My life in photos | Maart 2015 – #3

16 mrt 2015

Er zit weer een week op! De weken gaan zo ongelooflijk snel nu ik zoveel stage heb. Leuk hoor, daar niet van. Maar ik maak gewoon wat minder foto’s. Wel wil ik het wekelijkse foto overzichtje erin houden, vind ik namelijk leuk!

Eén van de leukste klusjes van het onderwijs, not… Het gaat nu een beetje op de automatische piloot. Het liefst kijk ik samen met de klas na, maar je moet zelf natuurlijk ook nog wel kijken of de kids het goed nakijken.

Wat groeien de moestuintjes goed! Deze foto maakte ik begin vorige week, maar vrijdag waren er nog een stuk meer gegroeid. Leuk!

Naar de zonnebank, even heerlijk relaxen. Ik had nog wat tegoed op een kaart staan die op moest. Gezellig samen met m’n moeder even uitrusten. Ik val altijd zowat in slaap, haha.

’s Avonds keek ik een nieuwe aflevering Pretty Little Liars. Ik ben zó benieuwd wie ‘A’ is, als het goed is wordt het over zo’n drie afleveringen eindelijk bekend gemaakt. Of in ieder geval krijgen we een heel grote hint!

Ik ontving ovenhapjes van Kwekkeboom. Inmiddels heb ik het uitgetest en ik ben enthousiast. Jullie kunnen hier dus binnenkort iets over verwachten op de site. Vooral de kaashapjes zijn echt lekker!

Er was sale bij Inglot! Dat laat ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan en ik plaatste een grote bestelling. Veel oogschaduw, nagellak en een nieuw Freedom System palette met plek voor tien stuks oogschaduw. Binnenkort laat ik alles wat duidelijker zien. Ben er zó blij mee!

Schrijfles geven! Ik schrijf altijd mee op het bord, stiekem vind ik het eigenlijk ook best leuk om te schrijven, haha.

Voor elke dag maak ik een planning op het bord. Zodra we iets hebben afgemaakt, maak ik datgene groen. Dit was de planning voor afgelopen vrijdag. We hebben een hoop kunnen doen. Ook hebben we leuke bloemen gemaakt, de klas ziet er gelijk een stuk vrolijker uit.

Mijn opa werd zeventig, tijd voor een feestje! We vierden het in een leuk café/restaurant. Hier konden we gezellig wat drinken, praten en natuurlijk lekker dansen!

Het was gezellig!

Enkele van mijn favoriete haarproducten. Deze producten helpen vooral erg goed tegen pluis! Werkt heel goed voor mijn haar. Ook gebruik ik olie, maar dat smeer ik echt alleen in de puntjes.

Zaterdag moest ik werken. Zondag vierde mijn zusje haar verjaardag bij mijn moeder. Dubbel feest! Ze is afgelopen week vijftien jaar geworden. Hiep, hiep, hoera!

Dit was mijn look van die dag. Mijn enige vrije dagje! Ik vond het dus wel leuk om wat extra werk te maken van mijn make-up. Nog steeds gebruik ik graag mijn Inglot oogschaduw.

Mijn agenda updaten voor volgende week. Ik houd altijd netjes het aantal uren bij dat ik heb gewerkt en schrijf alles op! Anders ben ik bang dat ik dingen vergeet in deze drukte.

Heb jij nog iets gekocht in de Inglot sale?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!