My life in photos | Juni 2013 #3

17 jun 2013

Hoi! Ik heb vandaag weer een nieuwe My life in photos klaar staan. Het was een drukke maar ook hele leuk week. Bereid je dus maar alvast voor op een hoop foto’s!

Eén van de leukste dingen aan voor de klas staan is dat er bijna elke dag wel een kind jarig is. Dat betekent dus een hoop lekkere traktaties haha en dat vind ik helemaal niet erg!

Ik had maandag stage maar voelde me daarna een beetje beroerd. Heel moe en enorme hoofdpijn. Vandaar dat ik lekker in mijn bedje ging liggen zodra ik thuis kwam en tv ging kijken. Natuurlijk keek ik naar mijn favoriete programma: My Kitchen Rules.

Afgelopen weekend had ik samen met m’n vriend loempia’s gemaakt. Daar hadden we er nog een heleboel van over, dus daar heb ik er dinsdag nog lekker een paar van gegeten na mijn stage!

Mijn nieuwe verslaving: noedels. Deze zijn gewoon uit een zakje van Unox met de smaak kip. Echt heerlijk!

Ik hou van Tart Deco van Essie!

Woensdag was ik alweer twee jaar samen met mijn liefste vriendje. Dit hebben we gevierd door elkaar cadeautjes te geven. Vervolgens zijn we uit eten gegaan en daarna door naar de film. Dit waren mijn cadeautjes voor Thijs. Parfum en chocolade!

We hadden gereserveerd maar waren veel te vroeg. Vandaar dat we nog even door de stad liepen. We kwamen uit bij de toko, daar hebben ze zulke leuke dingen. Kijk al die grote zakken met rijst!

Ik vind brood met aioli en kruidenboter altijd zo’n lekker voorafje. Vooral dit brood was erg lekker, hmmm!

Als voorgerecht nam ik carpaccio. Eigenlijk heel standaard want dat neem ik bijna altijd, maar wel héél lekker.

Als hoofdgerecht had ik een soort pastei van lam. Het was niet echt helemaal mijn smaak door alle kruiden die erin zaten, maar desondanks toch best lekker. Het zag er in ieder geval heel mooi uit.

Thijs had tagliatelle met zalm en gamba’s. Zijn gerecht zag er ook ontzettend lekker uit!

Gezellig!

Je kon het papiertje van het cola flesje af trekken en dan stond er een ‘boodschap’ op de achterkant. Dit stond er bij mij, haha. Heel leuk bedacht!

En dan tot slot hét toetje waarvoor wij altijd naar dit restaurant gaan. Dit is een heerlijk chocoladetaartje. Helemaal vloeibaar aan de binnenkant met heerlijke chocolade. Als ik dit zie, krijg ik er weer zo’n trek in!

Die avond naar de film. We gingen naar de sneak preview. Disconnect draaide! Hier kon je dit weekend al iets over lezen op mijn site.

Donderdag was een lekker relaxed dagje. Ik had alleen ’s ochtends school. Verder had ik het best druk gehad dus ik vond dat mezelf best even mocht verwennen. Vandaar dat ik heerlijk brood had gehaald voor mezelf!

De dag erna vertrok ik met mijn vriend en zijn ouders naar hun huisje in Duitsland. Onderweg heb ik lekker gelezen. Al een tijd geleden dat ik tijd heb gehad om een goed boek te lezen!

We gingen lekker shoppen in Keulen. Dit was het eerste gebouw dat ik zag. Heel tof met dat ijsje!

In elke straat zat wel een bakker. Alles zag er ontzettend lekker uit achter die vitrines, hmm!

We zijn ook nog naar de Dom van Keulen geweest. Die moet je natuurlijk wel even zien als je in Keulen bent. Heel groot en indrukwekkend!

Die middag waren we ook nog even ergens wat lekkers gaan eten. We kozen alle vier voor een schnitzel met patat.

Ik wilde sowieso nog naar de DM toe in Duitsland! Daar heb ik nog een paar leuke dingetjes gekocht. Komt nog een shoplog van, maar waarschijnlijk wel pas over twee weekjes!

Ook moést ik gewoon een donut eten bij Dunkin’ Donuts. Ik vond hem niet heel speciaal maar wel erg lekker!

Aangekomen bij het huisje zagen m’n vriend en ik vijf ontzettend dure auto’s bij elkaar staan op de parkeerplaats. Daar moesten we natuurlijk wel even een foto van maken.

Ook hebben we een lange wandeling gemaakt. We hebben een hele lange tocht gemaakt naar een hotel in de bergen. Dit was het uitzicht, echt onbetaalbaar!

Wauw echt een heel gaaf uitzicht. We zaten echt ontzettend hoog!

Ook zat er nog een terrasje bij het kasteel waar vandaan je ook een heel mooi uitzicht had. Thijs had gazpacho soep besteld. Was echt heel lekker!

Ik had een ijsje besteld. Echt zó vreselijk was dat… Ik nam een hap van de saus en ik dacht: hmm lekker vanille saus. Is het een hap advocaat!!!! Echt heeeeel erg goor. Verder was het ijs heel lekker hoor haha. Heb er gewoon een beetje omheen gegeten.

En op de terugweg naar beneden nog een heerlijke Slush Puppie!

Lekker in het zonnetje! Het was onwijs lekker weer. Daar hebben we dan ook enorm van genoten.

Toen we eenmaal terug waren van de lange wandeling zijn we lekker gaan vissen. Thijs had één keer beet en ik had één keer bijna beet! Het was een ontzettend mooie omgeving en heel rustgevend.

’s Avonds gingen we uit eten. Onderweg kwamen we langs een super gave speeltuin. Heel groot en met allerlei fitness toestellen voor kinderen. Het zag er heel schattig uit!

En de laatste foto is van die zaterdagavond. Heerlijk uit eten. Vlees van het varken met kruidenboter en patat! Was heel erg lekker.

Ik heb het dus enorm naar m’n zin gehad deze week. Maandag en dinsdag heb ik weer stage. Ik ga steeds meer lessen geven dus dat is ontzettend gaaf. Woensdag heb ik een voorstelling van een klasgenootje van school en verder ga ik gewoon even rustig aan school werken!

Ben jij weleens in Keulen geweest?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Wat een leuke foto’s weer! En nog gefeliciteerd met jullie 2-jaar samen. De foto’s van het eten zien er allemaal erg lekker uit. En Keulen is een leuke stad om te shoppen he? Ik ben er vorig jaar met de kerstmarkt voor het eerst geweest!

  2. Wat een leuke foto’s! Wat een schatting Phineas en Ferb cakeje. Ik ben benieuwd wat je geshopt hebt bij DM. Ze hebben daar altijd heel veel Limited Editions van Essence en Catrice

    • Helaas hadden ze op dit moment of bij de DM waar ik was – alleen de limited editions die ze in Nederland nu ook hebben liggen! Namelijk Hip Trip van Carice en Ticket to paradise van Essence dus daar heb ik niks van meegenomen. Heb wel een paar leuke dingetjes van Balea en P2 geshopt! :D

  3. Leuke foto’s! Love my kitchen rules too, morgen tweede deel van de finale <3 En omg die auto's i want! Ik zou echt blijven wachten tot ik weet van wie die auto's zijn haha, straks zijn het knappe voetballers ofzo :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!