My life in photos | November #1

4 nov 2013

Ook deze maandag staat ‘ie weer klaar, het artikel waarin ik je een kijkje geef in mijn dagelijkse leven. Ik had weer stage maar ook enkele leuke afspraken voor de site. Ik heb een leuke week gehad!

Sinds ik de kit van SensatioNail gebruik zijn mijn nagels ontzettend sterk. Dat vind ik echt enorm fijn! Hierbij heb ik twee laagjes van de gel lak aangebracht en geen nagellak. Ik vind dit er ook wel erg chique uit zien. Let niet op de bruine plekken haha, ik had nog ecoline op m’n handen zitten van de handvaardigheidsles!

Weer op stage. Het gaat echt steeds beter. Dit keer heb ik voor het eerst een hele dag helemaal zelf gedraaid in deze groep, waarbij mijn mentrix er ook daadwerkelijk niet was. Het ging heel erg goed en dat gaf een erg goed gevoel. Het is een klas vol met uitdaging maar wel een hele leuke klas.

Bij de tandarts.. Ik had twee gaatjes laten vullen maar had hele erge last van een gevuld gaatje. Ik ben toen terug gegaan en hij heeft het bijgeslepen. Het is nu een dag later en ik heb nog steeds pijn, dus ik kan denk ik weer terug.. Balen!

Ik kwam deze foto tegen en vond ‘m zo grappig, haha. Sheldon kan echt de meest prachtige gezichten trekken. Hilarisch!

Mijn stijltang was er eindelijk! Ik had via Groupon een abonnement besteld op een tijdschrift en daar zat deze stijltang bij. Het was een erg goede deal. Ik heb de stijltang inmiddels gebruikt en ben er erg tevreden over!

Donderdag had ik een aantal leuke evenementen in Amsterdam. Eerst ben ik naar Coebergh PR geweest om de nieuwe collecties te bekijken. Vervolgens ben ik naar Sabon geweest, naar de lancering van de nieuwe gezichtslijn. Het was erg gezellig. Ik heb een vlog opgenomen, deze zal binnenkort online komen! Dit was mijn look van die dag!

In de trein terug naar huis, met de prachtige goodiebag van Sabon. Ook deze kun je later terug zien in de vlog.

De terugweg was niet zo leuk. Er reden geen treinen meer van Leiden naar Den Haag. Er waren zó ontzettend veel mensen dat ik ook niet eens in de bus kwam omdat iedereen zo liep te dringen. Het was echt vreselijk. Ik was zo’n 3 uur later thuis dan gepland.. Gelukkig is m’n familie me uiteindelijk op komen halen!

En weer naar de film. Dit keer ben ik naar Thor geweest. Deze film wou ik echt ontzettend graag zien. Ik kan hem dan ook zeker aanraden want hij was heel leuk. Ik ben nu al benieuwd naar het volgende deel!

Ook had ik deze week weer rijles. Het ging best goed. Ik maak nog enkele kleine foutjes, maar die gaan wel weg door gewoon te blijven rijden.

En de postbode kwam wel iets heel leuks brengen! Namelijk een tas die ik op de site van Tedje had gewonnen. Ik vind hem echt onwijs gaaf. Hij valt lekker op!

Dit was mijn afgelopen week. Het was een relatief drukke week maar ik heb ook een hoop leuke dingen meegemaakt. Ik vind het gewoon zo onwijs leuk om bezig te zijn met de site. Ik zie de bezoekersaantallen ook steeds groeien dus dat is ook super om te zien. Thanks allemaal!

Wat is jouw favoriete tas?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!