My life in photos | Mei 2015 – #3

18 mei 2015

Wat later vandaag, maar hier is ‘ie dan – de wekelijkse diary. Ik laat je weer zien wat ik afgelopen week heb gedaan. Mijn laatste weekje meivakantie ging wel héél snel voorbij!

We hebben een Pathé Unlimited pas, maar gaan helemaal niet meer zo vaak naar de bioscoop. Eerder gingen we zo’n 8 keer in de maand, nu halen we het er misschien net uit. Zonde, we denken er zelfs over na om hem op te zeggen. Maandag gingen we dus maar weer eens naar de bioscoop. We gingen naar ‘Big Game’. Geen extreem goede verhaallijn maar wel vermakelijk.

Die maandag bleef ik bij mijn vriend slapen. Dinsdag was het echter weer tijd om richting huis te gaan. Die middag had ik namelijk een massage bij Phann Beauty in Den Haag. Hier komt deze week nog een artikel over, mocht je hier benieuwd naar zijn. Het was in ieder geval heerlijk!

Die avond was het tijd om op te passen, voor het eerst bij een nieuw oppasadres! Het zijn twee hele leuke jongetjes, de één is bijna 1 jaar en de ander bijna 3. Ze hadden prachtige bloemen op tafel staan!

De kleinste sliep al, met de oudste heb ik nog even een boekje gelezen en hij sliep daarna ook als een roos. Fijn avondje zo.

Zo happy met mijn nieuwe basic truitjes van Forever21 en mijn heerlijk warme vest van Pull & Bear. De shoplog komt eraan, hij is al gefilmd maar zoek nog even naar een moment om alles te monteren.

De shoplog wordt anders dan normaal! Hier alvast een héél klein voorproefje, haha.

Woensdagavond was het weer tijd om op te passen, dit keer bij een ander gezin. Ik bakte pannenkoeken voor de kinderen (en mijzelf). Lekker!

Bloed laten prikken. Niets ernstigs hoor, gewoon even om een paar dingetjes uit te sluiten.

Ik speelde een potje Yathzee met mijn moeder en zusje. Ik was goed bezig! Al een paar topscores, yeah.

Verder ‘herontdekte’ ik deze 2in1 hand & nail balm van essence. Deze kocht ik al een hele tijd geleden bij de DM in Duitsland. Hij belandde echter achterin mijn kast en ik gebruikte hem niet meer. Zonde!

Yessss! Nu mijn stage erop zit, moet ik aan andere dingen van school werken – waaronder mijn scriptie. Ik leverde het eerste deel in.

Zaterdag was het tijd om te werken. Bij thuiskomst trefde ik dit aan, ahhwww!

Zondag werkte ik wat aan mijn blog en deed ik rustig aan. In de middag ging ik naar m’n vriend om de verjaardag van zijn broer te vieren.

Elke week pak ik een nieuw kaartje uit het blik ‘vol geluk’ van HEMA. Dit is de quote van deze week: geluk is een blik van iemand die jou aardig vindt! Gewoon om even stil te staan bij de kleine dingetjes die voor geluk zorgen.

Hoe was jouw afgelopen week?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!