My life in photos | Maart 2015 – #4

23 mrt 2015

Zoals altijd op de maandagochtend, de foto’s van afgelopen week. Vier dagen op mijn stage, huiswerkbegeleiding, een tripje naar de Action, een gezellige date met een vriendin en een rustig weekend.

Ik vind het leuk om mijn klas zo vrolijk mogelijk te maken. We versierden het raam dus met leuke bloemen.

Naar school lopen met een heerlijk zonnetje, maakt het toch altijd een stuk leuker.

Het wordt echt lente! Kan niet wachten. Ik probeer nu al zo veel mogelijk zonnestraaltjes mee te pikken. De bloemen die in bloei staan, zonder jas naar buiten, ijsjes, ik ben gek op de lente! Ooit heb ik al eens een artikel geschreven waarom ik de lente zo leuk vind. Dit artikel kun je hier vinden.

Woensdag gaf ik weer huiswerkbegeleiding. Nog maar zes keer en dan zit het erop. Dan heb ik de studiepunten die ik nog nodig heb voor de vrije onderdelen!

Ook ben ik nog gaan stemmen woensdag. Vind ’t altijd lastig. Ik had een stemwijzer gedaan, maar heb uiteindelijk maar gekeken naar de standpunten van elke partij, gerelateerd aan het onderwijs.

Voordat ik naar huiswerkbegeleiding ging, ben ik nog naar de Action geweest. Deze week hebben we namelijk creamiddag vrijdag. Daarvoor zou ik ook enkele spullen halen. Ik ga mandjes vlechten met de kinderen!

Er was een nieuwe aflevering van ‘The Challenge’. Ik geloof dat niet veel mensen dit kijken, maar ik vind het erg leuk. Deze week komt de laatste aflevering alweer!

Ik keek een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars. Ik kijk het altijd via Netflix, dus ik loop een week achter. Binnenkort wordt ‘A’ of in ieder geval een grote hint bekend gemaakt. Hoop niet dat ik ’t al eerder op social media lees, want ik ben zo benieuwd naar de laatste aflevering.

De bloemen zijn bijna allemaal af! Ik krijg een hoop complimentjes van collega’s, dat het er van buiten zo leuk uit. Echt té leuk.

Die vrijdag had ik afgesproken met een vriendin om naar de film te gaan. Het was nog best lastig om een tijdstip te plannen omdat we het allebei zo druk hebben! Ik kwam na stage thuis en had twintig minuten om alles te pakken, om te kleden en m’n make-up bij te werken, pfoe!

We gingen naar Fifty Shades of Grey. Ik vond ’t nou niet bepaald een goede film. Hier zie je een foto van de trailer van Pitch Perfect 2, die film lijkt me echt té gek.

Diezelfde avond ging ik door naar mijn vriend. Daar deed ik verder niet heel veel. Ik was gewoon te moe van de dagen ervoor. We gingen wel een avondje naar de film met vrienden. Tijd om mezelf dus even op te tutten. De lipstick die ik op heb is van essence, een hele fijne. Dit is nummer vier, on the catwalk.

Zondag reed ik weer terug naar huis, door dit prachtige stukje natuur.

Zo, en we zijn weer thuis!

Even met Missy naar buiten. Ze mag niet naar buiten, maar we hebben een riempje. Hiermee kan ze dus gelukkig wel af en toe naar buiten. Vooral met dit lekkere weer is dat fijn!

Ze vond het geweldig!

Thuis nog even wat werken aan school en aan mijn website. Helaas heb ik steeds minder tijd voor mijn blog, dat vind ik jammer. Over zes weken hoef ik gelukkig alleen nog maar mijn scriptie. Dan heb ik weer alle tijd! Ook ga ik dan weer beginnen met het maken van filmpjes.

The Voice Kids terugkijken. Zo leuk dit, ik vind het bijna nog leuker dan de echte ‘The Voice’. Zo schattig die kinderen, en wat zingen ze onwijs mooi!

’s Avonds lakte ik mijn nagels met een prachtige paarse kleur. Helemaal klaar om er deze week weer helemaal tegenaan te gaan!

Ik wens jullie allemaal een héle fijne week toe!

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

  1. haha, ik weet ook nooit waar op te stemmen en ga dan de onderwijs partij maar zoeken….enne…leuke bloemetjes op je raam van je lokaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!