My life in photos | Mei 2015 – #1

5 mei 2015

Gisteren deelde ik al met jullie dat mijn stage erop zit. Het zal nog steeds even druk zijn, maar ik kan nu mijn eigen tijd indelen. Benieuwd naar mijn laatste weekje op stage? Kijk dan snel verder!

Maandag was het Koningsdag. Zoals elk jaar stonden wij ook dit jaar weer op de vrijmarkt. We verkopen dan allerlei spulletjes. Dit jaar verkochten we onder andere frisdrank en chips. Ook verkochten we héél schattige knuffeltjes, die waren ook erg snel weg!

Naast ons zat een ontzettend aardige vrouw te schminken. Ze kon het erg goed! Bij mij maakte ze dit leuke kroontje.

We gingen met school naar het Museon. Toch altijd weer bijzonder om te zien, ik was er al een hele tijd niet geweest. Interessant!

De les ging over de kindertijd van oma en opa. Dus hoe het er zo’n 60 jaar geleden aan toe ging. De kinderen vonden het leuk! Ze leerden dingen over aap, noot, mies, de oude telefoon, de typemachine en de teil waarin mensen zich vroeger wasten.

Woensdag had ik eerst stage, daarna was het zoals altijd weer tijd voor huiswerkbegeleiding. Na de vakantie nog maar twee keer en dan heb ik daarvoor ook mijn vrije studiepunten binnen. Stiekem vind ik het veel te leuk om te doen, misschien dat ik er wel als vrijwilliger blijf ‘werken’!

Ook al ben ik bijna afgestudeerd, zo volwassen ben ik nog niet altijd hoor, haha. Op huiswerkbegeleiding speelde ik wat met ‘tattoo pennen’. Té leuk nog!

Altijd lastig dit soort dingen, moet het nou bij de food diary of de normale? Aangezien dit een bedankje was voor mijn stage, vond ik het hier wel bij horen. De afgelopen tien weken heb ik erg intensief samengewerkt met mijn collega’s. Daarom even wat lekkers om te zeggen ‘ik ga weg’ en ‘bedankt!’.

Ik shopte wat leuke spulletjes bij de HEMA en het Kruidvat. Later kocht ik nog wat dingen, hier komt nog een korte shoplog van online. HEMA heeft steeds leukere dingen in het assortiment.

Vrijdag was dan écht mijn laatste dag. Ik maakte appel muffins voor de kids. Ik maakte heel simpel gebruik van deze pakken.

Uiteindelijk was ik er nog steeds erg lang mee bezig, gelukkig hielp mijn moeder me. Ik schreef 31 kaartjes en we pakten de muffins in met doorzichtig folie. Ook al was ik er lang mee bezig, het was het waard!

Van mijn begeleidster kreeg ik een prachtige bos bloemen! Wauw, ik weet al wat mijn nieuwe favoriete bloemen zijn. Die pioenrozen zijn erg mooi!

Kijk wat een onwijs groot boeket. Ik ben er heel blij mee!

Ik ben verliefd geworden op deze schoenen van Manfield. Ze zijn prachtig! Ik vind ze alleen wat duur voor schoenen die ik niet zo vaak zou dragen, het zijn geen alledaagse schoenen. Toch zit ik er al de hele tijd mee in m’n hoofd, ik denk er nog even over na. Als ik er aan het eind van de week nog steeds aan denk, dan haal ik ze! Ik twijfel alleen nog tussen de kleur. De roze valt goed op, maar de zwarte en taupe kleur zijn wat meer gangbaar. Voor welke kleur zou jij gaan?

WALL-E kijken. Goede film, we hebben hem alleen niet helemaal afgezien. Ik ben nu wel benieuwd nar het eind!

Zondag heb ik weer gewerkt. Ik krijg nu wat meer verantwoordelijkheid, dat voelt echt super goed. Leuk!

We kregen een tijdje terug nieuwe blousejes en een nieuwe sloof. Ik vind ’t zelf erg netjes staan.

Het was echt super druk met de lunch! De tijd ging erg snel, dat is dan wel weer een voordeel.

Het bleef maar regenen, toen ik thuis kwam stapte ik dus gelijk onder de douche. Ik gebruikte onder andere dit heerlijke masker van Freeman. Deze zag ik laatst in de aanbieding bij Kruidvat. Als je deze tegenkomt is het echt een musthave!

Mijn verslaving van de laatste tijd: NCIS Los Angeles. Té gekke serie dit, heel gaaf!

Heb jij ook meivakantie? Ga je nog iets leuks doen?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Mooie bloemen heb je gehad! En oh die schoen zijn heel erg mooi
    Ik heb ook al een tijdje vakantie, binnenkort ga ik naar Londen, ik kijk er naar uit :D

  2. Leuk om te zien :). En erg mooie foto van jou met die bos bloemen! Mooie herinnering voor later :).
    En ik heb niet echt meivakantie, maar ook weer wel haha. Ik ben namelijk bezig met het schrijven van mijn scriptie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!