My life in photos | Juni 2013 #5

1 jul 2013

Deze week was enorm druk. Ik heb veel gedaan op stage, had een hertentamen en mijn eindpresentatie. Verder had ik ook nog eens mijn eerste rijles, ben ik voor de eerst keer naar de sportschool geweest en heb ik ook nog eens gewerkt!

Maandag moest ik iets eerder weg van mijn stage omdat ik naar het ziekenhuis moest voor controle voor m’n oor. Ik had nog wat tijd over dus had ik een lekkere lunch voor mezelf gemaakt. Een geroosterd broodje met oude kaas, een gekookt eitje en wat zout en peper. Heerlijk!

Voor het eerst sinds tijden weer eens onder de zonnebank geweest. Ik vind dat altijd zo lekker! Ik krijg dan echt het gevoel alsof op vakantie lekker in de zon lig. Ik viel zelfs in slaap haha, zo relaxed was het.

Die avond had m’n moeder een lekker soepje gemaakt. Kippensoep! Eén van m’n favoriete soepen, maar alleen zoals m’n moeder hem maakt!

Lekkere aardbeien eten met een beetje suiker. Ik ben de laatste tijd echt verslaafd aan aardbeien!

M’n vader belde me ’s avonds op of ik zin had om een ijsje te gaan eten. Natuurlijk! We zijn naar een ijssalon gereden en hebben een lekker ijsje gegeten. Ik had onder andere de smaak noten melange en lekker dat ‘ie was!

M’n nageltjes weer eens gelakt. Dit keer geloof ik met een lakje van Catrice. Als het goed is, is dit Meet Me At Coral Island.

Bijna altijd als ik op stage ben geef ik wel een schrijfles, ik vind dat zo leuk om te geven. Nog leuker is het om het na te kijken en om dan aan de héle klas stickers uit te delen. Wat hadden ze mooi geschreven allemaal! Toppers!

Ik maak sinds kort gebruik van AboutMyStyle, deze foto was dan ook daarvoor. Deze draag ik eigenlijk nooit, maar ik vind ze toch wel heel leuk. Ik moet ze maar eens vaker gaan dragen!

M’n vriend vind het altijd mooi als ik mijn haar wat naar achter heb en dan vooral aan de bovenkant in het midden. Hij wist het allemaal heel mooi te vertellen, vandaar dat ik zei: ‘Oké doe jij het maar haha.’ Zo schattig en wat een luxe haha.

Die avond zijn we weer eens naar de McDonalds geweest, was alweer een tijdje geleden geloof ik. Wij hebben een Knaek pas en dan is het tweede menu gratis, dan is het dus wel heel aantrekkelijk – ook al is het natuurlijk niet echt gezond.

Natuurlijk moesten we ook weer even gebruik maken van onze Pathé pas. We zijn naar de film After Earth geweest. Ik vond hem leuk maar niet heel spectaculair.

Meiden het is dan toch eindelijk zo ver. Ik – de meest luie persoon die er bestaat – ben naar de sportschool geweest. Ik heb nu enorme spierpijn maar het voelde wel enorm goed, dat had ik niet verwacht. Vanaf nu ga ik dus meer sporten!

Nieuwe navelpiercing gekocht. Uitgekozen samen met m’n lieve vriendje. Ik vind hem echt enorm schattig!

Mijn favoriete tijdschriften! De COSMOGIRL, ELLEGIRL en Cosmpolitan!

De sale is weer begonnen in de kledingwinkels. In de Vero Moda had ik al enkele shortjes gepast, maar ze hadden mijn maat niet meer. Toen ik ze op internet spotte had ik er dus snel twee in m’n mandje gegooid. Deze met streepjes en een roze. Als het goed is krijg ik ze vandaag binnen. Perfect voor de zomervakantie!

Zo trots op de ooglook waar ik een tutorial van heb gemaakt. Jullie hebben hem gisteren al kunnen zien. Artikel gemist? Klik dan even hier.

Armcandy! Mijn favoriete horloge en een paar mooie armbanden.

299 followers! Inmiddels heb ik de 300 bereikt, zo gaaf! Echt heel erg leuk. Ik denk dat ik binnenkort maar weer eens even een winactie moet organiseren voor al m’n lieve followers, hihi.

Zondag had ik van 11 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds gewerkt. Ik was dus echt héél erg moe. Mamma had lekkere gebakjes gehaald, er stond dus een lekkere tompoes op me te wachten toen ik thuis kwam.

Ik heb niet van alles foto’s gemaakt. Zo had ik deze week ook belangrijke dingen op school zoals mijn eindpresentatie van dit jaar. Ook had ik mijn eerste rijles waar ik ontzettend zenuwachtig voor was. Uiteindelijk nergens voor nodig, ik vond het zelfs leuk! Ik ben zelfs gelijk de snelweg op geweest. Deze week woensdag heb ik alweer mijn tweede les. Nu moet ik wel wat meer doen dan alleen maar sturen, dus heel spannend!

Hoe was jouw eerste rijles? Was je ook zo zenuwachtig?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!