My life in photos | September #3

23 sep 2013

Afgelopen week was niet zo’n hele goede week voor mij. Ik was aan het begin van de week verkouden. Net toen het een aantal dagen over was, werd ik tegen het eind van de week weer ziek! Desondanks heb ik toch een aantal leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

Dit was de afgelopen week echt m’n beste vriend, haha. Ik bleef maar snotteren! Vandaar dat er de afgelopen week ook iets minder artikelen online zijn gekomen dan jullie gewend zijn. Vanaf deze week komt er gewoon weer elke dag een artikel online!

Super leuk pakketje ontvangen van Fonq! Je kon meedoen aan een winactie via Facebook. Dit had ik gedaan en ik had gewonnen! Ik houd nog even geheim wat het is, volgende week is hier meer over te lezen op de site.

In de trein naar Nijmegen. Het was echt best vroeg! Ik had namelijk een afspraak voor m’n oor. Ik was natuurlijk geopereerd, maar ze konden verder niets doen vanwege een erfelijke afwijking. Vandaar dat ik nu naar een gespecialiseerd ziekenhuis ben geweest.

In het ziekenhuis kreeg ik weer een aantal hoortesten. Hier waren m’n moeder en ik aan het wachten op de uitslag. En het was goed nieuws! Ze kunnen opereren, zij hebben dit namelijk al eens eerder gezien. In verband met m’n studie en een wachtlijst, zal dit pas ergens in mei/juni volgend jaar gebeuren.

Ik heb er samen met m’n moeder gelijk een leuk dagje Nijmegen van gemaakt! Ik krijg van m’n moeder enkele verschillende cadeautjes en daarvan mocht ik er alvast een paar uitzoeken in Nijmegen. Hier zijn we even lekker gaan eten. Kan jij raden welk gerecht ik heb gekozen? Vandaag om 12 uur online!

Naar de opening van New Babylon geweest in Den Haag. Zag er erg mooi uit! Met de tram ben ik er zo, dus dat is al helemaal ideaal. Ben heel benieuwd naar de outlet die er in november komt.

Er waren zo’n gave en goede aanbiedingen. Ik kon het natuurlijk niet laten om wat te kopen! Er komt binnenkort nog een shoplog aan, want ik heb heel wat leuke dingetjes gekocht.

Naar de film! Als het goed is was ik deze dag naar Smoorverliefd geweest. Ik vond het op zich een leuke film, maar wel een raar verhaal af en toe.

Ik heb onder andere deze rugzak gekocht bij New Babylon. Normaal draag ik eigenlijk alleen maar handtassen en schoudertassen. Ik merk dat het af en toe echt funest is voor mijn rug. Met een rugzak wordt het gewicht veel beter verdeeld én hij is ook nog eens hartstikke leuk!

Deze heb ik van m’n moeder gekregen voor mijn verjaardag! Ik wou hem graag al iets eerder zodat ik mooie nagels had op m’n verjaardag, haha. En ook is hij vaak uitverkocht en nog niet in veel winkels verkrijgbaar! Ik heb nu mijn nagels ermee gedaan en er zal over 2 weken een review online komen.

Masterchef Australia terugkijken. Ik houd van kookprogramma’s en dan vooral van Masterchef Australia. Er zijn nu 5 seizoenen geweest en ik heb ze allemaal al gezien, haha. Ik kan niet wachten tot seizoen 6. Al duurt dat waarschijnlijk nog even want seizoen 5 is net over!

En dan tot slot nog een oude foto. M’n zusje zat laatst oude foto’s terug te kijken bij m’n oma en daar vond ze onder andere deze van mij. Ik vind ‘m zo schattig, haha.

Jullie weten nu onderhand wel dat ik van koken houd, kookprogramma’s zijn dan ook mijn favoriete tv-programma’s. Wat is jouw favoriete kookprogramma?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!