My life in photos | Mei 2014 – #4

26 mei 2014

De afgelopen week stond in het teken van zon en veel leren! Ik heb weer een fijne week gehad, jij hopelijk ook! Kijk je mee naar mijn week?

Heerlijk zonnen in de tuin! Ik moest veel leren afgelopen week, dus het was mooi dat ik dat lekker in de tuin kon doen. Het was de eerste paar dagen van de week namelijk behoorlijk lekker weer!

Dit kregen ik en Thijs van m’n oom en tante voor het halen van ons rijbewijs. Er zitten allemaal snoepjes in, super lekker! Thanks!

We waren Missy kwijt en zochten het hele huis af! We konden haar werkelijk nergens vinden. Toen klapte ik mijn koffer dicht die nog open stond en daar lag ze ineens, haha. Ze bleef daar ook echt langer dan één uur liggen. Gek beest!

Maandag, dinsdag en woensdag was ik druk bezig met het leren van aardrijkskunde en geschiedenistoets. Ik heb deze toets al héél vaak herkanst en steeds haal ik hem maar niet. Maar, ik heb goed nieuws! Eindelijk heb ik hem gehaald en nog wel met een 7,3!!!

Haha, ahwww!

Ook heb ik vorige week veel video’s ge-edit. In Londen heb ik namelijk veel gefilmd en daar zijn in totaal drie vlogs uit gekomen. De eerste twee staan al online, de derde en daarmee gelijk de laatste komt morgenmiddag online! Ik vind video’s editen nooit zo leuk, totdat ik er daadwerkelijk mee bezig ben en het eindresultaat zie.

Lovin’ my strawberries! Die heb ik deze week zo vaak gegeten. Té lekker!

Ook bereikte ik afgelopen week weer een mijlpaal, 600 volgers. Wat gaat het hard! Ik ben er zo blij mee. Ik vind het leuk dat zoveel van jullie mijn blog volgen! Ter ere hiervan geef ik een prachtig MUA palette weg. Klik hier om mee te doen met de winactie.

We waren echt al een hele tijd niet meer naar de bioscoop geweest. Door Londen maar ook omdat we het gewoon erg druk hadden met andere dingen. Er zijn op dit moment zoveel leuke films in de bioscoop dat we gewoon wel móesten, haha. Het werd X-Men! Ik kan je deze film zeker aanraden, hij was zo leuk.

Vrijdag op stage! Helaas voelde ik me helemaal niet goed, had zoveel last van migraine! Toch wilde ik graag gaan. Uiteindelijk heb ik veel met kinderen apart gedaan op de gang en heb ik groepjes begeleid met verkeersles. Gelukkig was het zo toch een beetje te doen!

Eenmaal thuis ging ik gelijk slapen tot een uur of negen. Daarna ging ik maar eens douchen, ik voel me daarna namelijk altijd een stuk beter! Ik heb de laatste tijd trouwens ineens een hoop douche producten opgemaakt. Binnenkort ga ik een “Opgemaakt” video opnemen! Dit zie ik op elke site en vind ik eigenlijk wel heel leuk. Zo zie je ook gelijk mijn favoriete producten, want als ik ze opmaak moet ik ze wel fijn vinden!

Het schrijven in vriendenboekjes blijft zo leuk!

Zaterdag ging ik met mijn moeder een stukje rijden in de auto. Het is nog wel wennen hoor, de auto viel weleens uit! Ik ben namelijk gewend om in een diesel te rijden en dan moet je de koppeling veel hoger op laten komen. Maar gelukkig gaat het verder wel heel goed! We gingen langs bij mijn vader en even naar “Avonturia de Vogelkelder”. Kijk dit schattige muisje!!

Ook hebben ze er sinds kort flamingo’s. Wat zijn dat toch een mooie beesten!

En vogeltjes kijken… Ik wil later zo graag een vogeltje als ik op mezelf woon! Oh, en een kat overigens. Misschien niet de beste combinatie haha, maar ik vind beide dieren zo leuk!

Zaterdagavond paste ik op met m’n vriend samen. Het was alweer een tijdje geleden dat we op hadden gepast, was leuk! De jongetjes waren echt zo gegroeit!

Zondag heb ik tot zes uur gewerkt. Daarna ging ik vrijwel gelijk door naar een verjaardag van een vriend van ons, dus haalde ik snel wat te eten bij de snackbar. Lekker gemakkelijk en ik had er ook al de hele dag trek in!

Die avond gingen we gezellig met vrienden wat drinken voor die verjaardag. Het was super gezellig! We waren rond een uurtje of twaalf thuis en ik was best moe. Vandaar dat ik dit artikel de ochtend erna maak, haha.

Hoe was jouw week? Heb je ook zo genoten van het lekkere weer afgelopen week?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leren in het zonnetje, ideaal! Ik heb vorig jaar in de meivakantie elke dag examens in de tuin zitten te maken, was nog nooit zo bruin geweest! En super goed van je tentamen, gefeliciteerd! Ben je daar eindelijk van af, lucht vast een stuk op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!