My life in photos | Juni 2015 – #1

8 jun 2015

Afgelopen week heb ik veel gedaan. Ik werkte aan mijn scriptie, maar deed ook heel veel leuke dingen. Verder had ik een drukke planning, genoeg te doen dus. Ook genoot ik van het heerlijke weer!

Wat is ’t toch ook een schatje!

Een tablet is echt een ideaal ding, perfect om in bed of buiten in de zon even op te werken. Deze is van m’n vriend, maar ik gebruik hem graag. Ik zou er zelf ook wel één willen, haha.

Een stukje rijden!

Zo, ontbijtje erbij en aan het werk. M’n bureau is in ieder geval lekker opgeruimd, dat werkt altijd een stuk fijner.

Op naar de stad! Het was lekker weer, maar het waaide wel een beetje hard. Fun fact: ik had een stappenteller geïnstalleerd op mijn telefoon. In totaal maakte ik die dag wel 8.000 stappen. Best veel!

Ik sprak met mijn vriend af in de stad, maar zijn afspraak liep wat uit. Even mezelf vermaken dus, ik liep de Primark in! Ik spotte het jurkje dat ik in de Primark in Londen kocht, maar dan in een andere kleur. Even twijfelen of ik ‘m mee moest nemen, heb het toch maar niet gedaan. Misschien haal ik hem binnenkort nog wel.

M’n vriend is klaar met zijn stage en begint aan een groot project. Hij maakt websites en is daar op dit moment druk mee bezig. Omdat ik zo trots op hem ben, nam ik hem mee uit eten!

Die dag daarna gaf ik eerst huiswerkbegeleiding. Daarna reed ik even door naar mijn vader. Het was heerlijk weer, we reden door naar het strand en aten daar wat. Ik kan echt genieten van dit weer!

Daarna gingen we nog even langs mijn oma, vervolgens reed ik naar huis. Het was al een beetje donker aan het worden. De lucht was zo mooi, ik moest er wel even een foto van maken.

Zo vrolijk al die bloemen en planten langs de weg.

Ook was het wel weer eens tijd om mijn scooter te wassen. Ik heb een witte scooter en dat wordt gewoon best snel vies. Na een wasbeurt zag ‘ie er weer uit als nieuw.

Ik ontdekte een nieuwe serie: Orphan Black. Aanrader, zo spannend!

De dag erna ging ik met mijn vriend naar het Delftse Hout. Daarna reden we nog een stukje door de prachtige natuur.

Kijk wat gaaf, zie je dat in de grond zitten? Dat is geloof ik prei. Zo leuk! Ook kwamen we langs een plek waar je allerlei groente kon kopen.

Uiteindelijk kwamen we aan bij een erg leuk terras. Hier bestelden we wat te drinken en een lekker broodje.

Ondertussen konden we naar lammetjes en kippen kijken. Je kon er zelfs in lopen, ik heb een héél schattig klein lammetje geaaid. Zo lief was dat! Hierna reden we door naar huis waar we snel onder de douche gingen. Daarna maakten we ons klaar voor een verjaardag – hier heb ik verder geen foto’s van.

Tijd om te werken, vroeg mijn bedje uit. Ik werkte van zeven uur ’s ochtends tot kwart over twee in de middag. Vervolgens ging ik weer door naar een verjaardag, daarna was het tijd om te chillen in de tuin.

Toen ik boodschappen ging doen zag ik deze bakjes liggen met ‘framboosaardbei’ en ‘ananas aardbei’. Dat vond ik zo apart! Heeft één van jullie dit wel eens gegeten? En hoe smaakt het??

Ik deed enkele boodschappen. Bij de notenboer haalde ik blanke, ongezouten amandelen voor door mijn havermout. Deze kan ik in de winkel niet vinden! Alleen amandelen met een vliesje eromheen of gezouten. Ik haalde wat beleg voor op brood en een kleintje melk. Ik zag douche foams staan bij de Albert Heijn. Deze had ik nog niet eerder gezien, uitproberen dus! Bij Lidl kocht ik handdoeken en washandjes.

Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een huisje. Beetje bij beetje verzamelen we dus steeds meer dingen. Toen ik deze handdoeken en washandjes zag bij Lidl was ik verkocht, wat een leuk patroontje! Ik denk dat ik er morgen nog maar een paar ga halen. Ook nam ik nog iets héél gaafs mee bij de Lidl, maar daarover later meer.

Kijk jij ook Orphan Black? Zo ja, wat vind je ervan?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik heb ook zo een stappenplan op mijn telefoon. Erg leuk om te zien al die stappen na een dag winkelen. En die vliesjes die om de amandelen heen zitten heb je er zo af foor ze even te koken in kokend water. Je kunt het vlies er dan meteen afhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!