My life in photos | Mei 2013 #1

6 mei 2013

Deze week heb ik genoten van het lekkere weer. Ben ik gezellig met m’n moeder en zusje naar de IKEA geweest en heb ik weer heel lekker gegeten, zoals gewoonlijk, haha. Ik laat jullie m’n afgelopen week zien! Kijk je mee?

Dit was eigenlijk nog van zondagavond. Ik had gewerkt en daarna ging ik gelijk door naar m’n vriend. Ik had nog niet echt veel gegeten en we kwamen langs de McDonalds. Met een Knaek pas is het gewoon zo’n goede deal – tweede menu gratis!

Lekkere toastjes eten met beenhamsalade, hmm! Mijn favoriete soort-van-salade voor op een cracker.


Mijn nagels gelakt voor Koninginnedag. Eerst had ik alleen m’n ringvinger gesponst, nu had ik de rest ook zo gemaakt omdat ik het zo vrolijk vond staan!

Mijn look op Koninginnedag. Ik had niets oranjes meer om aan te trekken, dus ik dacht: dan maar creatief oplossen met mijn nagels en make-up, haha.

M’n vriend en ik waren super vroeg opgestaan om op Koninginnedag te gaan staan. Het was echt te vroeg, maar wel heel erg gezellig.

Het was echt enorm druk! We hadden dan ook aardig wat verkocht. Leuk centje om bij de vakantie te leggen!

Lekker zonnetje! Helaas brak het zonnetje pas echt door na een uur of vijf, toen we alweer thuis waren.

Een tijd geleden alweer heb ik van m’n vriend een aardbeienplantje gehad. Hij heeft de winter gelukkig overleefd en wordt nu echt ontzettend mooi. Er komen zelfs al bloemetjes uit en van de zomer heb ik een paar lekkere aardbeien!

Met mamma en Lisanne naar de IKEA! We gingen in eerste instantie voor een matras maar kwamen met veel meer thuis! En we hebben natuurlijk ook nog even lekker wat gegeten.

Ik houd van kibbeling en lekkerbek! We eten thuis haast nooit vis, dus toen mijn moeder voorstelde om wat te halen vond ik dat natuurlijk een heel goed plan, haha.

Afgelopen week heb ik de 250 followers bereikt op Bloglovin’. Echt super gaaf, toch wel echt een mijplaal. Thanks sweeties!

Winnares van het Essence setje gekozen. Inmiddels zit het pakketje ook al op de post. Als je niet hebt gewonnen, niet getreurd. Ik vind winacties erg leuk om te organiseren, dus er komt er vast binnenkort weer eentje aan!

Hmmm, paprika is zó lekker!

Weer goed bezig met water drinken! Ik merk gewoon dat ik veel te weinig drink. Als ik meer water drink, merk ik ook gewoon dat het beter is voor m’n huidje. Daarom heb ik sinds vorige week standaard een 1 liter fles op m’n bureau staan.

Met m’n lieve zusje! Deze foto was gemaakt voordat we naar de Kruidvat gingen om wat lakjes in te slaan.

Lekker in de tuin genieten van het zonnetje nu het af en toe kan!

Het is zelfs warm genoeg voor een rokje, whuttt! Dat is echt zó fijn!

Zomerfruit gehaald bij de AH. Ik was hier al een tijdje benieuwd naar, maar het viel helaas nogal tegen. Vers fruit is echt duizend keer lekkerder. Dit werd zo slap!

Klaarmaken om met m’n lieve vriendje naar de film te gaan! M’n wimpers waren hier zo lang, haha.

De Pathé in het Buitenhof vind ik altijd zo mooi eruit zien. De beenruimte is minder, vooral op de achterste rij, maar het uiterlijk van de bioscoop vind ik er zo mooi uit zien. Heel sjiek!

Daarna nog even naar het tuincentrum. Was eerst niet de bedoeling, maar we kwamen er toch langs op weg naar huis. M’n vriend vind het leuk om naar de plantjes en bomen te kijken en ik vind die huishoudspulletjes altijd erg leuk om te zien.

Pfff zó lang gewerkt dit weekend, 7.5 uur! Ik werk in de horeca, dus mijn werktijden zijn erg afwisselend. Ik heb nooit een eindtijd, ik moet altijd blijven tot wanneer het druk is. Als je dan al moe begint dan is zo’n lange werkdag niet zo leuk haha. En het was ook nog eens ontzettend druk vandaag!

Daarna ging ik nog even naar m’n vader toe. Ik had zo veel honger, dus hij had nog even snel wat lekkers voor me gehaald!

Dit was hoe mijn afgelopen week eruit zag. Deze week heb ik op maandag en dinsdag stage. Woensdag ben ik vrij en ga ik die avond oppassen. Donderdag ga ik werken en vrijdag gebeurt er iets op persoonlijk vlak waar ik volgende week wat meer over ga vertellen. Ik vind het een beetje eng maar hopelijk komt het allemaal goed! Verder ga ik er een leuke week van maken!

Hoe was jouw afgelopen week?

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Thanks! Daar komt volgende week een artikel over (dus nog eventjes wachten, haha). Dat is een artikel over simpele nail-arts. Hij is ook heel simpel – gewoon met een dottingtool aan de zijkant een patroontje zetten. Maar toch ziet ’t er sjiek uit, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!