My life in photos | Mei 2015 – #4

25 mei 2015

Ik had het goede voornemen om weer elke dag te gaan bloggen, maar in praktijk blijkt dat helaas niet haalbaar. In dit artikel laat ik je namelijk zien waar ik nog meer mee bezig ben, het is zo druk de laatste tijd!

Mijn planning voor de afgelopen week. Genoeg te doen dacht ik zo! Gelukkig ook wat vrije momenten, de week hiervoor had ik het nog een stuk drukker.

Wachten in ’t ziekenhuis. Zo’n twee jaar terug ben ik door een stom ongelukje veel haar verloren. Je ziet het gelukkig niet maar het is een groot stuk. Omdat het niet terug groeit ga ik nu sinds kort naar de dermatoloog. Kijken of we er iets aan kunnen doen. Zie je trouwens de prachtige roze sokken? Haha!

Woensdag had ik een gesprek op school voor mijn scriptie. Het is lastig! Ik heb maar meteen enkele boeken geleend waar ik informatie uit kan halen. Afgelopen week ben ik hier erg veel mee bezig geweest. Dit was namelijk niet het enige voor school dat ik in moest leveren!

De eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival kijken! Nederland was niet de beste, maar ik vond wel dat we het hadden verdiend om door te gaan naar de finale.

Good hair day, lekker veel volume!

De andere halve finale kijken. Ik was het eventjes vergeten, maar om kwart over negen begon ik toch weer met kijken. Sowieso is het twitteren ook te leuk tijdens het kijken van het ESF, haha. Die opmerkingen zijn echt té grappig! En de hartjes met hashtags waren cute. Als je bijvoorbeeld #ned typte, kreeg je een Nederlands vlaggetje.

Mijn moeder wist dat ik een springtouw wilde hebben en bestelde deze voor mij! Sinds een tijdje doe ik nu (bijna) dagelijks een work-out van zo’n 15 á 20 minuten. Touwtjespringen is daar een groot onderdeel van. Voor mij werkt dit perfect, zo hoef ik niet naar de sportschool. Ook is het niet zo lang per dag, dus prima vol te houden voor mij.

Ik maakte foto’s van een nieuwe Catrice nagellak. Verder schoot ik ook nog foto’s van mijn twee nieuwe MAC lipsticks die ik in Antwerpen kocht.

Vrijdag was het tijd om gezellig te gaan barbecueën! De eerste barbecue van dit jaar is een feit.

Nog meer foto’s. Super fijn merk dit overigens, later hierover meer!

Zondag kwam mijn oma gezellig eten. Eens tijd om lekker uitgebreid te doen. Mooie make-up, leuk jurkje. Dit is overigens een nieuw jurkje uit Antwerpen. Hij zit echt té lekker.

Ennn… Die avond lekker eten!

Hebben jullie nog iets gedaan op Eerste Pinksterdag? Geniet van jullie vrije dag vandaag!

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!