My life in photos | Juni 2014 – #2

9 jun 2014

Het is weer maandag, dus weer tijd voor een kijkje in mijn leven. Wat gaat de tijd ongelooflijk hard, dat er alweer een week voorbij is! Maar goed, ik heb dan ook heel veel gedaan! Kijk je mee?

Deze diary maak ik op maandagochtend. Zaterdag heb ik namelijk 11 uur gewerkt, zondag ben ik naar het strand geweest, heb daar gegeten en daarna zijn we tot twee uur ’s nachts naar vrienden geweest, haha. Maar goed, dat mag de pret niet drukken!

Dit was mijn look maandag. Lekker naturel! Daar houd ik de laatste tijd wel van!

De liefste Missy! Ahwwww!

Vorige week heb ik mijn kamer eens goed opgeruimd! In totaal ben ik twee dagen bezig geweest. Ik kwam onwijs veel dingen tegen waarvan ik niet wist dat ik ze nog had. Vroeger tekende ik altijd in deze boekjes, haha. Zo leuk om terug te zien!

Een nieuwe lipstick testen! Ik vind deze héél gaaf maar wel iets te donker en opvallend voor mijn doen.

Ook behaalde ik afgelopen week de 10.000 reacties! Super gaaf! Dat er zoveel meiden de tijd nemen om mijn blog te lezen en te reageren!

Mijn moeder kocht een leuke tapkraan bij HEMA. We willen graag nog een mooie glazen tapkraan hebben, maar voor nu voldoet deze wel! Hij is zo handig en leuk!

Ook kwam ik dit spaarpotje tegen. Deze kreeg ik drie jaar geleden van mijn vriend aan het begin van onze relatie. Super lief!

Mijn lieve vriendje kookte iets héél erg lekkers, yum!

Ik heb eindelijk ontdekt hoe ik Missy op m’n schoot kan krijgen. Ze gaat op een kleedje liggen en dan til ik vervolgens gewoon het kleedje op in plaats van haarzelf.

We keken een leuke film! Gulliver’s travels! M’n vriend wilde hem graag zien. Mij leek het eerst niets, uiteindelijk vond ik hem wel erg leuk!

Ik plaatste de Instagram tag!

YES! Hier heb ik zo lang op gewacht! Het tweede seizoen van Orange is the new black! Ik kan niet stoppen met kijken, haha. Ik ben al bij aflevering 7 van het nieuwe seizoen! Dit tweede seizoen is net zo goed als het eerste.

Ik moest natuurlijk even genieten van het zonnetje! Zaterdag moest ik helaas werken, maar vrijdag en zondag kon ik nog even genieten van het zonnetje!

Verder maakte ik deze week ook pannenkoeken. Dat had ik echt al een hele tijd niet gegeten, dan is het zó lekker als je het weer eet!

Zondag ging ik met m’n vriend naar het strand. Het was echt heerlijk weer. Niet te warm, maar ook zeker niet te koud. We zijn nog even de zee in geweest, maar toen ik een kwal zag, ben ik er gelijk weer uitgerend haha.

Hello from the beach!

Daarna gingen we nog even wat eten op Kijkduin, samen met mijn vader en zijn vriendin. We zaten heerlijk in het zonnetje te genieten van het eten! Dit eten komt morgen online in de ‘my food in photos’ het was enorm lekker!

We aten wat bij The Fish Club op Kijkduin. Daar hebben ze zulk lekker eten! Daarna zijn we rond 9 uur naar vrienden gegaan wat ook erg gezellig was.

Heb jij nog genoten van het heerlijke weer afgelopen week?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!