My life in photos | September #4

30 sep 2013

Wat erg! Ik ben eigenlijk helemaal vergeten om foto’s te maken deze week. Het zijn vooral een hoop selfies, terwijl ik daar normaal helemaal niet echt van ben, haha. Toch wil ik deze foto’s graag nog even aan jullie laten zien! Ohja en ik was deze week ook nog jarig, jeej!

De week begon zoals gewoonlijk weer met stage. Ik vind stage echt enorm leuk maar het was deze twee dagen wel wat zwaarder dan normaal. Er zit namelijk een nieuw jongetje in de klas die best wel wat aandacht nodig heeft. Ik heb een les gegeven over emoties. De inleiding daarvan was hints, dus vandaar deze kaartjes!

Vroeger was ik altijd snel weg op stage, maar nu je een hoop zelf doet moet je ook wat langer blijven. Het zijn best lange dagen, maar zo’n opgeruimde klas aan het eind van de middag is wel echt heerlijk. Alles nagekeken, alles staat klaar voor de volgende dag, heel fijn!

Ook ben ik weer naar de film geweest. Dit keer weer eens naar de Sneak Preview. Het was trouwens echt een hele stomme film, namelijk Don Jon. We zijn in de zaal blijven zitten, maar ik vond de film echt niet de moeite waard.

Aaaah, woensdag moest ik naar de tandarts en dat vind ik nooit zo leuk. Ik heb nu voor het eerst twee gaatjes. Vind ik eigenlijk best knap dat ik nu pas m’n eerste gaatjes heb, maar ik wil ze niet laten vullen. Lijkt me zo eng!

En dan gooien we er maar meteen nog een selfie achteraan. Dit is van de dag erna, donderdag. Die donderdag was ik jarig en er was een heerlijk zonnetje die dag.

Die avond ging ik heerlijk uit eten bij le Connaisseur in Den Haag. De jarige eet gratis op zijn/haar verjaardag, dus dat was mooi meegenomen. Het mooie is: maandagavond ga ik er nog eens eten! Mijn vader heeft nog een bon voor het restaurant die aan het eind van de maand op moet. Het eten was echt onwijs lekker. Later op de dag komen daarvan foto’s online.

Nog steeds zo ontzettend blij met mijn nagels. De SensatioNails lak zit er echt nog goed op. Er zit nu op dit moment maar één kleine chip bij de nagel van mijn duim omdat ik kracht zette om iets open te maken.

Afgelopen zondag had ik mijn verjaardag gevierd. Ik had mijn make-up gewoon simpel gehouden met mascara, eyeliner en wat blush. Het was eigenlijk ook best lekker weer dus ik had een leuk jurkje aan.

Voordat ik ga slapen nog even Rivals II terugkijken. Dit vind ik zo’n onwijs leuke serie met al die opdrachten. Helaas was dit alweer de laatste aflevering. Dat wordt weer even wachten op een nieuw seizoen!

Ik heb onder andere deze Rituals scrub gekregen voor mijn verjaardag. Hij lijkt me echt onwijs lekker, ik denk dat daar over een tijdje nog wel een review van online zal verschijnen op de site. Ook heb ik een leuk Rituals lakje gekregen.

De My food in photos komt zoals gewoonlijk om 11 uur online. Dus ben je benieuwd naar wat ik deze week allemaal gegeten heb? Kom dan rond 11 uur zeker weer even een kijkje nemen!

Welk product van Rituals vind jij fijn en zou jij aan iedereen aanraden?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!