My life in photos | November 2014 – #1

3 nov 2014

Afgelopen week werkte ik thuis aan mijn school, at ik ’s avonds gezellig wat met mijn oma en vriend en keek ik aardig wat series terug op de computer! Ik laat je weer de foto’s zien van afgelopen week.

Kijk eens wie er op mij zat te wachten toen ik thuis kwam… Dat koppie is toch té schattig!?

Maandagavond keek ik Hollands Next Topmodel. Ik vond Nicky en Sanne eigenlijk allebei wel heel erg leuk, dus het maakte mij niet echt uit wie er won. Het lopen van Nicky is wel echt drastisch verbeterd, dus ze heeft het écht verdiend!

Ik pakte mijn kleurboek er weer eens bij. De laatste tijd heb ik het best druk, dus het is belangrijk dat ik ook af en toe wat tijd voor mijzelf neem. Heerlijk om dan lekker rustgevend te kleuren.

Hierna begon ik aan de bloemen, deze is inmiddels ook af en erg mooi geworden. Bloemen inkleuren vind ik ’t leukst. Nu kleur ik met stiften, maar ik wil het binnenkort ook eens met kleurpotlood proberen. Dat werkt net iets gedetailleerder.

Dinsdagavond ging ik gezellig uit eten met mijn oma en vriend. We kozen voor een restaurant in Scheveningen waar we echt heerlijk gegeten hebben aan de boulevard. Ze hadden hier echt heel lekkere en originele gerechten – maar dat zien jullie allemaal morgen!

Leuk gezelschap tijdens het werken! Ik heb een tafeltje voor m’n raam staan en daar had ik het kleedje opgelegd waar Missy graag op zit. Ze vond het erg lekker zo in het zonnetje.

Woensdagochtend, gekkenhuis bij MediaMarkt. Op deze foto zie je het niet zo heel goed, maar het was écht druk. Ik dacht een paar minuten voor openingstijd er te zijn en wel een paar te kunnen scoren. Mooi niet, er stond al zo’n 200 man! Gelukkig had ik ’s nachts een paar via internet kunnen bemachtigen, ik wilde alleen graag de grijze nog (die hadden ze niet toen ik via internet bestelde in mijn maat).

Verder maakte ik woensdag heerlijke kruidnoten, alvast voor Sinterklaas – voor de site en natuurlijk ook een beetje voor mijzelf haha. Zodra Sinterklaas ons koude kikkerlandje betreed, zal dit recept online komen!

Donderdag stond deze outfit online! Ik ben echt zó blij met het vest van Miss Etam, hij is leuk en lekker warm. Ik kreeg een hoop lieve reacties van jullie op dit artikel, leuk! Ik ga maar vaker outfit foto’s maken denk ik, haha.

Spaart er nog iemand kristalzegels? Ik vind de glazen echt onwijs mooi. Ik spaar voor de longdrink en waterglazen. Prachtig!

De moeder van mijn vriend was donderdag jarig dus we gingen een cadeautje kopen in de stad. We kwamen onder andere bij Dille & Kamille. Ik zag zoveel leuke dingen dat ik gelijk een wishlist heb opgesteld voor een artikel!

Donderdagavond, Expeditie Robinson! Ik weet dat het een spel is, maar Lobke speelt ’t totaal niet leuk! Eerst wilde zij op haar eigen teamgenoot stemmen, dan stemt diegene op haar en dan vind ze dat niet sportief haha. Nou zij mag volgende week van mij vertrekken!

Vrijdag moest ik vroeg op om naar de tandarts te gaan. Ik had geen gaatjes of iets dergelijks en moet dus gewoon weer terugkomen over een halfjaar voor controle. Mijn oma en opa wonen heel dichtbij de tandarts, dus daarna ging ik even gezellig naar m’n oma en opa toe!

Het was weer tijd voor The Voice! The Battles vind ik zó leuk om te zien, leuk dat er volgende week nog een Battle aflevering is.

Ook werkte ik dit weekend weer. Was wel even balen want het was wat langer dan gedacht. Ook al was het allang sluitingstijd geweest, er waren een paar mensen die maar bleven zitten. Maar goed, wel weer een paar centjes verdiend!

Als ik foto’s maak voor een artikel, dan maak ik er meteen een heleboel! Voordat ik ze ga bewerken ga ik ze eerst allemaal langs, welke ik dus wil gaan gebruiken voor het artikel. Ik schrijf altijd de laatste twee cijfers op waarop de foto eindigt en die selecteer ik dan. Interessant he? Haha!

The Body Shop had enkele leuke aanbiedingen, dus ik kocht drie producten waaronder dit masker voor het haar. Natuurlijk ga ik alle producten reviewen zodra ik ze binnen heb!

Kijk jij ook Expeditie Robinson?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!