My life in photos | September #1

9 sep 2013

Vorige week stond de ‘My life in photos’ volledig in het teken van Corfu. Nu ben ik alweer een weekje thuis, dus is het weer gewoon een artikel zoals altijd. Stage is weer begonnen, maar ik heb ook nog wat leuke dingen gedaan afgelopen week!

Dit is nog van afgelopen zondag! We waren net een dagje thuis van vakantie toen de oma van Thijs haar verjaardag vierde. Ik had voor de gelegenheid natuurlijk een leuk jurkje aan gedaan. Was wel weer even wennen aan het Nederlandse weer hoor, haha.

Die avond gingen we ook nog wokken. Super leuk en natuurlijk ontzettend lekker. Ik heb echt een hoop gegeten. Het was erg gezellig!

Maandag weer voor het eerst naar school. Ik begon gelijk met stage, dus moest gelijk vroeg op. Dat was wel eventjes wennen, maar ik had er tegelijkertijd ook erg veel zin in!

Heerlijk zo’n opgeruimde klas! Alles stond netjes klaar en nu was het alleen nog wachten op de kinderen. Ze waren best wel druk, maar dat is natuurlijk begrijpelijk zo’n eerste dag! Het is wel echt een hele leuke en gezellige klas.

Die dinsdag heb ik de schrijfles gegeven van het nieuwe jaar. Het verbaasde me hoe goed sommige kinderen al konden schrijven. Natuurlijk heb ik iedereen een sticker gegeven, want ze hadden echt hun best gedaan. Super!

Heerlijk naar buiten! Het was ineens zo warm, wel dertig graden. Vandaar dat we ’s middags nog even lekker naar buiten zijn gegaan met de klas. Ze moeten genoeg doen deze eerste dagen, dus wat ontspanning is ook wel fijn.

333 volgers op Bloglovin’. Echt onwijs gaaf! Dat is natuurlijk een heel mooi getal en dat moet gevierd worden. Vandaar dat ik drie (snap je ‘m – 333? haha) leuke maskertjes van dr van der Hoog heb gescoord! Kans maken? Dat kan nog t/m 16 september. Klik hier om naar de winactie te gaan.

Naar de bioscoop! We zijn afgelopen week drie keer naar de bioscoop geweest haha, erg he? We moesten wat inhalen, want we waren natuurlijk 2 weken niet geweest. We zijn naar Pain and Gain, Kick-Ass2 en Riddick geweest.

Die avond was er een vriendin van mij en Thijs jarig, dus daar zijn we nog eventjes heen geweest. Helaas konden we niet heel lang blijven omdat we allebei moesten werken de dag erna, maar het was wel erg gezellig! En ik vond dat m’n haar echt heel leuk zat, vandaar even deze foto haha.

De dag erna op naar werk. Het was geen lang dagje, van 11 tot 5. Dat was dus wel fijn!

Zo blij met m’n nieuwe muismat, gekocht in Corfu. We zijn ook daadwerkelijk naar dit plaatsje geweest, dus dat is erg leuk. Waarschijnlijk ga ik nog een shoplog maken, dus daar zul je ‘m dan ook nog wel in terug zien komen.

Vandaag om 11:00 komt de ‘My food in photos’ online. Als je benieuwd ben naar wat ik heb gegeten vorige week, kom dan om 11:00 zeker even nog een kijkje nemen.

Moest jij afgelopen week ook alweer naar school of had je nog lekker vakantie?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!