens goed uit te zoeken.

Zou jij de Bean Boozled Challenge ook aandurven?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik ben zeer benieuwd naar je video en geef eerlijk toe dat ik niet weet of ik het zou durven haha. Die foto van die duiven is zo leeuk. Echt eng voor dieren zo buiten, ik durfde mijn katten ook niet buiten te laten. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!