My life in photos | Mei 2013 #3

20 mei 2013

Deze week ging eigenlijk helemaal niet zo snel voorbij! Ik was vooral nog aan het herstellen en slapen. Ook kreeg ik een enorme verkoudheid, niet zo leuk. Wel heb ik weer ontzettend lekker gegeten en leuke dingen gedaan met m’n lieve vriend!

Ik heb de foto’s weer voor jullie op een rijtje gezet, ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Als je honger heb, dan zou ik dit artikel eigenlijk even overslaan – of wat te eten pakken, haha. Want dat krijg je ongetwijfeld van deze foto’s.

Maandag begon ik gelijk met een lekkere lunch. Ik had nog wat lekker brood over en heb daar knoflookboter en aardappelsalade op gedaan. Delicious!

Van m’n vriend had ik een kraslot gekregen, maar ik heb helaas niks gewonnen! Ik hoopte natuurlijk wel heel erg op die 25.000 euro, haha.

Yep, rond deze tijd lag ik vaak nog steeds in bed. Ik had nog steeds best wel pijn van de operatie en was ook goed verkouden geworden. Ik had zulke dikke ogen dat ik zowat niet eens kon kijken. Heb dus veel geslapen deze week.

Een soepje helpt me altijd om beter te worden. Broccoli-prei soep in de maak, mijn favoriete soep! Ik vind prei er altijd zo mooi uit zien.

En de broccoli zag er ook zo mooi groen uit. M’n soep was helaas mislukt. Had er veel te veel water bij gedaan, het weer dikker geprobeerd te maken met maizena en toen ging het heel raar schuimen. Ook kreeg de soep toen een hele vieze sterke smaak, niet lekker…

Ik vond dit plaatje echt zó geniaal, hahhahaaha.

Sinds lange tijd weer eens french manicure op m’n nagels. Mijn pinknagel is afgebroken, hij is echt súper kort. Net nu ik heel veel nagellakjes heb om te swatchen, ugh!

Lekker spaghetti eten. Zo makkelijk en snel om te maken maar echt héél lekker.

M’n vriend kwam vaak langs om me te verzorgen, we keken vooral veel tv. Ook heeft hij gewoon aan school enzo gewerkt bij mij terwijl ik sliep.

Het was tijd om mijn kamer eens even goed op te ruimen en met name mijn bureau. Ik ben écht een sloddervos, maar nu heb ik het goed opgeruimd. En ja – het is nog steeds best netjes!

Ik heb eigenlijk alleen maar in m’n joggingsbroek rond gelopen begin vorige week, maar toen vond ik het toch tijd worden om gewone kleren aan te trekken. Dit is trouwens echt mijn favoriete truitje!

Hier kun je goed het verband zien dat om m’n oor zat. Ik heb deze foto gemaakt omdat het er die dag af ging. Het zat echt súper irritant, ben blij dat het er eindelijk af is!

Die avond maakte m’n moeder lekker pannenkoeken. Dit is inmiddels alweer vrijdag. Heb niet zo veel foto’s gemaakt begin van de week, want er was natuurlijk niet zo heel veel boeiends!

Weer mijn favoriete brood gehaald, i like!

M’n brood lekker oppeuzelen, haha. Dit is Liefde&Passie brood van de AH met aioli erop. Ik ben er echt helemaal verslaafd aan geraakt nadat ik het ooit heb gegeten bij m’n vriend thuis.

Het ging alweer iets beter met mijn oor, dus ik besloot om naar m’n vriend te gaan. Dat is maar 7 minuten met de bus, dus dat scheelt! Daar hebben we ook gewoon lekker rustig aan gedaan, want ik kon nog niet zoveel, haha. Thijs had een lekker ontbijtje voor ons klaargezet de volgende dag. Super lief!

Thijs ging voor gezond. Twee broodjes op elkaar met kaas, tomaat en komkommer. Het zag er echt heel leuk uit!

Ik kreeg hem zover om The Last Song met me te kijken. Ik vond het best een leuke film, maar ik irriteerde me wel echt aan Miley Cyrus…

We gingen nog even naar de stad om een cadeautje te scoren voor z’n broer – die was jarig. We hadden een beetje honger, dus we besloten vis te halen. Dit was schol en dat haal ik nooit meer. Het was goedkoop maar niet lekker, haha.

Gezellig Mario spelen op de Wii. Soms zo leuk om te doen. We hebben hem al helemaal uitgespeeld. Nu moeten we alleen nog van alle levels alle drie de sterren halen.

Een stream kijken van mijn favoriete game die ik zelf ook vaak speel. Ik voel mezelf af en toe echt een beetje een nerd als ik dit kijk, haha. Maar ik vind het wel heel spannend om te zien!

Leuk pakketje binnen gekregen. Horen jullie binnenkort meer over. Het product dat hierin zit, ga ik eerst nog even goed uittesten!

Mijn nagels gelakt met mijn favoriete kleurtje van Essie, Bordeaux. Ik vind het echt de prachtigste donkere kleur uit mijn collectie.

Gezellig ontbijten samen met mamma. Croissantjes zijn altijd zo lekker, vooral met oude kaas. En dan nog een lekker eitje erbij, hmmm!

Wat was het zondag lekker weer! Ik heb maar weer eens mijn felle lippenstift van Catrice tevoorschijn gehaald. Dit is Colour Bomb! uit de Revoltaire collectie. Het is echt een hele mooie matte kleur.

Ik heb nog nooit asperges gegeten, wel aspergesoep en dat vond ik heel lekker. Ik wou het dus graag eens proberen maar m’n moeder lust het niet. Oma en opa hadden asperges gemaakt en hadden wat voor mij meegegeven.

En lekker dat het was!!!! Ik heb er echt een nieuwe verslaving bij. Mijn favoriete eten even op een rijtje: asperges, zuurkool, barbequechips, ferrero rocher en Liefde&Passie brood. Wat een combinatie he, haha.

Zo veel heb ik deze week dus niet gedaan. Deze week zal waarschijnlijk ook nog een rustige week worden. Vanaf dan hoop ik weer gewoon naar school te kunnen en dergelijke!

Wat is het lekkerste dat jij gegeten heb afgelopen week?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!