My life in photos | Maart 2015 – #5

30 mrt 2015

Het is weer tijd van mijn foto’s van de afgelopen week. Doordeweeks heb ik niet veel foto’s gemaakt, omdat ik veel op stage was. De meeste foto’s zijn dus van het weekend.

Begin vorige week droeg ik nog dit kleurtje van Inglot op mijn nagels. Ben zó blij met de kwaliteit van deze lakken.

De moestuintjes groeien goed! Ze hebben zo’n drie weken op school gestaan, daarna heb ik ze meegegeven naar huis. Daar kunnen ze namelijk een stuk beter verzorgd worden.

Altijd leuk de kids die jarig zijn en dan wat uit komen delen! Deze vond ik wel heel schattig.

We maakten deze leuke kuikens en konijntjes. Té schattig toch!? En zo gemakkelijk, het was binnen een kwartiertje klaar.

Aaaaaah, de laatste aflevering van het seizoen van Pretty Little Liars. “The Big A reveal!” Ik vond ‘m tegenvallen, we weten nu nog steeds niet wie “A” is, ook al heb ik wel mijn vermoedens.

Ik sliep weer eens met vlechtjes in mijn haar na het douchen. Wel veel werk, want met mijn dikke haar maakte ik er een stuk of twintig. Dan krijg je de ochtend erna wel dít leuke effect. Even wennen, maar ik vond het wel leuk.

Een gekke selfie moet ook weleens kunnen, toch?!

We zijn aan het kijken voor een huisje in Delft, wat is het toch een prachtige stad!

Heerlijk zonnetje, even lekker lopen in de stad.

Mijn zusje ging met een paar vriendjes en vriendinnetjes bowlen voor haar verjaardag. Omdat ik de weg naar de bowlingbaan goed ken, gingen ik en mijn moeder mee. Hierna aten we met z’n allen wat bij de McDonald’s.

Na die drukke week voor de klas, was het in het weekend ook nog eens tijd om te werken. Aangekomen op mijn werk hoefde ik gelukkig maar enkele uurtjes te werken. Ik was zó moe!

Ik mocht buiten de borden schrijven, dat vind ik altijd zo leuk om te doen. Probeer ’t zo mooi mogelijk te maken, haha.

En nog eentje!

Lekker knuffelen met de liefste kat!

Woensdag bracht ik een nagellak aan van Catrice, ik ben verliefd op deze kleur. Na het werken zat ’t helaas niet meer zo goed. Tijd om ‘m te verwisselen voor een nieuw kleurtje!

Ik kocht een nieuwe fiets! Op dit moment heb ik alleen een scooter. Voor de wat kortere afstanden mis ik toch wel een fiets. Bij de Gamma hadden ze een mooie aanbieding!

We moesten hem zelf in elkaar zetten, dat had nogal wat voeten in de aarde. Toen we hem in elkaar hadden gezet, deed ‘ie het nog niet vlekkeloos. De ketting liep aan en het achteruit trappen ging niet gemakkelijk. Gelukkig kijkt de vader van m’n vriend ernaar en anders brengen we de fiets terug. De service was overigens nogal jammer daar.

Vrienden van ons hebben een nieuw huisje, we hielpen die avond dus even goed met het schoonmaken van alles!

Die zondag was mijn enige vrije dag. We zouden dus wat leuks gaan doen, maar ik stond op met enorme rugpijn. De hele dag kon ik amper lopen of normaal liggen. Ik heb dus vooral veel geslapen, omdat ik dan de pijn niet voelde.

Even naar de aanbiedingen kijken. Het Liefde & Passie brood is in de aanbieding, daar wil ik er dus twee van halen volgende week. Dit is het lekkerste brood dat er is!

Hoe was jouw afgelopen week?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!