My life in photos | Mei 2015 – #2

11 mei 2015

Afgelopen week spendeerde ik voor een groot deel in Antwerpen. De rest van de dagen was ik druk bezig met werken aan mijn scriptie en mijn bijbaantje. Weer genoeg leuke foto’s dus!

Dinsdag maakte ik een look met enkele groen tinten. Sinds ik geen stage meer, ben ik meer met make-up bezig. Ik was vergeten hoe leuk het ook alweer was! Verder werkte ik dinsdag aan school en schreef ik nog enkele artikelen.

Woensdag gingen we al vroeg op pad, het was namelijk tijd om naar Antwerpen te gaan. Dit had mijn moeder al een tijdje geleden geboekt, ik ging namelijk samen met mijn moeder en zusje. Heerlijk even weg na mijn stage!

We hadden de koffers afgezet in het hotel en gingen gelijk shoppen. Eerste stop: Forever21.

We liepen door de winkelstraat en kwamen dit mooie overdekte winkelcentrum tegen. Prachtig! We bezochten nog enkele winkeltjes, gingen daarna wat eten en gelijk naar bed. We waren zo moe!

De volgende dag gingen we naar H&M Home. Dit heb je hier niet, dus héél leuk!

De winkel was echt super leuk ingericht.

We liepen door de “P.C. Hooftstraat” van Antwerpen. Allemaal boetiekjes en andere dure winkels..

Ook maakten we een stop bij Ladurée. Ik was wel teleurgesteld. Zó bijzonder vond ik het nou ook weer niet.

Alhoewel het er allemaal wel prachtig uit zag..

De buit van de eerste twee dagen. Ik had goed geshopt, ze hadden zoveel leuke dingen. De meeste items waren ook echt een koopje. Ik heb er weer genoeg nieuwe, leuke items bij.

Gelijk een foto met één van mijn nieuwe truitjes. Mijn vriend is gek op dit soort truitjes, deze foto stuurde ik dus naar hem, haha.

Samen met mijn zusje!

’s Avonds gingen we naar de film. Er was geen gewone Pathé maar een andere bioscoop. Met de roltrap ging je een heel stuk naar boven waar je door een soort tunnel ging.

Wachten totdat de film begon! We waren een beetje vroeg, maar gelukkig konden we nog een lekker ergens zitten. We gingen overigens naar ‘The Longest Ride’ wat een prachtige film was dat.

We hadden overigens een mooie hotelkamer. Het was lastig om een kamer te vinden met drie personen. Een nadeel was wel dat andere bed een opklapbed was. We hadden verwacht dat er gewoon drie bedden zouden staan.

Hoe mooi ziet dit eruit?!

Deze muur vond ik ook erg mooi, lekker vrolijk!

Ook hadden we een ruime badkamer mét bad. Altijd leuk als je thuis zelf geen bad hebt. De ligging van het hotel was trouwens erg centraal. We zaten in het City Centre hotel.

We brachten een bezoekje aan ‘The Chocolate Line’ – een ambachtelijke chocolaterie. Je kon zelfs een kijkje nemen in de keuken!

De Meir is echt een prachtige winkelstraat!

Er stond een man met bellenblaas, hij maakte echt heel grote bellen. Wel knap zeg, zag er leuk uit.

Een bezoekje aan de MAC kon natuurlijk niet overgeslagen worden. Deze kon je vinden in het oude centrum, waar een leuke en rustieke sfeer hing.

Er stond een speciale editie, maar ik ging toch liever voor enkele andere producten. Het enige MAC product dat ik tot nu bezit zijn de lipsticks. Toch kocht ik weer twee lipsticks, ze zijn gewoon zó fijn!

Nog even snel langs de Lush…

Vrijdagavond waren we weer thuis! Zaterdag heb ik rustig aan gedaan en zondag heb ik de hele dag gewerkt. Ik heb het erg naar mijn zin gehad in Antwerpen!

Ben jij weleens in Antwerpen geweest?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

  1. Oh wat leuk!! Ik houd echt van Antwerpen, zo’n leuke en gezellige stad is het. Mooie foto die van jou samen met je zusje en volgens mij ben je ook heel goed geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!