My life in photos | Juni 2013 #1

3 jun 2013

De maand juni is alweer begonnen! Vandaag heb ik weer de foto’s van de afgelopen week op een rijtje gezet. Weer vooral veel food foto’s zoals altijd, haha. Ik hoop dat jullie het ook deze keer weer leuk vinden om naar te kijken!

Lekker ijs gehaald bij de Lidl met mijn lieve vriendje! Hij kwam ’s avonds nog even gezellig langs, heel leuk! Deze Cookie Dough is trouwens echt lekker en de helft goedkoper dan de ‘echte’ van de AH. Aanrader!

De dag erna dacht ik even technisch te doen door het glasvezelpakket aan te leggen in huis. Ik ben blijkbaar toch niet zo technisch als dat ik dacht, want ik wist niet eens waar ik moest beginnen haha..

M’n moeder had een lekkere chocoladereep gehaald. Dit is echt mijn favoriete chocolade, alhoewel de melkchocolade versie hiervan nóg lekkerder is!

Lekker lunchen samen met mijn moeder, ik had een paar lekkere eitjes gebakken, hmmm!

Ook had m’n moeder lekkere geurstokjes gehaald bij Rituals. Dit is de geur ‘Under A Fig Tree’. Echt een ontzettend lekkere geur. Zelf wil ik er ook één kopen voor op m’n kamer!

Die avond weer eens wat anders geprobeerd. Ik had ontzettend veel trek in kip met chilisaus. We hadden helaas geen noedels dus ik heb het geprobeerd met spaghetti. Was best lekker!

Een gevulde koek in hartjesvorm. Aaah how cute!??!

Yay red lips! Ik draag bijna nooit rode lippenstift maar ik vind het toch af en toe wel leuk staan. Wel een beetje overbelicht deze foto, maargoed.

Deze nagellak had ik echt heel erg lang op. Dit was Cute As A Button van Essie met een topcoat van Catrice eroverheen. Dit was een soort topcoat met flakies. Ik vond het er super mooi uit zien!

Een lekker broodje met gebakken spek. Dit kan soms af en toe zo ontzettend lekker zijn!

Ook heb ik deze week nog een avondje opgepast. Was wel even pittig omdat hij veel huilde, maar is gelukkig wel goed gegaan verder.

Lekker gehaktballetjes op brood eten. Wij maken onze gehaktballen eigenlijk altijd hetzelfde. Er staat hiervan al een recept online. Klik daarvoor hier.

Selfie! Ik had deze foto in het zwart-wit op Instagram geplaatst en ik kreeg zoveel lieve reacties van jullie, thanks girls!

Filmpje kijken. Heat was op tv en hij was goe-hoed! Ik had van deze film het beginstukje al wel eens gezien, maar ik had de rest van de film nog nooit gezien. Nu wel en ik vond het een goede film.

Dit weekend heb ik weer gewerkt. We hadden nieuwe werkshirtjes. Ze zijn echt super leuk echt heel vrolijk!

Op mijn werk even lunchen. Ik had een lekkere tosti voor mezelf gemaakt. Meestal eet ik hem met ketchup maar nu had ik echt trek in mayo. Hmm lekker!

Weer tanken. Ik houd ervan om lekker met de scooter te rijden als het warm weer is. Alleen tanken is zo irritant en duur..

Klaar om na werk naar mijn lieve vriendje te gaan!

Eenmaal daar aangekomen zijn we naar The Hangover III gegaan. Op onze ‘eerste date’ zijn we naar part II geweest daarom vonden we het ook wel erg leuk om nu samen naar part III te gaan. En het was écht een hele leuke film, maar ik had ook niet anders verwacht.

Lekker een ijsje gegeten in de zon. Het was eindelijk weer eens lekker weer zondag. Gelukkig blijft het deze week ook een beetje zulk lekker weer – als het goed is. Maar dat weten we nooit in Nederland….

Even de deur uit om boodschappen te doen. Hier zien jullie alvast een sneak peak van m’n nieuwe truitje gekocht bij de Forever21! Van dit truitje en de rest komt nog een shoplog.

Iets lekkers maken. Dit keer eens weer eens een vegetarisch gerecht proberen voor wat variatie. Dit recept komt binnenkort ook op de site. Ik ga nog niet verklappen wat het is, maar misschien weet je het al!??! Ik zeg alvast: het lijkt niet wat het is, haha.

Dat waren mijn foto’s alweer van de afgelopen week. Deze week moet ik echt een hoop aan school doen, want ik moet nog wat dingen inleveren. Ik heb weer gewoon stage, drie dagen school en werk. Dus het wordt weer druk!

Wat is het lekkerste dat jij de afgelopen week heb gegeten?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!