My life in photos | Juni 2014 – #3

16 jun 2014

Afgelopen week had ik Pinkstervakantie. Ik heb dus een hoop leuke dingen kunnen doen, maar heb het ook druk gehad met een hoop opdrachten voor school. Ook heb ik veel gewerkt deze week. Kortom: een productief weekje!

Deze keer zijn het iets minder foto’s dan normaal. Ik heb namelijk leuke uitstapjes gehad waar ik voornamelijk veel foto’s van eten heb gemaakt. Verder heb ik veel aan school gewerkt en bij de golf gewerkt, niet echt heel erg foto waardig haha.

Goed begin van de vakantie! Ik speelde een spelletje met m’n vriend. Dit had ik al zo lang niet meer gespeeld, was vergeten dat het zo leuk was!

Deze foto is pas weer van woensdag. Maandag werkte ik namelijk bij de golf en dinsdag aan school. Ik maakte me ook woensdag klaar om naar school te gaan, op de hogeschool is namelijk geen Pinkstervakantie. Ik was zo blij met hoe mijn haar zat dat ik er even een foto van moest maken haha.

Ik ging naar school om te leren, maar ook hiervoor. Er komt binnenkort weer een hele lading nieuwe studenten aan. Nu hebben ze aan de ouderejaars gevraagd of zij nieuwe studenten willen begeleiden. Dat wilde ik wel! Nu begeleid ik vier dagen van acht tot half vijf nieuwe studenten die in september met de opleiding gaan beginnen. Ik geef ze meer informatie, een rondleiding en voer individuele gesprekken met ze. Aardig wat werk, maar wel leuk!

Daarna ging ik gelijk door, want het was tijd om op te passen! Het was de eerste keer dat ik op ging passen bij dit gezin en het ging eigenlijk heel erg goed. De kinderen zijn al iets ouder, 7 en 9, normaal pas ik op kinderen die wat minder oud zijn. Maar dit vond ik echt enorm leuk, het zijn echt schatjes! Hier waren ze bezig met het maken van die ‘loom armbandjes’.

Donderdag was echt even een dagje voor mij en m’n vriend samen. Die dag waren we namelijk drie jaar samen. We hadden besloten dat we leuke dingen gingen doen! Het was lekker weer dus we gingen met de scooter naar Scheveningen toe. Eerst liepen we even langs de haven. Enorm mooi om te zien al die boten.

Daarna liepen we door naar de boulevard. Er waren veel mensen aan het vliegeren, dat zag er heel erg leuk uit. Het was ook echt heel erg warm die dag!

Jullie konden ‘m eerder al zien, maar dit was mijn outfit van die dag! Het was eigenlijk zo warm dat de legging wel uit kon, maar dit jurkje is nogal kort. Vandaar dat ik hem draag met legging.

Op een gegeven moment werd het zo warm dat we enorm aan het verbranden waren. Het duurde nog zo’n twee uur voordat het etenstijd was, dus we besloten om even naar de film toe te gaan. We hebben natuurlijk een Unlimited pas, dus dan is die keus snel gemaakt! We gingen naar 22 Jump Street en wat heb ik gelachen!

Daarna was het wel echt tijd om even te gaan eten. Op Scheveningen had je allemaal driegangenmenu’s voor een heel leuk prijsje. Uiteindelijk belandden we bij een leuk tentje waar we heerlijk hebben gegeten.

Vrijdagochtend werkte ik aan mijn site en aan school. Thijs ging naar de kapper toe en uiteindelijk gingen we rond een uurtje of half 3 met een vriend naar het Delftse Hout toe. Dit is een uitgestrekt gebied waar je heerlijk in het zonnetje kunt liggen. Dat was echt even genieten!

En natuuuuurlijk, hoe kan het ook anders! Die avond keken we Nederland-Spanje en wat hebben onze jongens het toch goed gedaan. WAUW! Ik kan echt niet wachten tot de volgende wedstrijd. Ze zijn in vorm!

Ik merkte dat ik toch wel een beetje veel van mezelf had gevraagd de afgelopen week. Ik had veel aan school gedaan, was veel op school geweest en had verder ook veel leuke dingen gedaan. Ik voelde zaterdagochtend lichtjes migraine opkomen en slikte dus gelijk mijn medicijnen. Ik heb tot een uur of vijf in bed gelegen en toen was het gelukkig over, het had niet helemaal doorgezet, yes!!! Dat kwam heel erg goed uit, want voor Vaderdag gingen we die avond onwijs lekker eten bij Shabu Shabu. Gelukkig kon ik gewoon mee!

Dat was de laatste foto alweer. Zondag heb ik weer gewerkt en toen ik terug kwam heb ik vooral heel erg rustig aan gedaan. Maar goed, op dit moment staan m’n studie en gezondheid voorop en verder wil ik gewoon alleen een hele hoop leuke dingen doen! Ik leef echt naar de vakantie toe haha, heerlijk naar de zon! Kan niet wachten!

Ben jij weleens in Scheveningen geweest?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Inderdaad lange dagen! Gelukkig heeft de migraine niet doorgezet, scheelt weer een hoop! Scheveningen ziet er super leuk uit, ik ben er nog nooit geweest! Lijkt me heerlijk om er zo met de scooter naartoe te kunnen.

  2. Leuke foto’s! Dat spel met de blokjes vind ik ook altijd erg leuk. Ik ben zelf ook benieuwd naar 22 Jump Street. Ik heb de eerste gezien en die was best goed!

  3. Hmmm Scheveningen boulevard. Heerlijk.
    Al jaren niet meer geweest, echt balen, het is daar zo fijn en relaxt. Wel ben ik een keer bij mijn beste vriendinnetje in Katwijk aan Zee geweest, wauw wat een lieve mensen daar en onwijs leuk tentje. Noordwijk is ook leuk, maar ik heb een beetje gedachtes aan mensen die daar vaak komen, daar heb ik zo geen zin in. Dus ja Scheveningen en Katwijk aan Zee hebben mijn hart gestolen.
    je foto’s zijn trouwens genieten.

  4. Leuk foto overzicht! Ik kom regelmatig in Scheveningen. Mijn opa woont daar en allebei mijn ouders komen er vandaan. Ik vind het altijd heerlijk om daar te zijn en ook ontzettend gezellig :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!