My life in photos | September #2

16 sep 2013

Afgelopen week was een drukke week. Zoals elke week had ik maandag en dinsdag weer stage. De rest van de week had ik les. Ook had ik tussendoor nog even rijles, ben ik op gaan passen en had ik een verjaardag. Druk, druk, druk dus!

Het prachtige ochtendzonnetje. Dit was maandagochtend toen ik op weg was naar stage. Het is op loopafstand, dus echt ideaal! Het was gelukkig ook nog niet zo heel koud!

Aaah, ik werd een beetje nerveus van m’n agenda. Elke dag stond vol gepland en vaak nog tot laat ook. Ik heb dan ook zeker niet stil gezeten deze week.

Op weg naar de informatieavond van mijn stage school. Het regende zó ontzettend hard, niet normaal. Plaatste ik gisteren nog een heerlijke zomerse outfit van Corfu, nu moeten we er toch echt aan geloven.. De kou en de regen, bah!

Ik vond mijn nagels echt heel erg leuk gelukt! Jullie hebben het artikel vorige week al kunnen lezen. Ik kreeg er ook veel complimentjes over op school.

Ik had mijn vriend even verwend met leuke cadeautjes. Hij was namelijk jarig toen we in Griekenland waren. Vandaar dat ik daarna pas het cadeau heb besteld. Hij is er erg blij mee!

Die woensdagavond ben ik op gaan passen bij mijn vaste oppas adresje. Het ging erg goed, het waren weer echt schatjes (zoals altijd). Dit slabbertje vond ik wel echt super stoer. Er staat op: ‘Your crib or mine?’ Hahaha!

Met mijn nieuwe broek aan in de tram naar school! Grappig weetje over deze broek. Ik was laatst bij Thijs en zou eigenlijk die middag naar huis gaan. Toen belde een vriend dat hij z’n verjaardag vierde. Plannen waren dus veranderd, we gingen daarheen die avond. Dat was vlakbij Thijs. Eén probleem: ik had een kort broekje aan, maar het zou super koud worden die avond. Vandaar dat ik even een nieuwe broek ben gaan scoren in de stad, haha.

Expeditie Robinson kijken. Ik vind dit echt één van de leukste programma’s!

Aantekeningen maken bij colleges. Dit ging over de scriptie die ik moet gaan maken dit jaar. Aaaah, stress!!!!

Na alle colleges ging ik wel gezellig met m’n vriend naar IMAX, naar White House Down om precies te zijn. Het was echt een onwijs gave film, ik lag de hele tijd dubbel! IMAX vind ik een leuke ervaring, maar ik vind het de €2,50 extra per persoon niet waard.

Zaterdag was ik eigenlijk vrij. Totdat er een collegaatje appte of ik voor haar in kon vallen. Prima dacht ik zo. Ik was blij dat ik droog aan was gekomen. Was er een beetje miscommunicatie, dus kon ik weer op weg naar huis. In de stortregen – dat was dan weer een beetje jammer..

Mijn tante heeft m’n haartjes weer geverfd. Sinds kort verf ik mijn haar, maar alleen aan de onderkant. Nu ben ik gegaan voor een gave chocoladebruine kleur. Deze kleur heeft ook een paarsige/rode gloed, heel gaaf! Misschien dat ik er nog wel een artikeltje aan wijd.

Benieuwd naar de food-editie van vandaag? Deze komt om 12 uur vanmiddag online te staan.

Was jouw afgelopen week ook zo hectisch?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!