My life in photos | Juni 2013 #4

24 jun 2013

Ook de afgelopen week is weer erg snel voorbij gegaan. Zo snel dat ik eigenlijk een beetje vergeten ben om foto’s te maken, oeps! Het zijn er nog steeds aardig wat, maar wel minder dan normaal. Enjoy!

Tart Deco van Essie op mijn nagels. Expres niet zo’n scherpe foto omdat ik hier nog eens een NOTD van wil doen, haha. Dit is zonder twijfel één van mijn favoriete lakjes.

Aan het begin van de week was het nog zulk lekker weer! Na mijn stage ben ik lekker de tuin ingedoken. Die ochtend had ik al een flesje water in de vriezer gelegd. Zo is je water lekker koud en wordt je water niet zo warm in de zon.

Sinds lange tijd maar weer eens een neusstrip op doen. Ik had dat al een tijd niet gedaan en het was ook zeker weer nodig. Ik gebruik gewoon die van de Action trouwens, werken prima! Als ik die dingen eraf haal doet dat zo’n pijn, de tranen springen echt in m’n ogen! Ben ik nou de enige (dus gewoon een watje) of is dat bij jullie ook zo?

Ik heb heel lang gezegd dat ik geen aardbeien lust. Een tijd terug heb ik het toch geprobeerd en ik vind ze eigenlijk super lekker! Lekker tussendoortje.

Nog een lekker tussendoortje: volkoren WASA crackers met eiersalade. Haha twee redelijk gezonde dingen op een rij, dat is geloof ik nog nooit gebeurt in mijn ‘My life in photos’.

Ook ben ik deze week met mijn moeder naar de Makro geweest om wat bakspulletjes en dergelijke te halen. Bij de visafdeling zag ik deze kreeften. Ieeeeeh!

Een klasgenootje had deze week een musical waar ze lang en hard op heeft geoefend. Natuurlijk zijn wij met onze mentorgroep even wezen kijken. Ze deed ’t ontzettend goed!

Jullie hebben hem gisteren al kunnen zien op mijn site.. Ik heb me gewaagd aan het maken van een Rainbow cake. Ik vind die laagjes op elkaar er zó leuk uit zien. Recept en eindresultaat gemist? Kijk dan even hier.

We hebben bij de Makro ook gelijk kroketten gehaald. Heel goedkoop én heel leuk. Je kunt namelijk kiezen uit hoeveel % vlees je wil dat je kroket bestaat. Hoe meer vlees hoe duurder. Wij hadden die met 20% genomen en betaalden voor 32 kroketten zo’n 8 euro. Heel erg lekker en best goedkoop!

Een selfie in de bus. Ik moest m’n haar zo dragen van m’n vriend omdat hij dat leuk vind staan haha, normaal heb ik het meestal gewoon los of in een staart. En ja die vingers rechts boven zijn van Thijs die even lollig probeerde te doen, haha.

Hoe kan het ook anders he? Natuurlijk ben ik deze week weer naar de bioscoop geweest. Man Of Steel, wat was je goe-hoeeed!

Ik bleef bij m’n lieve vriendje slapen en die ochtend maakte hij lekkere pannenkoeken voor me, hmmm!

Mijn aardbeienplantje. Hij groeit zó ontzettend goed en er zitten ook echt al een hoop aardbeien aan.

De eerste aardbei van het jaar van mijn eigen aardbeienplantje. En wat was hij lekker!! Ik heb nog nooit zo’n lekkere aardbei op en dat meen ik serieus.

Het was weekend en het weer sloeg ineens gigantisch om. De hele dag heeft het geregend. Echt hélemaal niet leuk.

Ik ben dus lekker binnen gebleven die dag en at ’s middags wat lekkers. Een slaatje! Had ik al een hele tijd niet op maar is zó lekker.

En laten we dan maar afsluiten met nóg een food foto. Gisteren heb ik gewerkt van 11 tot 6. Ik had zo’n honger en heel veel lekkere trek haha, dus heb ik maar weer eens een lekkere tosti voor mezelf gemaakt. Hij smaakte érg goed! Ik houd ervan als hij eigenlijk iets te lang in het tosti ijzer zit waardoor de buitenkant lekker krokant is.

Dit was mijn afgelopen week. Eigenlijk best een saai weekje al zeg ik het zelf. Deze week heb ik weer stage maar ook herkansingen en presentaties, dus dat is eventjes spannend!

Heb jij ook al zo lekker veel aardbeien op of houd je er niet van?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!