My life in photos | Maart 2013 #3

25 mrt 2013

Ik heb een beslissing genomen! Ik ga dit artikel elke week plaatsen, in plaats van elke twee weken. Rond de 25 foto’s is toch net wat overzichtelijker dan 50 foto’s elke keer en ik merk dat jullie het leuk vinden om te lezen. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Ik was ziek! Echt, wat baalde ik hier van zeg. Ik moet altijd op maandag en dinsdag stage lopen, maar ik had zo’n last van mijn buik dat ik maandag alleen nog maar in bed kon liggen! Gelukkig had ik nog een paar boeken liggen van de bibliotheek.

Toen ik weer iets binnen kon houden heb ik een heerlijk ontbijtje gemaakt. Crackers met pindakaas en banaan. Goddelijke combinatie! Je moet ervan houden, dat wel. Maar ik vind het écht lekker.

Maandagavond werd ik al weer wat vrolijker want Cheat On Me kwam weer op tv! Het is best een fout programma, maar toch kijk ik echt aan naar de maandagavond. Ik heb er nu alweer zin in!

Yayyy pakketje is binnen! Hierover zien jullie binnenkort een review op de site verschijnen.

Ik voelde me alweer een stuk beter, gelukkig! Ik had vandaag ook maar één les van kwart voor 3 tot kwart over 4, maar ik ben wel gewoon gegaan.

Een paar dagen later ging ik naar m’n vriend. Hij had school dus we hadden daarna afgesproken. Smst ‘ie me ineens dat ie al in de trein zit! Dus helemaal haasten en m’n nagellak was nog nat en dus geruïneerd. Oké één nagel maar, maar toch! Het is irritant.

Hoi! In de tram!

Ik was weer naar het oogziekenhuis geweest. Ik moet nu harde lenzen gaan proberen. Ze had eerst m’n ogen al opgemeten en nu waren de lenzen dan klaar. Ik moet zeggen dat het héél erg wennen is, niet echt fijn… Maar ik denk dat het snel beter gaat! Ik mag ze nog niet te lang in, want ik moet het rustig opbouwen.

Ik ging zoiets leuks doen met m’n vriend. Via Groupon had ik een bon gekocht voor chocoladefondue. Het was zó super lekker. Alleen was de chocolade echt best wel koud, ik vind het een stuk lekkerder als het gewoon wat warmer is.

We hadden onbeperkt ijs! Echt super schattige bolletjes. Er zat zelfs yoghurt ijs tussen, my favorite!

En ook hadden we heel veel lekker fruit om erin te dopen. Het lekkerst? De banaan en aardbeien! Sinds kort lust ik aardbeien en ik vind ze zó lekker!

En ook nog een hoop andere lekkere dingen, cakejes, koekjes, spekjes, hmmm.

Zie je de verborgen boodschap? Haha. J <3 T

En toen was alles op! Best wel snel eigenlijk, we hadden gedacht dat we er langer over zouden doen, maar chocolade fondue is echt machtig!

Daarna gingen we gezellig naar de film. We wilden eerst naar Oz gaan, maar daar moesten we heel lang op wachten. Dus zijn we naar Valentino gegaan. Wel grappig op zich, maar zonde van je geld als je geen Pathé pas hebt.

Ik ben gezellig bij m’n vriend wezen slapen, de dag erna ging ik weer naar huis. Gezellig samen met mamma een broodje carpaccio gegeten. Dat had ik echt al lang niet meer gegeten!

Toen kwam me moeder op het idee om een spelletje te doen, Yathzee is altijd leuk!

Oké, het ging dus echt niet goed. Normaal ben ik best goed, maar ik had zoooo een pech vandaag. Ik gooide echt heel slecht. Mamma had met 500 punten verschil gewonnen en dat is écht heel veel. Ze heeft me gewoon dik ingemaakt…

Die avond ging ik weer naar m’n vriend. Vervolgens reden we door naar vrienden waar ze wel hele grappig ijsblokjes hadden, hahaha.

Toen we in de stad de chocolade fondue gingen doen, kwamen zij ook op dat idee. Zo aten we dus twee dagen achter elkaar chocolade fondue, sooo bad haha. Het was wel weer héél lekker. En gezellig!

Ik bleef slapen bij Thijs en de dag erna gingen we een appeltaart maken. Ik was verantwoordelijk voor de appels. Dit ziet er gewoon zó lekker uit met appel, kaneel, suiker, koek kruiden en amandelen.

De taart! Ik ben echt trots op de mooie reepjes op de bovenkant, haha.

En dit was de taart toen hij uit de oven kwam. Hij was heeeel erg lekker! Hij zag er ook echt perfect uit.

Mijn vader had een bon voor een Fletcher hotel, maar hij kon hem niet meer gebruiken. Hij was nog maar een maand geldig en dat ging hij niet redden, daarom mocht ik hem hebben. We gaan volgende week al!

Zo lief dat zoveel van jullie hebben meegedaan aan de winacties. Vooral op deze winactie van Essence waren er veel reacties, super! Ik ga de winnaars morgen bekend maken!

Dit was mijn afgelopen week! Ik denk dat het zelf zo wekelijks fijner is. Want het zijn nog steeds veel foto’s wat dus lekker door kijkt, maar het zijn er ook weer niet té veel.

Wat vind jij? Zal ik het wekelijks houden of toch liever eens per twee weken?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  • Dankje! Ja, het is zó leuk. Het was vanavond ook weer echt hilarisch haha. Vooral hoe ze echt ervan overtuigd zijn dat ze het weten maar zo gigantisch mis hebben haha

 1. Wekelijks!
  Dit is 1 van mijn favoriete onderwerpen op blogs :)
  Ik vind dat ook hatelijk: heb je je nagels gelakt en denk je dat ze al droog zijn …
  En hopla!
  Je botst ergens tegen ofzo…
  Gggrrr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!