My life in photos | Mei 2015 – #5

1 jun 2015

De laatste tijd heb ik niet zo’n spannend leven. Eigenlijk ben ik alleen maar bezig met mijn scriptie, werken, oppassen en huiswerkbegeleiding. Deze week had ik een verjaardag, maar ging ik ook gezellig naar de stad met mijn moeder.

Mijn telefoon heeft z’n beste tijd gehad, ik denk dat dit ook de reden is dat ik hem simpelweg vaak vergeet mee te nemen. Toen ik een hele dag met mijn moeder weg was, had ik ‘m bijvoorbeeld ook thuis laten liggen. Vandaar wat minder foto’s.

Weer een drukke agenda voor deze week. Veel werken en ook veel oppassen. Wel leuk om te doen, dat scheelt dus weer! Wanneer ik dan eens niets te doen heb, kijk ik liever een serie of slaap ik even bij. Vandaar dat mijn blog nu even op een laag pitje staat.

Het oppassen ging dinsdag uiteindelijk niet door. Last-minute kon ik dus alsnog mee naar de sneak preview. Daar waren we al een tijd niet heen geweest. Het was een leuke film, maar hij begon wat apart. Binnenkort zal ik ‘m bespreken in een nieuwe ‘watched movies’ post.

Woensdag was een drukke dag. Eerst had ik een gesprek voor mijn scriptie, daarna door naar huiswerkbegeleiding, tot slot oppassen. Deze foto maakte ik tijdens het oppassen. Toen ik naar buiten keek, zag ik ineens een kat chillen op mijn scooter, haha.

Deze Babylips nam ik een tijdje terug mee bij het Kruidvat. Maar eens uitproberen! Ik vind ‘m erg fijn.

Aan mijn scriptie werken en ondertussen ontbijten!

Donderdagavond hadden we een verjaardag. Het was echt súper gezellig. Het lukt niet zo vaak om af te spreken omdat iedereen het nogal druk heeft. Ook dit keer was niet iedereen er, maar het was wel erg leuk.

Op dit moment test ik de nieuwe nagellak uit van essence. Degene die een ‘gel look’ belooft te geven, maar waar je geen lamp voor nodig hebt. Tot nu toe ben ik enthousiast, maar ik blijf ’t verder testen.

Even ontspannen met een aflevering van ‘The Bachelorette’.

Zaterdag ging ik met mijn moeder naar de stad. We zijn naar de film geweest – Pitch Perfect 2. Dat was een té gekke film. Verder zijn we nog naar enkele winkels geweest. Zo haalden we bij Marks & Spencer bijvoorbeeld wat lekkere muffins en koekjes.

Uiteindelijk moest ik nog best opschieten, ik moest namelijk die avond oppassen. Heel gezellig, maar ik was wel een beetje moe. Ook moest ik die dag erna werken.

Vandaag ben ik nog even naar de Lidl geweest. Ze hebben daar namelijk onwijs leuke zomer items. Ik kocht een bikini, pareo en een zwembroek voor mijn vriend. Erg voordelig! Nu nog even kijken of het ook echt daadwerkelijk wat is.

Yay, big hair!

Kom jij weleens bij de Marks & Spencer?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!